Zašto i kada su žene počele da kriju sise?

Meni bilo cudno, neki dan, sedim ja u letnjoj basti a ispred mog stola sede tri muskarca i jedna zena sa bebom. Verovatno je jedan od njih trojice suprug. I sad ti ova 'ladno izvadi sisu pred pedeset ljudi i dade bebi da je glaba! Meni to bilo smesno i cudno. Mada su mi nekad govorili da je bilo sasvim normalno nekad da zena izvadi sisu i doji dete u vozu, u cekaonici. Kaze da su sise dobile erotsku dimenziju tek tamo 60-ih. Ima li istine u tome?

Teorija ljudskog ponašanja uči nas zašto neke ljude nazivamo "divnim pojedincima" i zašto postoje neki ženski ljudi koje prosto želimo da uštinemo.
Postoji li razdvojenost uma i tela, i ako je to slučaj, šta je bolje imati? Raspravlja se i o agresiji i buntu. Pojedincima koje naročito zanimaju ti aspekti ljudskog ponašanja savetuje se da se upišu na neki od kurseva koji poćinju uskoro: Uvod u netrpeljivost onih koji nešto kriju; Netrpeljivost prema ženama koje ne nose duboke dekoltee - srednji nivo; Napredna mržnja; Teorijske osnove gnušanja prema puritankama - dole okovratnici, rolkragne i ramfle!

Posebna pažnja posvećena je izučavanju svesnog nasuprot nesvesnom, sa mnogo korisnih saveta kako (pored "sakrivenih" ženskih sisa) ostati svestan.

Meni bilo cudno, neki dan, sedim ja u letnjoj basti a ispred mog stola sede tri muskarca i jedna zena sa bebom. Verovatno je jedan od njih trojice suprug. I sad ti ova 'ladno izvadi sisu pred pedeset ljudi i dade bebi da je glaba! Meni to bilo smesno i cudno. Mada su mi nekad govorili da je bilo sasvim normalno nekad da zena izvadi sisu i doji dete u vozu, u cekaonici. Kaze da su sise dobile erotsku dimenziju tek tamo 60-ih. Ima li istine u tome?

da si to snimao telefonom i okacio ovde bilo bi bolje :(

Back