Zasto je noc magicna za seks?

Zasto se ljudi seksaju kada padne mrak, zasto se vise seksaju nocu nego danju, to je moje pitanje... U koje doba se seksate vi?
Budite duhoviti i iskreni. Mrzovoljne duse neka se ne javljaju, hvala. :)

Najvise volim zornjak,oplest :)
Ali eto dosta ljudi nema stimung za jutro,a meni noc je vise za film i spavanje nego za ebavanje....
Jutro je prednost za mene....:)
Mada ni noc ne zaobilazim ebiga ne treba traziti dlaku u jajetu :)

Zasto se ljudi seksaju kada padne mrak, zasto se vise seksaju nocu nego danju, to je moje pitanje... U koje doba se seksate vi?

Zato što ovde kod nas još uvek živi po dve- tri generacije u jednoj kući, pa pošto preko dana ne mogu, jedino imaju mira kad misle da su svi legli da spavaju.A i preko dana se radi, pa ko uspe da proturi i sex u sve to svaka mu čast.:kafa:

ako se desi da smo sami u toku dana...znam da sam fasovala:mrgreen:

noć ostaje kao rješenje, jer tad su svi siti, zadovoljni, ušuškani...i ako ne zaspim dok stignem do kreveta...opet sam fasovala:mrgreen:

ne znam. ja ne gotivim previše danju. a jutro tek nikako, mada videću sad postajem jutarnji tip. zapravo generalno neko je il noćni ili danski tip. noć uvek vezujem za mistku erotiku uživanje provod poroke greh... i onda mi se tu sex super uklapa

Back