Zasto i najsramezljivije zene, ili da kazem kulturne, igraju otvoreno seksualno? Zast

o se tad ne stide, kad igraju, pa izvode svakakve pokrete, mislim na cure koje su kulturne u prici pa ne bi sa nepoznatim dok ga ne upoznaju bar malo dubiozno, pricale ni dozvolile da se prica o pozama u seksu i drugim bilokojim intimnim stvarima, ali kad krenu da igraju "ne shvatas" sto se desava sa tobom?

"igraj mala ne stidi se, pomracina: ne vidi se!"

Nije svakoj devojci prijatno da priča o svemu...ali opet kroz igru pokažu šta žele i da su strastvene :D
ne vidim čemu toliko zbunjivanje :lol:

Nije svakoj devojci prijatno da priča o svemu...ali opet kroz igru pokažu šta žele i da su strastvene :D

pa zbunjivanje, znas (znam da ne znas, odn. znas al ne mozes sad da se setis) kakve sve pokrete djevojke kad igraju same, za istim stolom sa drugaricama, ali ne igraju sa drugaricama nego za istim stolom sa drugaricma rade cure koje se crvene kad im pomenes i rijec "ljubav", a kamo li "seks" u smislu da pocnes radu prosjecnoj nepoznatoj djevojci pricu o seksu jer je prica iako o seksu ipak kulturna pa nema veze sto je nepoznata, prosjecnoj radu? Necu da navodim kulturne price sa nepoznatim zenskama o seksu jer necu da nekoga ucim kako da osvaja zene, nisam nikakav instruktor

Znam kakve pokrete prqave i znam na šta misliš...ali jednostavno u ljudskoj psihi(pogotovo ženskoj) je da se ne priča o svim temama,da su neke teme "zabranjene",jer ako progovoriš suviše brzo o njima postaješ etiketirana kao laka žena ili žena slabog morala...A opet ako priđeš devojci pa istog momenta očekuješ da ti sve kaže o seksu...mislim malo prenapadan pristup prema nepoznatoj devojci...bar po meni...

Znam kakve pokrete prqave i znam na šta misliš...ali jednostavno u ljudskoj psihi(pogotovo ženskoj) je da se ne priča o svim temama,da su neke teme "zabranjene",jer ako progovoriš suviše brzo o njima postaješ etiketirana kao laka žena ili žena slabog morala...A opet ako priđeš devojci pa istog momenta očekuješ da ti sve kaže o seksu...mislim malo prenapadan pristup prema nepoznatoj devojci...bar po meni...

ja nisam reko "sve" nego "kulturna prica o seksu", gdje sam mislio na pricu o seksu koja ne zalazi ni u sta intimno, gdje mi ona ne prica ni ja njoj kakve i zasto poze volimo i sl., nego prica o seksu u principu, bez pojedinosti, jer su ti principi i najbitniji, i najkulturniji za pricu...

kao sto prije stvarnog seksa moras zeni da kazes koji ti je princip: "ja sam glavni tu, ne pitas se ti" :D

Zasto li se jedna hvalila za lika da moze da kresne lepo po dve za noc,znam da nije imala aferu s,njim al se pohvalila da joj pricala drugarica..a tako je povucena na oko ?:eek:

pa danas pomodno je biti informisan, a bilo koja informacija pa i o strumfovima se smatra vaznom

- - - - - - - - - -

hahahahahaha strašno...mada taj tvoj princip razmisli da ga promeniš iznenadićeš se :lol:

sto, da me neces ti castit kakve kolace ako ga promijenim?

o se tad ne stide, kad igraju, pa izvode svakakve pokrete, mislim na cure koje su kulturne u prici pa ne bi sa nepoznatim dok ga ne upoznaju bar malo dubiozno, pricale ni dozvolile da se prica o pozama u seksu i drugim bilokojim intimnim stvarima, ali kad krenu da igraju "ne shvatas" sto se desava sa tobom?

"igraj mala ne stidi se, pomracina: ne vidi se!"

Zene su perverznije od muskaraca.

- - - - - - - - - -

Mislis ne moze odmah da pokaze koliko je pervezna pa se malo femka.:hahaha:

Dize sebi cenu.:D

Kad sam bio skroz mlad i igr'o stiskavac,
redovno sam ih češk'o kurc'om po donjem stomaku !
Neke su ćutale do kraja muzike, a neke prekidale igru
i napuštale podijum.
Nekoliko puta se desilo da mi glasno jeb'u mater....!
A, šta ću ?
Mlad organizam, jeb'i ga !

Ovako sam se ja dosta davno na jednom novogodisnjem doceku zabio u "svastiku" tokom stiskavca. :rumenka: Dosao na odsustvo, i ovaj moj nesretnik se oteo kontroli uprkos bromu i tim specijama, nije mi "zena" puno zamerila, znala je da sam bezopasan, da je to bio izolovani incident bez ozbiljnijih posledica po njenu rodjaku. :rumenka: :lol:

Back