zasto je doveden LIDL kod nas?

Вероватно је старије од пилића које нормално купујеш; што старија животиња, то жилавије месо. Мој касапин продаје разну дивљач, али их све остави да одвисе неко време управо зато што је дивљач обично старија и жилавија. И онда буде океј - пржио сам његово бело месо од јаребице пре неки дан и бојао се да ће бити тврдо, али два-три минута за обе стране, на путеру, и после мало покријеш фолијом, и било је баш добро. Са друге стране, јео сам јаребицу и још горе тетреба у ресторанима и било је тврдо, суво, грозно.

Дивљач је баш безвезе, треба је извозити, а увозити ГМО...

Тако мисле и твоји Британци, зар не ?

na vlasti su deca tih komunističkih funkcionera....mnogi nasledili hektare nekretniina, koje su dedovi i očevi dobili za vreme komunizma...

Ништа то није добијено, све је то освојено пушком, бандитизмом и терором !

Питај победоносцева !

Зна тај све, али се не прави да ништа не разуме.

Стварно !!!

Pazi za hemiju verujem da je Linda dobra, za sve ostalo izbegavaj Lindu.
Trčim po Formil!
Prašak za veš ti je svaki skoro isti već 50 godina, razlikuje ih samo parfem... skoro kao i sapun.

Znači što se tiče pranja, svejedno ti je manje više... a parfem odaberi sam. Meni je dobitna kombinacija Ariel + plavi Lenor - to je ono kako miriše kad mama opere. :lol:

Ne sumnjam da je DM extra dobar, a verovatno i Linda.

Poslednja izmena:
Prašak za veš ti je svaki skoro isti već 50 godina, razlikuje ih samo parfem... skoro kao i sapun.

Znači što se tiče pranja, svejedeno ti je manje više... a parfem odaberi sam. Meni je dobitna kombinacija Ariel + plavi Lenor - to je ono kako miriše kad mama opere. :lol:

Nije baš tako, ima itekako razlike u kvalitetu praška. Sam P&G ima više klasa, a to su odredili i cenom. Recimo Ariel je bolji od Tide-a, ali i skuplji. Za sada, na našem tržištu, dm ima najbolji.

Znači što se tiče pranja, svejedno ti je manje više... a parfem odaberi sam. Meni je dobitna kombinacija Ariel + plavi Lenor - to je ono kako miriše kad mama opere. :lol:

Nije isto ... Rubel npr ima vise gipsa od Ariela .. licno sam se uverio u to , zalepi u onom dozeru jedna kolicina i skameni se ako ne ocistis.
Devojka se kune u Ariel ali aj da probam malo Formil iz Linde :lol: valjda ce biti zadovoljna kad se vrati , imam posla veceras nakupilo se vesa :lol:

Nije isto ... Rubel npr ima vise gipsa od Ariela .. licno sam se uverio u to , zalepi u onom dozeru jedna kolicina i skameni se ako ne ocistis.
Devojka se kune u Ariel ali aj da probam malo Formil iz Linde :lol: valjda ce biti zadovoljna kad se vrati , imam posla veceras nakupilo se vesa :lol:

Ено га Ариел данас у Максију - 4 киле 600 динара. Акција.

Nisu samo trgovinski lanac vec imaju i investicioni udeo. O cemu se radi? Prvo kupuju zemljiste za velii novac na najboljim lokacijama,Drugo zbog specificnog prodajnog prostora koji je njihov patent imaju tipsku gradnju sa ogromnim magacinom i pristupom za kamione tako da ne moraju stalno da primaju robu ,manje ljudi radi.Trece gledam kako grade na kruznom toku u Tosinom bunaru, To se angazuju i velike gradjevinske firme,objekat kosta vise miliona evra, U centru Surcina su otkupili 10 privatnih kuca i njihove placeve.Dobri i za obicne ljude ,ti koji su prodali su dobri po vise stotina hiljada evra,Kupice kuce u okolini za deseti deo novca.

Ено га Ариел данас у Максију - 4 киле 600 динара. Акција.
J-ebes Ariel , dosadio ... a i ko da juri akcije , ko da se zamara sa tim.
Sad ce masina da zavrsi da vidim kakvu svezinu ostavlja Formil iz Linde :srecna:

Navodno je to samo brend koji se prodaje u Lindi ... a kazu da je iz iste kuhinje kao i Ariel .. moguce ko zna... pise na pakovanju da je iz Holandije ..

Кружни ток на Тошином бунару??? Сад граде између Биротехничке и станице 'Павиљони'.
Kad autobus 45 skrece ka blokovima pa ide na onaj kruzni tok ,jedan put vodi ka Ledinama ,drugi ka Vinogradskoj treci ka blokovima, Na stanici se gradi objekat LIDLa .pise lepo na ploci i izvodjac radova , Ako poredimo sa Gandijevom cini se da je dosta blizu jedan do drugog ,mozda 5 stanica ali verujem da znaju sta rade.

Kad autobus 45 skrece ka blokovima pa ide na onaj kruzni tok ,jedan put vodi ka Ledinama ,drugi ka Vinogradskoj treci ka blokovima, Na stanici se gradi objekat LIDLa .pise lepo na ploci i izvodjac radova , Ako poredimo sa Gandijevom cini se da je dosta blizu jedan do drugog ,mozda 5 stanica ali verujem da znaju sta rade.

А тоо... Ја ти кажем где сад граде, оно што ја знам.

Back