Zasto je ljubav za nekoga nedostizna?

Ticijan

Početnik
Poruka
21
Nikada nisam bio u vezi, niti voleo niti bio voljen (naravno od strane devojaka). Plasim se da necu moci da podnesem ta osecanja kada dodje trenutak ( ako dodje tj.)
Vec sam formirana licnost i kroz svoje detinjstvo i pubertet nisam imao dovoljno iskustva sa ovakvim stvarima. Da li je neko kojim slucajem u slicnoj situaciji i da li moze da mi da neki savet?

Nikada nisam bio u vezi, niti voleo niti bio voljen (naravno od strane devojaka). Plasim se da necu moci da podnesem ta osecanja kada dodje trenutak ( ako dodje tj.)
Vec sam formirana licnost i kroz svoje detinjstvo i pubertet nisam imao dovoljno iskustva sa ovakvim stvarima. Da li je neko kojim slucajem u slicnoj situaciji i da li moze da mi da neki savet?

Ljubav nije nedostizna, jednostavno imas blokadu u potsvesti, sto je sasvim prirodno. treba da se opustis skroz, rizikuj malo, niko nije bio u vezi a da nije povredjen. Cak sam i ja jednom bio, tako da ono, opusteno, ode jedna dodju tri, klin se klinom izbija. :)

imati neku rukicu za prosetati i rupicu za isprazniti se nije ljubav,tako da sinak na pogresnoj strani trazis

I to je vestina koja se uci, nego mislim da tebe malo samopouzdanje zeza. A sto ne bi mogao da podneses to? Lepo je kada te neko voli i kada nekog volis, mozda jedino neces znati da se postavis u toj situaciji, jer je to novo iskustvo, mada i to se nauci.
Jednostavno, vise kontakta sa zenskim rodom ti treba, makar druzenje, ili u najgorem slucaju na netu dopisivanje, cisto da razvijes neku pricu, da vidis kako razmisljaju i da se malo oslobodis i dignes samopouzdanje.

Da ti pomognem nemogu.Samo cu ti reci da savete tipa:
-opusti se,zene su takve,ode jedna dodju tri
-dopisuj se na netu
-budi uporan
-to je vestina koja se uci
...mozes odmah da "okacis macku o rep" jer nemaju veze sa mozgom ni realnoscu.

I to je vestina koja se uci, nego mislim da tebe malo samopouzdanje zeza. A sto ne bi mogao da podneses to? Lepo je kada te neko voli i kada nekog volis, mozda jedino neces znati da se postavis u toj situaciji, jer je to novo iskustvo, mada i to se nauci.
Jednostavno, vise kontakta sa zenskim rodom ti treba, makar druzenje, ili u najgorem slucaju na netu dopisivanje, cisto da razvijes neku pricu, da vidis kako razmisljaju i da se malo oslobodis i dignes samopouzdanje.

Ja sam siguran u sebe....mozda ne bi trebalo ovo da kazem ali ajde.... da li si svestan samo koliko sam ja korpi dobio u zivotu XDDDD

Nisam brojao ali......broj nije mali :D Dzabe ti sva sigurnost ovog sveta ako se nekome jednostavno ne dopadas :) Ja ne mogu insistirati ni na kakav kontakt sa njima...ne vole moje drustvo. Sto? Nemam pojma, imam dve drugarice i to je to..... samopouzdanje se dize nekim uspehom, ja iskreno nemam cime da se pohvalim.....

Ja sam siguran u sebe....mozda ne bi trebalo ovo da kazem ali ajde.... da li si svestan samo koliko sam ja korpi dobio u zivotu XDDDD

Nisam brojao ali......broj nije mali :D Dzabe ti sva sigurnost ovog sveta ako se nekome jednostavno ne dopadas :) Ja ne mogu insistirati ni na kakav kontakt sa njima...ne vole moje drustvo. Sto? Nemam pojma, imam dve drugarice i to je to..... samopouzdanje se dize nekim uspehom, ja iskreno nemam cime da se pohvalim.....

Budi perverzan to vole :mrgreen:

Ljubav je najlaksa za mene :aha:

Lako ih smotam za ljubav ili sex :lol:

Budes uporan + trebas imati neku pricu da ih zavedes :per: glumi da volis i budi hladan :cool:

Vezbaj na drugarice :))))

a šta zapravo želiš?

...prvo izaberi svoje ciljeve u životu,tj. ono što želiš,trudi se da budeš uvek okružen dobrim ljudima i pozitivnom energijom...
...aaaa to sa devojkama pa jbg. mislim da ih previše zamišljaš kao neka božanska stvorenja,one su kao i mi tako treba da im i prilaziš kao sebi ravno stvorenje sa svim manama i vrlinama...
...a kada završiš tu fazu onda dođi opet ovde i onda će ti neki drugi objasniti sve perverzije u vezi sexa i to će ti biti od koristi,valjda...
...od mene toliko...

Razmisljao sam isto kao i ti, resenje sam potrazio u alkoholu - jako losa ideja, izbegni.

Iluzije o devojkama su mi razbile 2 drugarice. Vise na devojke ne gledam isto kao pre toga.

Ne razmisljaj suvise o tome, ljubav se desava kada se najmanje nadas.

Back