Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Ne da me nije sramota, nego ako pozivim jos koji dan ovaj grad ce na ulicama imati mnogo opasnog i agresivnog ludaka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Dnevnoj Bolnici Laze Lazarevića pričao sam sa dva druga koja su pokušala da smuvaju ribu i dobro im je išlo sve dok nisu pomenuli da su ležali u Lazi. Čim su to pomenuli devojke su ih otkačile i nisu im se više javljale na telefon. Zašto ? Meni je baš to simpatično kada neko razmišlja out of the box, kada je drugačiji ali izgleda da ljudi vole da grade odnose sa ljudima koji će se ponašati tako reći "očekivano" ili "kao i svi drugi".
Devojke naprosto nece da rizikuju svoj zivot, jer danas je rizikovanje i kad si u vezi/braku sa ljubomornom ili zavidnom osobom ili iskompleksiranom, posesivno ljubomornom ili osobom koja je bila u Lazi Lazarevic...
Cim su mogli da budu zatvoreni tamo znaci da su bili opasni po okolinu ili imaju psihoze i sizofreniju, postoje osobe s bipolarnim poremecajem ili depresijom ili anksioznoscu a to su takodje mentalne bolesti i one ne zavrsavaju u Lazi,sta mislis zbog cega? Zato sto nisu pretnja po okolinu
Nije istina. Kada si pod fazom manije bipolarnog poremećaja pretnja si po okolinu. Kad si pod fazom depresije pretnja si po sebe.
K odeljenje na Lazi je za psihotične bolesnike a M odeljenje za bipolarne bolesnike. Nemoj da pričaš stvari u koje se ne razumeš.
Takođe kad si anksiozan nemaš uvid u realnost i možeš biti psihotičan npr. neko hoće da me ubije. Pa ti iz kontra ofanzive ubiješ nekog. Ležao sam sa gomilom anksioznih a psihotičnih ljudi.
Ležao d
Nije istina. Kada si pod fazom manije bipolarnog poremećaja pretnja si po okolinu. Kad si pod fazom depresije pretnja si po sebe.
K odeljenje na Lazi je za psihotične bolesnike a M odeljenje za bipolarne bolesnike. Nemoj da pričaš stvari u koje se ne razumeš.
Takođe kad si anksiozan nemaš uvid u realnost i možeš biti psihotičan npr. neko hoće da me ubije. Pa ti iz kontra ofanzive ubiješ nekog. Ležao sam sa gomilom anksioznih a psihotičnih ljudi.
Ležao d