Zašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrajinci su zabranili ruskim borbenim avionima da lete iznad ukrajine i to se poštujeZašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
nisu im dali rusi - ko bi probao, usrao bi se, rusi su silaZašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
mozda u crtanim filmovimaukrajinci su zabranili ruskim borbenim avionima da lete iznad ukrajine i to se poštuje
stvarno, od sredine 2022ge se ruski borbeni avioni drže dalje od ukrajinske granicemozda u crtanim filmovima
Zato sto bi imali ogromne gubitke.Zašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
Ja volim sve ljude i sve narode.Zasto te to interesuje? Zulja te svetska nepravda ili mrzis nekoga u Ukrajini?
Pa onda treba da podrzis da bar nekome bude malo lakse. Te u cemu je problem sa tim sto nisu zatvorili nebo nad Ukrajinom?Ja volim sve ljude i sve narode.
Pod zonom zabrane letenja podrazumeva se zona iznad koje su zabranjeni preleti i korišćenja borbenih letelica.Takva zona je uspostavljena iznad Bosne 1992 od strane NATO ali u Ukrajini ustanovljenje te zone je izostalo.Pa onda treba da podrzis da bar nekome bude malo lakse. Te u cemu je problem sa tim sto nisu zatvorili nebo nad Ukrajinom?
Prosto, jer Rusija ionako krsi sve medjunarodne norme i odluke. Jedini nacin da uspostave zabranu leta iznad ukrajinske teritorije za Rusiju je da dovulu svoje aviJone (NATO) u Ukrajinu ili okolen zemlje i rokaju ruske Suhoje. Kao sto su ukrajinski F16 pre destak dana oborili ruski Su35S verovatno bi tek americki, britanski ili nemacki piloti izrokali ruske pilote samo tako. Pa posto si ti rusofil treba da pozdrvaljas tu odluku medjunarodne zajednice (citaj NATO) jer nisu vezali ruke Put.tleru.Pod zonom zabrane letenja podrazumeva se zona iznad koje su zabranjeni preleti i korišćenja borbenih letelica.Takva zona je uspostavljena iznad Bosne 1992 od strane NATO ali u Ukrajini ustanovljenje te zone je izostalo.
Zato sto su Rusi rekli ne moze.Zašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
Nekako mi ubedljivije zvuči ovo što kaže korisnik Bojan BRT.Prosto, jer Rusija ionako krsi sve medjunarodne norme i odluke. Jedini nacin da uspostave zabranu leta iznad ukrajinske teritorije za Rusiju je da dovulu svoje aviJone (NATO) u Ukrajinu ili okolen zemlje i rokaju ruske Suhoje. Kao sto su ukrajinski F16 pre destak dana oborili ruski Su35S verovatno bi tek americki, britanski ili nemacki piloti izrokali ruske pilote samo tako. Pa posto si ti rusofil treba da pozdrvaljas tu odluku medjunarodne zajednice (citaj NATO) jer nisu vezali ruke Put.tleru.
Zasto to nisu uradili? Zasto sto ne zele direktan vojni sukob sa Rusijom, bar do sad i za sad.
Zato sto su natofili toliko pukli od zlobe pa furaju pricu "Ima Putin srece sto oni nisu hteli, a smeju"Nekako mi ubedljivije zvuči ovo što kaže korisnik Bojan BRT.
Ne znam sta kaze, ako ovde pise ja ga ne vidim, znaci da mi je na ignore. Verovatno je tamo dospeo zato sto je braneci Put.tlera poceo da biva bezobrazan.Nekako mi ubedljivije zvuči ovo što kaže korisnik Bojan BRT.
"Da su smeli uradili bi to"Ne znam sta kaze, ako ovde pise ja ga ne vidim, znaci da mi je na ignore. Verovatno je tamo dospeo zato sto je braneci Put.tlera poceo da biva bezobrazan.
A sta sam ja napisao? Isto to. Nisu hteli da se upustaju u rat u kom bi ginuli njihovi piloti."Da su smeli uradili bi to"
Onda su porasle akcije čemeričkih proizvodjača aviona .Prosto, jer Rusija ionako krsi sve medjunarodne norme i odluke. Jedini nacin da uspostave zabranu leta iznad ukrajinske teritorije za Rusiju je da dovulu svoje aviJone (NATO) u Ukrajinu ili okolen zemlje i rokaju ruske Suhoje. Kao sto su ukrajinski F16 pre destak dana oborili ruski Su35S verovatno bi tek americki, britanski ili nemacki piloti izrokali ruske pilote samo tako. Pa posto si ti rusofil treba da pozdrvaljas tu odluku medjunarodne zajednice (citaj NATO) jer nisu vezali ruke Put.tleru.
Zasto to nisu uradili? Zasto sto ne zele direktan vojni sukob sa Rusijom, bar do sad i za sad.
Zato što ne može. Nema autoritet i resurse da je održava. Ali zato je mogla 1992. iznad Bosne.Zašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
A sta sam ja napisao? Isto to. Nisu hteli da se upustaju u rat u kom bi ginuli njihovi piloti.
?! Hehe...O čemu ti pričaš?Rusija krši međunarodne norme?Pa jel ima nešto da tvoj voljeni zapad nije prekršio?Prosto, jer Rusija ionako krsi sve medjunarodne norme i odluke. Jedini nacin da uspostave zabranu leta iznad ukrajinske teritorije za Rusiju je da dovulu svoje aviJone (NATO) u Ukrajinu ili okolen zemlje i rokaju ruske Suhoje. Kao sto su ukrajinski F16 pre destak dana oborili ruski Su35S verovatno bi tek americki, britanski ili nemacki piloti izrokali ruske pilote samo tako. Pa posto si ti rusofil treba da pozdrvaljas tu odluku medjunarodne zajednice (citaj NATO) jer nisu vezali ruke Put.tleru.
Zato što međunarodna zajednica ne postoji.Zašto iznad Ukrajine "Međunarodna Zajednica" nije uspostavila zonu zabrane letenja ?
Zato što međunarodna zajednica ne postoji.
Kao što ne postoji ***** od ovce.
**** je ovca, dabome, ženka pa nema *****.