SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Ti se još zanosiš Šestodnevom!!??.
To Vam je pokazatelj da postoji uspomena na stvaranje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se još zanosiš Šestodnevom!!??.
Koga boli..........Sedmični ciklus i Sedmi dan svima pokazuje i dokazuje autoritet Tvorca neba i zemlje!
Vidi vidi kako se sami otkrivaju?
Jos jedan G.j?
.
Rec je o tome da Biblija zabranjuje Homoseksualnost.
Ubijanje zbog toga je bio drzavni zakon Izrailja i samo drzava ga je sprovodila.
Ali to je bio lek protiv gejstva pa zakon nije morao da
se sprovodi jer ih nije ni bilo.
Sve se zenilo.
Danas nema te drzave pa zakon ne vazi a niti bi ziveli tamo jer nismo odatle.
Vazi samo to da ne budemo gejevi.
.
Zato ti preporucujem ako je moguce da to batalis i da se ozenis kao covek.

Ne, samo sam pokusao da ti pokazem ono sto radis ti na ovim temama...
Nije lepo jeli...
Ne samo da nije lepo, vec je nisko i jadno i primnitivno...
Jos si mlad,stideces se nekada za svoje poansanje...
Dokaz da nemaš moć rasuđivanja je ovo što si napisao.
Samim tim što kažem da je nemoralno kada piše da se treba vršiti nasilje nad homićima je po tebi dokaz da sam ja gej?
Ne upotrebljavaš mozak, nego napišeš prvu glupost koja ti padne na pamet
Nebitno je za koga je važio taj zakon u Bibliji, problematično je što ti i ostali priglupi vernici (ne svi vernici, već poneki!), navodite citate iz Biblije kao opravdanje za nasilje nad homićima, a to je nemoralno
Jel ti sad malo jasnije?
Još jedna projekcija![]()
Pa odreagovao si kao gej.
Onaj koji nije gej ne bi tako odreagovao.
Sta ja to radim na ovim temama sto je zasluzilo tvoje niske udarce? Da li je neslaganje sa tvojom ideologijom uvreda za tebe?
Tako reaguju ljudi koji misle da je nasilje loše, ne mora da znač da je homo svako ko tako misli

Pa da imas imalo inteligencije i logike i dobronamenroisti, video bi na osnovu dosada recenoga da nije rec o nasilju vec o tome da Biblija zabranjuje gej praktiku ne gejeve.
:
3.Mo 20:13 Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica; da se pogube; krv njihova na njih.
Upravo si gore osudio neka ponasanja koja su samo kopija vasih da vam pokazem sta radite, a onda si odma u toj osudi a i posle primenio ista.
Pa ti si zivo olicenje licemrja covece?![]()

Još kada bi bili kulturni kako pričaju za sebe da imaju moralnost 21. veka...
ne bi u svakoj temi osporavali postojanje Tvorca!
Niti bi započinjali sa pitanjima koje samo odvlače temu u potpunom drugom pravcu. A onda dolazi do toga da imamo temu usred teme!
Ima li to nekog smisla?
A ti da imaš imalo iskrenosti video bi da su moje poruke bile odgovor na ovaj citat.
A dosta ljudi na forumu ovo uzima kao suvu istinu;
O čemu pričaš ? Jel ti dobro?![]()
Joh 8:1 A Isus otide na goru maslinsku.
Joh 8:2 A ujutru opet dođe u crkvu, i sav narod iđaše k Njemu; i sedavši učaše ih.
Joh 8:3 A književnici i fariseji dovedoše k Njemu ženu uhvaćenu u preljubi, i postavivši je na sredu
Joh 8:4 Rekoše Mu: Učitelju! Ova je žena uhvaćena sad u preljubi;
Joh 8:5 A Mojsije nam u zakonu zapovedi da takve kamenjem ubijamo; a ti šta veliš?
Joh 8:6 Ovo, pak, rekoše kušajući Ga da bi Ga imali za šta okriviti. A Isus saže se dole i pisaše prstom po zemlji (ne gledajući na njih).
Šta su hteli da postignu sa ovim pitanjem ovi licemeri?
Hteli su da u uslovima izraleske okupacije od rimske vlasti, osude Hristov čin vernosti prema Božjem zakonu (zahtevima koje je On sam dao kada je uspostavio zavetni odnos sa Izraelom)
Joh 8:7 A kad Ga jednako pitahu, ispravi se i reče im: Koji je među vama bez greha neka najpre baci kamen na nju.
Zapazite da Hrist nije pogazio zahteve građanskih kazni za čin prestupa Božjeg zakona!
Joh 8:8 Pa se opet saže dole i pisaše po zemlji.
Umesto poništavanja zahteva pravednog moralnog zakona, Hrist je opravdao ovu grešnicu pružeći joj još jednu šansu...
Joh 8:9 A kad oni to čuše, i pokarani budući od svoje savesti izlažahu jedan za drugim počevši od starešina do poslednjih; i osta Isus sam i žena stojeći na sredi.
Joh 8:10 A kad se Isus ispravi, i ne videvši ni jednog do samu ženu, reče joj: Ženo! Gde su oni što te tužahu? Nijedan te ne osudi?
Joh 8:11 A ona reče: Nijedan, Gospode! A Isus joj reče: Ni ja te ne osuđujem, idi, i odsele više ne greši.
Joh 8:12 Isus im, pak, opet reče: Ja sam videlo svetu: ko ide za mnom neće hoditi po tami, nego će imati videlo života.
Pa kada ti je to toliko vazno i veliki si borac za pravu, kako da nisi nikako nasao za shodno da pohvalis ovo sto je Isus uradio gore?
2.Pet 3:3 I ovo znajte najpre da će u poslednje dane doći rugači koji će živeti po svojim željama,
Tema pokušava da pronađe razlog...
Zasto je bog pravio savez sa Jevrejima ?
PITANJE JE ZAŠTO je Tvorac neba i zemlje izabrao baš izraelski narod da bi napravo savez samo sa tim narodom?
Pokušajte da iznosite argumente u vezi ove teme.
Mojsije je jedno a Isus drugo, deli ih 1000 god.
Surovost zakona navodnog Mojsija (nevezano za gejeve) ne moze oprati filozofija Isusa Nazarecanina koji se pojavio hiljadu god, kasnije....
Isus je mozda gledao da ublazi te zakone i to je sa njegove strane ok. ali njegova nova filozofija ne opravdava hiljadugodisnji zakon ranije...
Nema dokaza da su Jevreji ikada robovali u Egiptu.