Zasto je moja nesreca sladja...

Say it right

Buduća legenda
Poruka
28.194
Kada neko napise nesto u smislu da je zadovoljan, ljudi obicno nemaju komentar, osim ako neko nije tridan ili se udao
a kada se napise neka beda i problem, svi smo kadri i orni da komentarisu, ubedjujemo se, filozofiramo
msm da se ljudi vise slade nesrecom nego srecom
svi tezimo nekoj sreci ali je vecina nesrecna sama po sebi
bedno je, ne?
A vi kako te? :D

Kada neko napise nesto u smislu da je zadovoljan, ljudi obicno nemaju komentar, osim ako neko nije tridan ili se udao
a kada se napise neka beda i problem, svi smo kadri i orni da komentarisu, ubedjujemo se, filozofiramo
bedno je, ne?
Nije tacno, uvek mu kazu da laze.

Ovde na foruku kazu, skoro uvek. Ako se slucajno i desi da ne kazu to, onda kazu da neko tvrdi da je zadovoljan samo da bi se promovisao. Kao da je nemoguce da je neko zadovoljan necim sto uopste ne mora da bude savrseno, ali eto njemu bas odgovara.

ma slusaj
ovde na forumu su glavni, msm glavni...oni sa najvise pateticnih reputacija i poena
upravo oni koji imaju najvise potrebe da se pokazu koliko su...mocni, lepi , srecni ili nesrecni
ti ovde retko sretnes zadovoljnog koji je da se zabavi ili malo ubije vreme
opsesija za paznjom ili ne znam ni ja cim, virtuelnom ispunjenoscu je ovde normalna
a kada neko pocne kako je srecan u braku porodici ceka ili ima dete, odma se nadju filozofi koji ni kuce nemaju da pricaju sta je ustvari SRECA
to licemerje mene malo buni

- - - - - - - - - -

tanka je linija izmedju "biti zadovoljan sa malo" I samozavaravanja u nesreci
tako da...tjut
:zag:
zasto?
zasto mislis da je necije malo i zadovoljno, tebi dovoljno da kazes zavaravanje?

ma slusaj
ovde na forumu su glavni, msm glavni...oni sa najvise pateticnih reputacija i poena
upravo oni koji imaju najvise potrebe da se pokazu koliko su...mocni, lepi , srecni ili nesrecni
opsesija za paznjom ili ne znam ni ja cim, virtuelnom ispunjenoscu je ovde normalna
a kada neko pocne kako je srecan u braku porodici ceka ili ima dete, odma se nadju filozofi koji ni kuce nemaju da pricaju sta je ustvari SRECA
Mogu li ja da pisem dok Harmony slusa? :ceka:
:lol:

ma slusaj
Kako si ovo povezala? :lol:

(Nesto imam napad smeha veceras, mozda pocele jabuke tako da uticu na mene, a mozda i forumasi. :heart: )

ne mislim ja nista realnost tako kaze a ostalo su cvrchci u glavi
zato sto su ljudi mentoli

jesu
ali ti sam sa sobom, kako si?

- - - - - - - - - -

Kako si ovo povezala? :lol:

(Nesto imam napad smeha veceras, mozda pocele jabuke tako da uticu na mene, a mozda i forumasi. :heart: )

zato sto zadovoljan covek nema potrebu da se eksponira i kupi poene i pumpa sujetu
jer je zadovoljan za sebe, a ne za druge
:hvala:

zato sto zadovoljan covek nema potrebu da se eksponira i kupi poene i pumpa sujetu
jer je zadovoljan za sebe, a ne za druge
:hvala:
Vidis moje iskustvo je savim drugacije: zadovoljan covek se svuda pojavljuje bez opterecenja sta ce svet da kaze i kako ce da ga dozivi, a tvrdim da na cudesan nacin takvi privlace paznju mnogih, na ovaj ili onaj nacin prihvataju tu uravnotezenu energiju koju emituje zadovoljan covek.

Famozne reputacije samo znace da se neko slaze sa nekim, ili nacin da se pozdravi simpatican nik ili lik. :)

bedno je, ne?

Pa to nije nista cudno, ljudi po prirodi ili makar iz kulture vole da pomognu ako vec neko drugi iznese problem, ne znaci da se slade time... to bi bilo nesto krajnje.

S druge strane ko je zadovoljan, taj i ne prica mnogo o sebi u smislu problema, ne pita, pa i nema sta da se komentarise (ako je to poenta teme).

A sto se samog foruma tice, ne znaci da onaj koji cuti o svojim problemima da ih nema, vec jednostavno mozda ne zeli da ih iznese jer to zadrzava za neke sebi bliske osobe u RL. Prosto, mozda ne zeli da ga savetuje neko anoniman koga i ne poznaje.

bedno je, ne?
kad neko kaze da je zadovoljan preskacem jer znam da je u zabludi:lol:mislim logicno cim je ovde i hvali se time,zar ne bi vec bio u nekom avionu na kafici do minhena,a ako je nesreca ja bih da pomognem,a onda ispadne da neko zna bolje kako da ispliva pa se pravi pametan a pitao za savet i eto pljuvacine:lol:

Back