- Poruka
- 3.833
Znači kad je mene koleginica zagrlila i rekla pa gde si ženska, u stvari mi je rekla da sam laka žena i služavka???
Sad je zovem i svega ću joj se nakršim.
Sad je zovem i svega ću joj se nakršim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прије него је искршиш, онако успут да поменем, то што помињеш је наведено под ЖЕНА а не под ЖЕНСКА, ал нема везе, овдје ионако нико ништа не чита, само ти њу накрши, она ће се већ сјетити зашто је добила по тикви све ако ти и не знаш.Znači kad je mene koleginica zagrlila i rekla pa gde si ženska, u stvari mi je rekla da sam laka žena i služavka???
Sad je zovem i svega ću joj se nakršim.![]()
Ne znam zato pitam.Прије него је искршиш, онако успут да поменем, то што помињеш је наведено под ЖЕНА а не под ЖЕНСКА, ал нема везе, овдје ионако нико ништа не чита, само ти њу накрши, она ће се већ сјетити зашто је добила по тикви све ако ти и не знаш.![]()
Pa i govorimo o znacenju pod b.О јбт тврде ли босанске главе...
Не види значење под А, види САМО под б!![]()
Zavisi da li je znacenje pod b.Znači kad je mene koleginica zagrlila i rekla pa gde si ženska, u stvari mi je rekla da sam laka žena i služavka???
Sad je zovem i svega ću joj se nakršim.![]()
Frauenzimmer,a?Кад поменух Вука, ево ждракнух и у његов рјечник, и тамо има „женска” и пише:
Женска, f. (у Сријему и у Бачкој) das Frauenzimmer, femina.
uvredljivo je zato sto je mala razlika izmedju zenske i zenke.Bio sam otvorio temu (još uvek je aktivna) "Da li je u redu kupiti ovo ženskoj na poklon?
i nekoliko žena je našlo da je "ženska" uvredljiv izraz za žene pa me interesuje kako to i zašto?
![]()
a razlika od dva slova između ženske i žene je dovoljno velika?uvredljivo je zato sto je mala razlika izmedju zenske i zenke.
Nije poenta u razlici u slovima,nego u znacenju.Zenka i zena nije isto.a razlika od dva slova između ženske i žene je dovoljno velika?
naravno da nije, ženka se koristi za životinje ali i kada hoće da se nešto naglasi kod ženaNije poenta u razlici u slovima,nego u znacenju.Zenka i zena nije isto.
razlika je ogromna.........."moja zenska" je nesto prolazno, momentalno, beznacajno..............a kad kazes "moja zena" to je vec nesto krajnje ozbiljno.a razlika od dva slova između ženske i žene je dovoljno velika?
odakle si se ti sad stvorio?Jeste uvredljivo. Zvuci kao da su necije vlasnistvo.
Ako nije necije onda je svacijeJeste uvredljivo. Zvuci kao da su necije vlasnistvo.
Bio sam zauzet casovima letenja.odakle si se ti sad stvorio?
i nekoliko žena je našlo da je "ženska" uvredljiv izraz za žene pa me interesuje kako to i zašto?
Bia si otvoria temu? E toj sam procitalBio sam otvorio temu (još uvek je aktivna) "Da li je u redu kupiti ovo ženskoj na poklon?
![]()
Ако је она моја и ја њен, није. Морамо бити наши. Све иде у qрац, јер нам и то сада покушавају набит на носBio sam otvorio temu (još uvek je aktivna) "Da li je u redu kupiti ovo ženskoj na poklon?
![]()