- Poruka
- 96.229
Škorpije su super ljubavnici, to stojiU ovom slucaju ne vazi
Nomen est omen![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Škorpije su super ljubavnici, to stojiU ovom slucaju ne vazi
Nomen est omen![]()
Oooo, dzabe se vadis sadŠkorpije su super ljubavnici, to stoji

Čuj, ja nisam pristrasan. Pravda i istina je za mene svetinjaOooo, dzabe se vadis sad![]()
A horoskop je apsolutna istinaČuj, ja nisam pristrasan. Pravda i istina je za mene svetinja

Normalno! Zar sumnjaš?A horoskop je apsolutna istina![]()
Za Raka bolje da ne pomislim šta bi bio naslovSta da kazem?
Ocekujem sledecu temu "Zasto je skorpija najgori znak? "
Pa da kazem nesto![]()

Rak je za sažaljevanje a ne ismejavanjeZa Raka bolje da ne pomislim šta bi bio naslov![]()

Odlično ti ide moderisanje ovog pdfRak je za sažaljevanje a ne ismejavanje![]()
Upucaj ga sadOdlično ti ide moderisanje ovog pdf
To je za pohvalu![]()

Najgori znak sitnicari i ne gledaju svoja posla.Mnogi će da se slože da je Devica najbolčji horoskopski znak. Evo nekih karakteristika
- Politika za Devicu je - pričaj manje, radi više
- Uspeh je njihovo drugo ime
- Perfekcionista je njihov nadimak
- Iskren i skroman, ali istinit i hrabar
- Nesposobnost i glupost frustriraju Devicu
- Devica je samopouzdana
- Biti hladan spolja dok slomljen iznutra
- Mikroskopsko oko i istraživački um
- I pored svego i oni imaju divlju stranu
Pogledajte prilog 1410953
jel to Lav pričaNajgori znak sitnicari i ne gledaju svoja posla.
?Naravnojel to Lav priča?
imam neprocenjivo iskustvo sa Lavovima. Znam vas kako dišeteNaravnolose iskustvo sa devicama, najveci sitnicari i u svemu nalaze manu.

I ja vasimam neprocenjivo iskustvo sa Lavovima. Znam vas kako dišete![]()
device.lav i devica mogu često da budu na krv i nož ali može i da funkcioniše ako devica proceni da lav nije tako loš. Lav nikada neće da popustiNije smesno to jeste osobina devica ali se to ovde ne pise, nego odmah "najbolji znak".
Lav je jedan od najtvrdoglavijih znakova pored bika i ovna ja to vrlo dobro znam ali ne gleda se striktno samo glavni znak nego postoji i podznak.lav i devica mogu često da budu na krv i nož ali može i da funkcioniše ako devica proceni da lav nije tako loš. Lav nikada neće da popusti
A podznak ti je fantazijaLav je jedan od najtvrdoglavijih znakova pored bika i ovna ja to vrlo dobro znam ali ne gleda se striktno samo glavni znak nego postoji i podznak.

Znam koleginiceA podznak ti je fantazija![]()
ali ga volim.Oooo, dzabe se vadis sad![]()

ovaj Mita cirkus.Znam, prosto je nemoguce ne voleti gaZnam koleginiceali ga volim.