Zašto je ispitivanje COVID-19 tragično gubljenje vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde vam se to konkretno uskracuje sloboda, to me zanima. Znaci da kazes hocu to i to a zabranjeno mi je.
Gde vam se to konkretno uskracuje sloboda, to me zanima. Znaci da kazes hocu to i to a zabranjeno mi je.

Meni nigede. :) Možda odgovor nađeš na svaštari, tema o pušačima i nepušačima, no ne verujem da je u njemu išta razumljivo.
Nisam Van pravi sagovornik za Vaša pitanja. Stavovi su nam oprečni, diskusija može zato u nedogled.
I ne bi se nigde sreli u stavovima u tim diskusijama koje bi jedino tad imale smisla.
Izložila sam svoj stav, vaše je da razmislite ako Vam se razmišlja,
kao što je moje bilo da razmislim o Vašem.

Meni nigede. :) Možda odgovor nađeš na svaštari, tema o pušačima i nepušačima, no ne verujem da je u njemu išta razumljivo.
Nisam Van pravi sagovornik za Vaša pitanja. Stavovi su nam oprečni, diskusija može zato u nedogled.
I ne bi se nigde sreli u stavovima u tim diskusijama koje bi jedino tad imale smisla.
Izložila sam svoj stav, vaše je da razmislite ako Vam se razmišlja,
kao što je moje bilo da razmislim o Vašem.
Nema potrebe za persiranjem niko nikome ovde ne persira.
Vise sam dobio komentar svog stava nego tvoj stav. Ja i dalje ne znam sta tebi smeta i kakvi su to tvoji stavovi da bih mogao da kazem nesto vise. Dakle moja pitanja su jasna, sta mislis o koroni, u kojim situacijama su pusaci uskraceni i slobodno kazi sa cime se to tacno ne slazes ili jos bolje kazi sta smatras ispravnim.

Nema potrebe za persiranjem niko nikome ovde ne persira.
Vise sam dobio komentar svog stava nego tvoj stav. Ja i dalje ne znam sta tebi smeta i kakvi su to tvoji stavovi da bih mogao da kazem nesto vise. Dakle moja pitanja su jasna, sta mislis o koroni, u kojim situacijama su pusaci uskraceni i slobodno kazi sa cime se to tacno ne slazes ili jos bolje kazi sta smatras ispravnim.

Pa mislim da sam dovoljno rekla.
U prvom postu.

I tih PCR testova ima razlicitih. Razliciti proizvodjaci, neki proizvodjaci, neki samo prepakivaci, razlicite cene koje drzave i gradjani placaju i normalno razlicit kvalitet testova. A da saznas koji se test u nas masovno koristi to ti je tek nema sanse da saznas, mnogo se skriva i laze na sve strane od drzavnih institucija (uostalom nista novo), sirom sveta ista prica.

Razlicitim testovima (od razlicitih proizvodjaca) cak i da su svi podeseni na npr. 35 multiplikacija gen. materijala, treba razlicita minimalna kolicina na koju se oni aktiviraju i proglasavaju uzorak pozitivnim (prag testa). To ti niko nece javno reci.

Sama cinjenica da maltene svaka laboratorija (u okviru nekog nacionalnog zdravstva) moze da cikluse menja (njihov broj) i da u najvecem broju slucajeva niko ostavlja o tome pisani trag elektonski zapis ili bilo kakav dokaz,da mozes da ih "isprozivas" za manipulaciju sutra, ne ostavlja se. Cuti laborant, cuti rukovodilac laboratorije itd.
Ko sme (ili samo zanemarljivo mali broj casnih ljudi) da gukne, ode brate poso caooo.

