Zašto je danas sramota biti psihijatrijski bolesnik ?

Augustus

Zainteresovan član
Poruka
237
U Dnevnoj Bolnici Laze Lazarevića pričao sam sa dva druga koja su pokušala da smuvaju ribu i dobro im je išlo sve dok nisu pomenuli da su ležali u Lazi. Čim su to pomenuli devojke su ih otkačile i nisu im se više javljale na telefon. Zašto ? Meni je baš to simpatično kada neko razmišlja out of the box, kada je drugačiji ali izgleda da ljudi vole da grade odnose sa ljudima koji će se ponašati tako reći "očekivano" ili "kao i svi drugi".

u svojih 59 poruka si uspeo 3 puta da provuces da si bio u lazi sto automatski baca sumnju na istinitost tvojih prica
a ti tvoji drugari ako nisu skapirali da ce ih zene zbog toga odbiti( u slucaju da je ovo sto pricas istina) onda bas zive u nekom svom svetu

Ja se time ponosim jer kako ja volim da kažem : "Zatvor je za kriminalce, a Laza za intelektualce ! "

U Dnevnoj Bolnici Laze Lazarevića pričao sam sa dva druga koja su pokušala da smuvaju ribu i dobro im je išlo sve dok nisu pomenuli da su ležali u Lazi. Čim su to pomenuli devojke su ih otkačile i nisu im se više javljale na telefon. Zašto ? Meni je baš to simpatično kada neko razmišlja out of the box, kada je drugačiji ali izgleda da ljudi vole da grade odnose sa ljudima koji će se ponašati tako reći "očekivano" ili "kao i svi drugi".
Zato sine sto nismo mazohisti i psihijatri,a ni crveni krst

Back