0:0 s Češkom, utrakmica dosadnija od ove teme, al ako ostane ovako još 5 minuta, eto nas na Svjetskom u USA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su im bili petokolonaši,ko i ovi ravnogorci kod nas.Da.. HOS-ovci su ubijani i za vreme Tuđmana i samostalne Hrvatske...
Ma ne to, dio Hrvata gleda u Tita kao u faraona, dio ga ne može smisliti.Da.. HOS-ovci su ubijani i za vreme Tuđmana i samostalne Hrvatske...
Ma ne to, dio Hrvata gleda u Tita kao u faraona, dio ga ne može smisliti.
Međutim, ima jedan fenomen.
Hrvatski antikomunisti i antititoisti mahom podržavaju srpske antikomuniste i antijugoslavene, oduvijek. Još za vrijeme Juge po emigraciji, uvijek su imali našu potporu.
S druge strane, srpski antikomunisti ne podnose hrvatske antikomuniste/titoiste te će uvijek stati uz hrvatske ljevičare.
EE.. malo je Hrvata bilo na Golom Otoku! Oni su bili Bravarevi mezimci....Eto vidiš da niste bez veze išli na goli Otok.![]()
Hrvati su išli u Lepoglavu, Crnogorci na GO.EE.. malo je Hrvata bilo na Golom Otoku! Oni su bili Bravarevi mezimci....
Bilo ih je oko 2500 hiljade.EE.. malo je Hrvata bilo na Golom Otoku! Oni su bili Bravarevi mezimci....
Vezano uz događaj iz DSR-a i razne obračune Hrvata sa Srbima -Monarhistima, koji su čuvali red, rad i disciplinu u Monarhiji.... Pa NDH, jasenovac.. itd...Ma ne to, dio Hrvata gleda u Tita kao u faraona, dio ga ne može smisliti.
Međutim, ima jedan fenomen.
Hrvatski antikomunisti i antititoisti mahom podržavaju srpske antikomuniste i antijugoslavene, oduvijek. Još za vrijeme Juge po emigraciji, uvijek su imali našu potporu.
S druge strane, srpski antikomunisti ne podnose hrvatske antikomuniste/titoiste te će uvijek stati uz hrvatske ljevičare.
Išli ste i vi na goli otok.Lepoglava i Stara Gradiška su postali popularni poslije zatvaranja golog otoka.Hrvati su išli u Lepoglavu, Crnogorci na GO.
Znači, ja, koji nemam veze s DSR, koji sam izraziti antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok) sam bad guy u očima srpskih antikomunista.Vezano uz događaj iz DSR-a i razne obračune Hrvata sa Srbima -Monarhistima, koji su čuvali red, rad i disciplinu u Monarhiji.... Pa NDH, jasenovac.. itd...
Znači, ja, koji nemam veze s DSR, koji sam izraziti antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok) sam bad guy u očima srpskih antikomunista.
Niđe veze, ali kako je tako je.
?? Malo Morgen! Pre će biti da su HRVATI bili ČUVARI na Golom Otoku.... citirano: "...Svi koji su se izjasnili za Staljina usledilo je vreme patnji i ličnih tragedija,.." a čisto sumnajm da su Hrvati bili za Staljina!!Išli ste i vi na goli otok.Lepoglava i Stara Gradiška su postali popularni poslije zatvaranja golog otoka.
šTA Si ti sada nadrobio???Znači, ja, koji nemam veze s DSR, koji sam izraziti antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok) sam bad guy u očima srpskih antikomunista.
Niđe veze, ali kako je tako je.
Ali dođe tako.Ниси бед гај
Kaj ti nije jasno?šTA Si ti sada nadrobio???
Komunističke podvale 90-tih: Srbi su tenkove ispraćali jer su išli ubijati ustaše, a Hrvati su išli ubijati srbo-četničke neprijatelje... A tokom DSR-a ustašpe i četnici nisu imali ratnih sukoba.. osim Levča polje, isto nečija podvala....Ali dođe tako.
Recimo Zlatko Hasanbegović i Tomislav Sunić, eruditi i antikomunisti prvog kova, desničari tvrdi, su u očima Srba isto antikomunista nekakvi povampirene ustaše, umjesto saveznici.
Ali dođe tako.
Recimo Zlatko Hasanbegović i Tomislav Sunić, eruditi i antikomunisti prvog kova, desničari tvrdi, su u očima Srba isto antikomunista nekakvi povampirene ustaše, umjesto saveznici.
citiram te "antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok" ????Kaj ti nije jasno?
??? NDH i (kraljevina) Srbija su postojale bez nekih nerešenih problema.. naprotiv!!! Šta lupetaš???Свако ко баштини ндх1 није ни за прошлу ни за будућу Краљевину Србију
Stari od 16 000 logoraša koji su prošli goli Otok 7000 su bili Srbi?? Malo Morgen! Pre će biti da su HRVATI bili ČUVARI na Golom Otoku.... citirano: "...Svi koji su se izjasnili za Staljina usledilo je vreme patnji i ličnih tragedija,.." a čisto sumnajm da su Hrvati bili za Staljina!!![]()
![]()
Pa da, antikomunist sam i antisfrjotovac sam zbog komunizma.citiram te "antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok" ????
ovo me zbunilo: "antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok"Pa da, antikomunist sam i antisfrjotovac sam zbog komunizma.
Ideja Kraljevine mi je bila okej, razvijalo se jedno građansko društvo i građanski duh koje zapravo nije dobilo priliku.
Шта лупаш???? NDH i (kraljevina) Srbija su postojale bez nekih nerešenih problema.. naprotiv!!! Šta lupetaš???
ovo me zbunilo: "antikomunist i antijugoslaven (SFRJ, Kraljevina mi je bila ok"
Sigurno nisu nahebali zbog Staljina!!! Bravar je bio lisac podli.... koliko je samo komunista Staljin dao pobiti zbog njegovih podlosti..itd.... Recimo da je nekim zaostalim Hrvatima trebao izbiti iz gflave neke ZAVNOH gluposti itd....Stari od 16 000 logoraša koji su prošli goli Otok 7000 su bili Srbi
3000 Crnogorci
2500 Hrvati
500 Slovenci
i 3000 ostalih.