Zašto gejevi masovno dižu ruku na sebe

https://www.circlemedical.com/what-...7r42uZVvWiuAg7aothUaAj7qEALw_wcB&gad_source=1

https://opa.hhs.gov/sites/default/files/2022-03/gender-affirming-care-young-people-march-2022.pdf

Da li imaš neki link za ovo što si napisao? Bilo bi dobro da ga postaviš u originalnoj verziji i u prevodu na srpski.
Превод не могу да нађем нити имам времена да преводим, али на интернету лако може да се нађе.

https://www.aamc.org/news/states-ar...-minors-what-does-mean-patients-and-providers

Ja vas molim da ne spamujete i ne postavljate video spotove.

Tema je ozbiljna, budimo i mi ozbiljni.

Nisam znala da je u LGBTQ populaciji tako visok broj samoubistava u Hrvatskoj.

Da li je poznat broj -procenat samoubistava kod svih mladih ljudi, sa ex yu prostora koji su strejt?
ЛГБТ популацији је висок морталитет свуда у свету, а чак много више у земљама где имају сва права. Канада, Америка на пример, а колико сам разумео слично је и у Великој Британији. За остатак немам податак.

Што се Хрватске и осталих земаља у окружењу тиче, узео бих бројке са резервом, јер за разликзу од Запада, то није добро испраћено.

Zato sto su psihicki labilne osobe odnosno osobe koje je su psihicki obolele.
Izađu iz bezbrižnog detinjstva i odjednom se probude kao homoseksualci. Ostali mladići gledaju cure a oni zbunjeni. To je za žaljenje. Savetujem svima da idu kod fra Ive Pavića u Šurkovac. Znam za jedan slučaj da je jedan momak išao desetak puta i onda se lepo oženio, sad ima ženu i dečicu. Rešenje je u redovnim pričešćivanju i molitvi i poseti velikim svetinjama i svetim ljudima poput fra Ive.

Izađu iz bezbrižnog detinjstva i odjednom se probude kao homoseksualci. Ostali mladići gledaju cure a oni zbunjeni. To je za žaljenje. Savetujem svima da idu kod fra Ive Pavića u Šurkovac. Znam za jedan slučaj da je jedan momak išao desetak puta i onda se lepo oženio, sad ima ženu i dečicu. Rešenje je u redovnim pričešćivanju i molitvi i poseti velikim svetinjama i svetim ljudima poput fra Ive.

Verujem da je fra Iva Pavić dobar svećenik. Samo ne znam koliko može crkva da utiče na nečije seksualno opredeljenje. I, molim te da ne vređaš pripadnike LGBTQ kojih možda ima i među forumašima i među gostima portala i foruma.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne može da vređa.

Poslednja izmena:
Pa..u pravu si. Poznajem tri LGBT osobe. Jedan moj rođak je gej i uvek je nasmejan. Nema problema na radnom mestu, prima veliku platu, dosta putuje.

Odlično je raspoložen. Drugarica se razvela i sada ima neku vezu, nije u depresiji. Drug iz gimnazije je završio fakultet i pošto ovde nije mogao da nađe posao otišao je u inostranstvo. Nikada nije bio depresivan.

Verujem da je fra Iva Pavić dobar svećenik. Samo ne znam koliko može crkva da utiče na nečije seksualno opredeljenje. I, molim te da ne vređaš pripadnike LGBTQ kojih možda ima i među forumašima i među gostima portala i foruma.
ne postoji seksualno opredeljenje
jer to nije opciona stvar odnosno stvar izbora
postoji odredjenje rodjenjem ako si musko onda te privlaci zensko i obrnuto

Pa..u pravu si. Poznajem tri LGBT osobe. Jedan moj rođak je gej i uvek je nasmejan. Nema problema na radnom mestu, prima veliku platu, dosta putuje.

Odlično je raspoložen. Drugarica se razvela i sada ima neku vezu, nije u depresiji. Drug iz gimnazije je završio fakultet i pošto ovde nije mogao da nađe posao otišao je u inostranstvo. Nikada nije bio depresivan.

Ne vređam. Imam u komšiluku takvih ljudi. Nemam problema s njima. Sasvim normalni odnosi.

Back