Zašto je država neprijatelj svakom poštenom građaninu?

Da li treba pobeći iz Srbije?

• Da, treba bežati odavde što pre.

• Ne, ostajem da živim u neizvesnosti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
tema je vise teoretska

po branku copicu nasem narodu drzava je uvek bila neprijatelj jer je predsatvljala strane okupacione ili druge sile, a koje su samo iskoriscavale narodna bogatstva i narod
tako je seljaku bilo slatko da ukrade makar kolac iz drzavnog plota, sto filozofski i nije kradja ako je drzava neprijateljska
kako tada tako i sada, pa ni ova vlast nema interes vecine kao svoj zadatak. to je lako dokazati posto je manjina tzv poslodavci a vecina tzv zaposleni, ciji interes vlada stiti i kako je bilo do danas svako zna, kako ce biti sutra nije tesko tredvideti da ce biti isto. kada ovaj rezim uradi 1 slovima jednu stvar za dobrobit naroda to cemo odmah svi znati i bez partijske propagande.
a odbrana rezima nije na narosu vec na zandarmeriji, vidjeno na mitingu

ovaj rezim dok je bio opozicija pozivao na gradjansku neposlusnost pa i neplacanje struje,
sada znaju samo `dal se to isplati` , isplatili ih dabogda

Kako ide ona nasha pesma..."Vazhno je samo dobro se zezati....".
Ja bogme ove nashe "politikologe",vishe ne smatram za ozbiljno.....
Samo pricaju....a nishta.....(i ker laje ,laje i to traje,traje....)

• Podržavam
Reactions: 27E
Zašto svaki pošteni privatni preduzetnik propada pod okriljem ove vlasti? Zasto ni jedan biznis sem trgovine nema prosperitet? Zasto drzava rasprodaje drzavnu imovinu preko nakaznih tendera? Zasto Mišković drži privredni monopol? Zašto socijalisti, radikali i demokrate ćute kao podmazaniviše ne mogu da studiraju kao pre? G? Zašto mladi de se denulo besplatno skolstvo? De se denulo besplatno zdravstvo? Zasto je opozicija toliko nesposobna i neobrazovana - sramota za njih glasati? Zasto je u ovoj usranoj zemlji sve korumpirano? Zasto drzava ima strucnjake da bi spljackala narod do poslednje pare umesto da se bavi poboljsanjem zivotnog standarda? Zašto je opozicija koja je predvodila narod 90tih godina sada drzi monopole u svim mogucim privatnim biznisima a finansijskom zatvara konkurenciju?

Zašto iz ove usrane zemlje treba otići u beli svet i nikad se ne vratiti? Ovo je jedna prokleta zemlja gde su svi zavidni i pokvareni. Zemlja u kojoj prijateljstvo vredi 50 eura. :thumbdown:

Zašto svaki pošteni privatni preduzetnik propada pod okriljem ove vlasti?....

Zato sto je od prvog dana krao....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto ni jedan biznis sem trgovine nema prosperitet?
Zato sto je glup i nema zavrsenu skolu, vec kupljenu dimlomu...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zasto drzava rasprodaje drzavnu imovinu preko nakaznih tendera?
Zato sto se nasa elita i mladi tako trudili da imaju dobr ocen u skou...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Mišković drži privredni monopol? Zašto socijalisti, radikali i demokrate ćute kao podmazani?
Zato sto za neki Evro ili dolar bi prodali dupe...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Mišković drži privredni monopol?
Zato sto je laks drzati ovce koje vrede u stalu...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto Mišković drži privredni monopol? Zašto socijalisti, radikali i demokrate ćute kao podmazaniviše ne mogu da studiraju kao pre? G?[/
Zato sto je lakse glupe ovce kontrolisti na izbore...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasto je u ovoj usranoj zemlji sve korumpirano?

Zato sto
Zato sto su vas cuvalipo skolama tako kako vas vaspitaju...(KAo OVCE)

Nemam volju dalje....:rotf:

СПС и ДС у стилу интернационале комуниста кренули да бране неистомишљенике..чујем хоће да хапсе, преко БИА..агенције...у стелт моду...шта да вам кажем, зезно вас слобо...оставио малог слобу да вас туче...демократски.....ето....онај слобо, бар пустио протесте..овај ич!

Mislim, ja radim preko svremena na vreme ali krvavo a kada dodjem ovde svi samo gledaju koliko sam težak i svako samo gleda nesto da te spljacka! Država počinje da mi liči na neki robovlasnički režim Koji sa paznjom pokusava da popljačka i babu koja ima penziju 5.000 dinara... Penzionere i bolesne bi najradje pobili u jednom danu...

To sam prvo primetio kod policije jos davno kada je prestala da bude narodna - kada je pocela da radi protiv naroda. Uvek si nekako mogao da se malo dogovorish ali danas? Pokusavaju na sve moguce nacine da te maltretiraju - meni su konkretno hteli da oduzmu regularne bg tablice sa registrovanog auta jer je tablica bila na jednom cošku malo deformisana! I zapeo da mi je skine!!! E tu sam ostao bez texta.

Demokrate se suvise igraju kapitalista i kada ih narod bude uhvatio - zavrsice u jednom danu kao ceusesku. Žalosno da ne postoji prava opozicije koja bi ih pokretala nego gologuzija koja se kolje oko sitne love i poneke fotelje. Sramotnici.

]Mislim, ja radim preko svremena na vreme ali krvavo a kada dodjem ovde svi samo gledaju koliko sam težak i svako samo gleda nesto da te spljacka! Država počinje da mi liči na neki robovlasnički režim Koji sa paznjom pokusava da popljačka i babu koja ima penziju 5.000 dinara... Penzionere i bolesne bi najradje pobili u jednom danu...[/B]

To sam prvo primetio kod policije jos davno kada je prestala da bude narodna - kada je pocela da radi protiv naroda. Uvek si nekako mogao da se malo dogovorish ali danas? Pokusavaju na sve moguce nacine da te maltretiraju - meni su konkretno hteli da oduzmu regularne bg tablice sa registrovanog auta jer je tablica bila na jednom cošku malo deformisana! I zapeo da mi je skine!!! E tu sam ostao bez texta.

Demokrate se suvise igraju kapitalista i kada ih narod bude uhvatio - zavrsice u jednom danu kao ceusesku. Žalosno da ne postoji prava opozicije koja bi ih pokretala nego gologuzija koja se kolje oko sitne love i poneke fotelje. Sramotnici.

to je sve tacno i totalno si u pravu.........ja cak znam dosta slucajeva gde drzava(ds) planski gleda imanja po srbiji(vlasnike i godiste) i kada njadje neko vredno zemljiste sa kucom ili stanom,gde je vlasnik neka baba ili deda odmah na foru otimaju,proglasavaju zemlju zelenom povrsinom,za kuce nalaze kvake i fore i otimaju..........a o penzijama i ostalom ne treba trositi reci............takodje o policiji.

Back