Zašto je bolje biti ljevak kad je seks u pitanju?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Život ljevacima ponekad može biti prilično kompliciran, a svakodnevno snalaženje u svijetu prvenstveno podređeno dešnjacima nije uvijek jednostavno. Međutim, ljevaci u jednom segmentu pobjeđuju dešnjake, a to je seks, piše Time.
Prema nedavnom istraživanju, ljevaci su u čak 71 posto slučajeva zadovoljniji seksom nego dešnjaci. Studija je obuhvatila 10 tisuća ispitanika od kojih je čak 86 posto ljevaka izjavilo kako su izuzetno zadovoljni svojim spolnim životom u usporedbi sa svega 15 posto dešnjaka.

Znanstvenici još nemaju odgovor na pitanje zašto su ljevaci zadovoljniji seksom, no kao odgovor se pretpostavlja činjenica da su ljevaci jednostavno, u nuždi, znatno maštovitiji. I dok je svijet podređen dešnjacima, poput igranja videoigara ili pak otvaranja konzervi, ljevaci su prisiljeni usavršavati druge vještine.
http://www.oslobodjenje.ba/lifestyle/ljubav-i-seks/zasto-je-bolje-biti-ljevak-kad-je-seks-u-pitanju
:think:

Fejk članak.
Otišao na Time: Left-Handed People Have Better Sex, Study Finds
Oni se pozivaju na ovaj članak Left-handed people have better sex says LELO 2014 Global Sex Survey
Otišao na sajt LELO, popunio upitnik 2 puta, nigde nema pitanje koju ruku koristite, evo koga zanima: LELO GLOBAL SEX SURVEY 2014
Kako mi je jako dosadno i pitam se šta je sad ovo, malo gledao okolo u originalu se nakon iznošenja rezultata istraživanja predlaže nova LELO sex igračka za dešnjake: DEXTRUS, samo što je sve bila prvoaprilaska šala: Right-handed Vibrator DEXTRÜS: Funny or Feasible?

Tako da ako se neko od prisutnih levaka naoštrio da nama ostalima nabija na nos dokaze kako slični njemu bolje ebu (uživaju u sexu), mrka kapa.

Očekujem da uskoro ovaj članak završi u Blicu, sa nekim naslovom poput: "Mislili ste da je bolje biti dešnjak? Rezultati ovog istraživanja će vas iznenaditi!"

Poslednja izmena:

Život ljevacima ponekad može biti prilično kompliciran, a svakodnevno snalaženje u svijetu prvenstveno podređeno dešnjacima nije uvijek jednostavno. Međutim, ljevaci u jednom segmentu pobjeđuju dešnjake, a to je seks, piše Time.
Prema nedavnom istraživanju, ljevaci su u čak 71 posto slučajeva zadovoljniji seksom nego dešnjaci. Studija je obuhvatila 10 tisuća ispitanika od kojih je čak 86 posto ljevaka izjavilo kako su izuzetno zadovoljni svojim spolnim životom u usporedbi sa svega 15 posto dešnjaka.

Znanstvenici još nemaju odgovor na pitanje zašto su ljevaci zadovoljniji seksom, no kao odgovor se pretpostavlja činjenica da su ljevaci jednostavno, u nuždi, znatno maštovitiji. I dok je svijet podređen dešnjacima, poput igranja videoigara ili pak otvaranja konzervi, ljevaci su prisiljeni usavršavati druge vještine.
http://www.oslobodjenje.ba/lifestyle/ljubav-i-seks/zasto-je-bolje-biti-ljevak-kad-je-seks-u-pitanju

Levorukih ima prilično manje od desnorukih, tako da je cifra od 71% levorukih opet znatno manja od 15% desnorukih.
Tako da je ovo obično laprdanje.
A o "znanstvenicima" ne bih trošio reči.

dobro...

- - - - - - - - - -

baj d vej drkam levom a nisam levak

Sada je milina . U moje vrijeme su u osnovnoj školi tukli po prstima šibom ili ravnalom
one koji su držali olovku u lijevoj ruci .

Веома веома паметно.. :lol:

А чуо сам свакојаке приче, да су леворуке особе давно давно, у неким народима убијали, сматравши да то симболише зло, док су рецимо ескими веровали да су леворуки људи чаробњаци.. :lol: Али ми је стварно драго што сам леворук, јер је лепо разликовати се..

ja sam ljevakinja;)
ako me pitas trenutno, seksulani zivot nemam.
a ako me pitas uopsteno, pa jesam, bas naletala na dobre seksualne zivotinje. e sad el to ima veze sa mnom el sa cim nemam pojma.
a imam ja o tome svoju teoriju ali sve je to meni nekako nedokazano...

dobro...

- - - - - - - - - -

baj d vej drkam levom a nisam levak

levom ko tudjom

- - - - - - - - - -

ja sam ljevakinja;)
ako me pitas trenutno, seksulani zivot nemam.
a ako me pitas uopsteno, pa jesam, bas naletala na dobre seksualne zivotinje. e sad el to ima veze sa mnom el sa cim nemam pojma.
a imam ja o tome svoju teoriju ali sve je to meni nekako nedokazano...
aj da čujemo teoriju, nema veze što je nedokazan. da je dokazana ne bi ni bila teorija ;)

Back