Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Meni je uvijek Eva Ras bila oličenje kulture i umjerenosti, pa mi je čudno da je pristala da učestvuje u takvoj ''nekulturnoj'' emisiji kakva je Farma. Da li je teška materijalna situacija možda motiv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto joj je nephodan novac.
Koji će njoj novac kad je bolesna.
Valjda da kupuje lijekove.
Meni je uvijek Eva Ras bila oličenje kulture i umjerenosti, pa mi je čudno da je pristala da učestvuje u takvoj ''nekulturnoj'' emisiji kakva je Farma. Da li je teška materijalna situacija možda motiv?
Nazalost njoj nema leka,koliko ja znam ima rak.Ostalo joj najviše godinu dana.Tako sam čuo,ne znam jel istina.
Mislim da je to zlonameran trac. Sve i da je istina, treba joj da ne bude gladna.![]()
Pa sto ja ne mogu da udjem na Farmu i os nas nekoliko moi nemamo penziju!
Ti možeš u Velikog Brata..![]()
Samo je prosla bila ruglo ova ce ako izbace odma bakija i trik fxicu biti najfinija..nema ko tu da pravi sranja hasan se izgleda smirio a zlata ne sme od 2 bivsa muza..zbog para je usla i zbog onoga sto je rekla na ulasku
A što 'leba ti ne sme zbog njih da pravi sranja?![]()
Pa hasan je bokser ako nisi znao![]()
Pa i da joj je ostalo godinu dana i tu godinu treba da jede...Nazalost njoj nema leka,koliko ja znam ima rak.Ostalo joj najviše godinu dana.Tako sam čuo,ne znam jel istina.
Ako ides i ti.
Jel te boli nesto oko,pa mi namigujes?