Ne znam kako, mogu samo da nagadjam a mnoge nacine verovatno i ne znam pa necu nista da pricam.
Ja i ne mislim da su smetali pojedincu i da jedan covek stoji iza toga samo konstatujem cinjrnive a to je da su iz iste sfere i da su za obojicu postojale lazne vesti koje su se obistinile vec sutradan sto je bas cudno, bar za mene. Ako ne gresim prvo je Amfilohije bolovao od korone pa je na njegovoj sahrani dobio koronu i Irinej. Koliko sam uhvatio cini mi se da je tako iskreno i ne pratim toliko te stvari jer mi broj poznatih koji je imao koronu previse bode oci pa vise i ne pratim ko je bio zarazen. Izgleda da su se pre razboljevali sportisti pa estrada sad svestenstvo...
Meni je cudno kako skoro niko od politicara nije umro kod nas od korone?

Cekaj malo. Svestan si valjda da je nemoguce to sakriti na duze staze. Mozda bi im to stvarno i uspelo i onda bi ljudi saznali za to posle sahrane zamisli koliko bi se tek onda bunili i koliko bi pljuvali i vlasti i medije i koliko tek onda ne bi imali poverenja ni u sta, jel ti to ima smisla?
I to sve ne jednom nego dvaput.
Sto nemoguce i Cvijanovu smrt su sakrili tri godine ,pa sada to prikrivaju raznim aferama ,afera za aferom samo iskace a nista se ne resava.

Dragi forumaši, delite li moj utisak da kada bi svakom umirućem čoveku, sat vremena pre smrti, uradili test (prosečnog kvaliteta po svim stavkama, prosečno dobre specifičnosti i selektivnosti, sa osobljem koje je prosečno dobro obučeno da uzme uzorak i kasnije ga obrasi u laoratoriji) na sve poznate respiratorne viruse za koje postoji test (kažu da ih ima oko 200, mada ne cirkulisi naravno svi i uvek), da bi dobar procenat tih testova bio pozitivan, iz različitih različitih razloga.

Jedan od proizvođača PCR testa, iz Sjedinjenih Američkih Država, Njujork sedište,
"Creative Diagnostics", na uputstvu za upotrebu piše:

Ovaj proizvod je namenjen za detekciju 2019-novog koronavirusa (2019-nCov).
Rezultat ovog proizvoda (testa) je namenjen samo za kliničku referencu i
ne treba biti korišćen kao jedini dokaz bolesti.

Nespecifične interferencije (eufemizam za "pali lažnu uzbunu na sve ove patogene") :

1) Influenza A Virus (H1N1),
2) Influenza B Virus (Yamagata),
3) Respiratory Syncytial Virus (type B),
4) Respiratory Adenovirus (type 3, type 7),
5) Parainfluenza Virus (type 2),
6) Mycoplasma Pneumoniae,
7) Chlamydia Pneumoniae,

Uputstvo za upotrebu PCR testa.

Verujem da je ista priča i kod ostalih proizvođača (ima ih na stotine), gotovo svaka
iole razvijenija država več to "štanca", što se kaže "ide ko alva", još i bolje. Tržište spremno
i zagarantovano. Mož da zamislite kolko je to prošlo provera pre upotrebe.
Fajl u pdf-u dole zakačen.

Prilozi

Ne zaboravite prvog korona glumca kod nas, Djordja ala Davida, tezak prevarant. Secam se da je i za
svako novo slikanje za Insta ili drugi medij imao novu masku, sveze namontiranu, "neprelomljenu" preko nosa :)
Kakva budala... :)
Al nisu ga provalili nazalost,kao nije zezanje ljudi a stoji kao svaki drugi intervju nista ne govori o stanju i lecenju

Evo reakcije automatizovang bota (ili samog moderatora komentara), na Večernjim Novostima,
na vest da je poznati roker Djordje David potencijalno lažirao da je bio bolestan od korona virusa.
Ovo je skrinšot koji sam ja napravio, pre više od godinu dana, sada videh da sam sačuvao sliku...

Pogledajte identičan broj lajkova na komentare koji su stavljeni, da bi se brzo odbranio glumac
koga je narod "provalio" :)

IMG_20210405_225535.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back