- Poruka
- 12.986
jel to izraz pretnje ili odbrane?A zašto bismo to menjali
Svi koji nisu ja ili služe mojim potrebama, neka preminu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to izraz pretnje ili odbrane?A zašto bismo to menjali
Svi koji nisu ja ili služe mojim potrebama, neka preminu
Ego je, ukratko recheno, filter za stvarnost i ono shto projektujemo oko sebe na stvarnost, pa zbog toga, zbog ega, mi nikad ne mozhemoEgo je slika koju u svom umu imamo o sebi. On neprestano utiče na nas u trenucima kada je narusena naša unutrašnja ravnoteža i uglavnom isplivava onda kada je potrebno zaštiti nas. Ali, ako ga ne koristimo mudro može da nam zamagli pogled na stvarnost i možemo da provedemo život u iluzijama. Ego nas povezuje sa našim identitetom i sprečava bilo kakve promene, ali, ukoliko ego zavlada nama i mi se svedemo samo na naš identitet imaćemo ograničen pogled na svet. Ali, ego je nekad i koristan, jer neda na nas i služi kao prva linija odbrane.
ne slažem seEgo je, ukratko recheno, filter za stvarnost i ono shto projektujemo oko sebe na stvarnost, pa zbog toga, zbog ega, mi nikad ne mozhemo
da vidimo pravu stvarnost...
Upravo si potvrdio ono shto sam rekaone slažem se
Ego i jeste subjektiovnost tako da nema veze šta je realnost.Upravo si potvrdio ono shto sam rekao![]()
Ima veze, jer ego mozhe da projektuje i zvuke i slike i mirise i dodir, tako da svako za sebe misli da onaj drugi isto vidi i rasudjuje,Ego i jeste subjektiovnost tako da nema veze šta je realnost.
Ima veze, jer ego mozhe da projektuje i zvuke i slike i mirise i dodir, tako da svako za sebe misli da onaj drugi isto vidi i rasudjuje,
a pri tom ono kako kapiramo, je takodje polaz od sebe, tako da je empatija veliko orudje u sagledavanju prave realnosti...
Ego je losa stvar u svakom slucaju.Prvo treba da se dogovorimo da li je "isterivanje ega" loša stvar na prvom mestu
Onda smo mi zapravo svi lošiEgo je losa stvar u svakom slucaju.
Ego je zivotiski nagon koji imamo i potreban je u nekim stvarima, ne znaci da smo losi.Onda smo mi zapravo svi loši![]()
Ako je to životinjski nagon, onda je riječi o mekoj inteligentnoj zivotinjiEgo je zivotiski nagon koji imamo i potreban je u nekim stvarima, ne znaci da smo losi.
Ego ti koristi da dobijes samopozdanje kad si pod pritiskom, kad sumnjas u sebe itd , bitna stvar u zivotu.Ako je to životinjski nagon, onda je riječi o mekoj inteligentnoj zivotinji![]()
Promijenio si puno ploču? Nego objasni kako je to ego životinjski nagon i koje životinje imaju ego?Ego ti koristi da dobijes samopozdanje kad si pod pritiskom, kad sumnjas u sebe itd , bitna stvar u zivotu.
Socijalna hierahija tj pokazivanje snage,samouvjerenosti i zastitu teritorije imaju mnoge vrste zivotinja.Promijenio si puno ploču? Nego objasni kako je to ego životinjski nagon i koje životinje imaju ego?
To nije egoSocijalna hierahija tj pokazivanje snage,samouvjerenosti i zastitu teritorije imaju mnoge vrste zivotinja.