Zašto je bolje biti muškarac

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
argumentum:
Gazdarica:
I zene mogu da pisaju stojeci, samo sto one, za razliku od muskaraca, moraju da svladaju tu tehniku...

ha,zhalosno je shto ni neki mushkarci nisu savladali tu "tehniku"... :roll:
pogoditi sholju,a ne zapishati sve okolo...Mission: Impossible... :roll:

Eh eh pa necemo tako .... ja znam i zene koje tesko potrefe solju a da ne pokake makar malo dasku al necu da to kazem !
kunem se znam!

Licno...
Moja najveca zivotna frustracija je sto nisam zensko... :wink:
Muskarci su usled svojih nedostataka tako divno prilagodili drustvo da zenama cak moze izgledati da je bolje biti musko... :wink:
Ali nazalost ovo proizilazi samo iz toga sto su pristale da igraju po nasim pravilima...
Nikada nisam shvatao zasto organizam koga je Bog ili priroda *sta god* napravio toliko superiornim *drage moje zene vi ste "naimenovane" za nosioce odrzanja vrste* ne ume da iskoristi svoje potencijale, vec pristaje na podredjenu ulogu...
Pogledajmo samo podatke o tome koliko muskaraca zavrsi u ludnici a koliko zena, koliko muskaraca izvrsi samoubistvo a koliko zena, koliko je pesama u kojima muskarci kukaju za zenama a koliko obrnuto ...
Po mom misljenju: psihicka stabilnost, dostojanstvo, hrabrost...
Mnogo su vise zenske osobine nego osobine muskaraca...
Po svim parametrima zene nas siju za glavu *minimum* a opet smo mi ti koji vladamo...
Dozvolite, drage moje zene, da uopste ne kapiram nacin na koji vas mozak radi...
Cak je i emancipacija "muski pronalazak"
Kako ces najbolje "pobediti neprijatelja" nego spustivsi ga na svoj nivo...
Zenski zivotni vek, je u celokupnoj ljudskoj istoriji bio veci od muskog...
Za deset godina ovo nazalost vise nece biti tako...
Ovo pre svega proizilazi iz toga sto su usled "emancipacije" zene prihvatile sve poroke *doskora iskljucivo muska privilegija* ukljucujuci pusenje, alkohol, drogu i sta ti ja znam...
Imale ste svoju divnu poziciju vladara u senci koji vam je na najlepsi moguci nacin omogucavao da vladate svime, ali nista od toga niste iskoristile...
Sada ste dosle na nas teren i tu nazalost nemate nikakvih sansi *ipak mi na njemu igramo vec xxx hiljada godina*...
Ukoliko se zeli steci prednost, igra se kreira tako da bude vama naklonjena...
Nikada ne igras onako "kako ti drugi sviraju"...
Nazalost, vi ste prihvatile nasa pravila i sada vam pomoci nema *ovo verovatno nije toliko dobro ni za nas*...
Usled posledica "emancipacije" i poslednji tragovi zenstvenosti ce nestati, zena ce biti samo "muskarac sa dojkama", a onog vekovnog "nadmudrivanja" koje je sve cinilo tako zanimljivim, vise nece biti...
Smrc :cry:
Ovaj "rat" je odlucen pre nego sto je i poceo...
Poz

Back