Zašto je ova bolja od prethodne?

Ovakav naziv teme sam pročitao na pdf. Žene i mislio sam da je tema vesela, kad ono...

Moje pitanje ide u pravcu - zašto vam je sadašnja devojka, žena, ljubavnica bolja od prethodne.
Ajde da vidimo paralelu.
Zašto ste zamenili staru za novu?

...već si dao odgovor, dragi hose... zato što je stara stara a nova je nova... nije neka mudrologija...

...el ti odeš kod šeširdžije i kupiš stari šešir...?:)

kad nema vise energije koja daje krila, nego se pojavi osecaj kao da si zarobljen u ustajaloj bari - vreme je za promenu

Sve mi je poznato, ali šta je to što je bilo presudno da dođe do gubitka energije.
Ko nije radio na očuvanju te strasti, ti ili on, oboje ili je sam život oduzeo vezi snagu?
Da li je bilo nekih partnerovih grešaka koje su ga činile zamenljivim?

- - - - - - - - - -

...prvi put kada nije mogla da donese gajbu piva iz prodavnice...:cry:

...a donosila je i po dve...:)

Ulenjila se ona, sigurno.
Samo te folirala da ne može da donese.

A možda je jednu gajbu donosila tebi, a druga gajba bila za komšiju.

Sve mi je poznato, ali šta je to što je bilo presudno da dođe do gubitka energije.
Ko nije radio na očuvanju te strasti, ti ili on, oboje ili je sam život oduzeo vezi snagu?
Da li je bilo nekih partnerovih grešaka koje su ga činile zamenljivim?
.

presudno je kad parteni pocinju jedno drugo da gledaju sa podrazumevanjem, kad se opute do te mere da znaju da su na sigurnom terenu 100%
kad onanema vise zelju da ga zavodi, a on da je osvaja
kad ona pored njega izgubi onaj osecaj da je za njega posebna, tad ode sve u kanal

presudno je kad parteni pocinju jedno drugo da gledaju sa podrazumevanjem, kad se opute do te mere da znaju da su na sigurnom terenu 100%
kad ona pored njega izgubi onaj osecaj da je za njega posebna, tad ode sve u kanal

Kako to vi žene umete lepo da objasnite.:heart:
Vidim da sam na pogrešnom pdf. postavio temu.

Ili da je on poseban. Pa nije to normalno da se non stop zavode i osvajaju. Znas to je zivot iz filmova. Sto samo znaci da zene nemaju pojma o zivotu.

- - - - - - - - - -

Kako to vi žene umete lepo da objasnite.:heart:
Vidim da sam na pogrešnom pdf. postavio temu.

Nista ona nije objasnila, vec je samo dala neki deo iz nekog ljubica.

Ovakav naziv teme sam pročitao na pdf. Žene i mislio sam da je tema vesela, kad ono...

Moje pitanje ide u pravcu - zašto vam je sadašnja devojka, žena, ljubavnica bolja od prethodne.
Ajde da vidimo paralelu.
Zašto ste zamenili staru za novu?

Tema nije sveobuhvatna. Sta ako smo bili zamenjeni?:lol::ceka:

- - - - - - - - - -

Ili da je on poseban. Pa nije to normalno da se non stop zavode i osvajaju. Znas to je zivot iz filmova. Sto samo znaci da zene nemaju pojma o zivotu.
Moj stil je da se uvek zezam sa njom, dosta pricamo, mazimo se, idemo negde itd.
To je valjda zavodjenje. Ja drugacije ni ne zavodim.:)

Nista ona nije objasnila, vec je samo dala neki deo iz nekog ljubica.

Da, samo sto je Dive kacila svoje slike i slike svojih momaka ovde pa se moze reci sa sigurnoscu kakvo iskustvo ima.

Back