N nesko101 Elita Poruka 20.741 28.05.2023. u 17:08 - Zašto je Dodik uvek prisutan na Vučićevim skupovima? #26 Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo.
Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo.
G Gruban Buduća legenda Poruka 49.144 28.05.2023. u 17:30 - Zašto je Dodik uvek prisutan na Vučićevim skupovima? #27 nesko101: Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo. Kliknite za proširenje... Ne zaboravi i "Crnu Goru" i ostale okupirane srpske krajeve.
nesko101: Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo. Kliknite za proširenje... Ne zaboravi i "Crnu Goru" i ostale okupirane srpske krajeve.
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.796 28.05.2023. u 17:37 - Zašto je Dodik uvek prisutan na Vučićevim skupovima? #28 nesko101: Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo. Kliknite za proširenje... Sveti Sava nije pomirio Srbiju, vec Rasku i Zetu/Crnu Goru. Ipak je dao Gospodarstvo Zecanima
nesko101: Kako je imao problem Sveti Sava da pomiri i spoji podeljenu Srbiju tako i mi imamo sada isto tri odvojene RS,Srbiju i Kosovo. Kliknite za proširenje... Sveti Sava nije pomirio Srbiju, vec Rasku i Zetu/Crnu Goru. Ipak je dao Gospodarstvo Zecanima