zašto forume?:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 125526

Veoma poznat
Poruka
11.724
noćas se budim u 4 oblivena znojem, svatam da nešto nije u redu
pokušavam da otvorim krstaricu:rumenko: kad ono-radovi na unapredjenju:neutral:
oka nisam sklopila, nala sam da će mi se život promeniti iz temelja

meni je ovo pako, šta vi misite?
nam, već ste nešto komentarisali na mojoj zemlji, al ne bi bilo lošo da ovde svi pobrojimo šta nas sikira ne bi li na jednom mesto sumirali nezadovoljstvo i učinili da svevišnjima čitava stvar bude preglednija

mene najviše sikira sporijost i reklame zbog kojih dok dorolam do posta pomislim da je poslat prazan post
i što je poslednji post na strani uvek sj.eban
i što nema normalnog kez smajlija
nači :besna:

Meni se novi izgled uopste ne dopada, bas mi je bzvz..

Jos mi samo fali kad citam post - reklame sa strane - trazis matorku i sl :dash:

I ne znam da pogledam od koga sam dobila reput.(iako sam pitala, ne kapiram, pokusala sam, i nista)

Uopste mi se ne dopada. Onako je bio mnogo jednostavniji i meni nekako vizuelno lepsi.

Hocu stari forum :(

Mene nervira ledena boja foruma...prosto smrzne svaku emociju...nigde one topline od ranije.
Na pocetnoj strani Krstarice postoji opcija da se menja boja....pa ako vec hoce ovaj ruzni nabudzeni i neoriginalni dizajn, bar nek nam daju to.

I crvena pozadina u prilozima....Ne razumem...kao da hoce da nas nateraju da ne gledamo slike...Uzasno je zaista :(

Ni meni se ovo uopste ne dopada.Pre svega, nije pregledno i nekako lici na ostale forume.Meni ovo nije isto.Kao da sam na nekom sasvim drugom mestu.Iako pisem od skoro, forum pratim bas dugo...
I sad sam se razocarala

bleda kopija nicim izazvna, glupo i ruzno ..pogotovu za nas sa stazom .cemu ovo experimentisanje?

bojim se da se ne radi o experimentu, nego da će ostaviti da bude ovako zauvek
d020.gif

Dajte ljudi,pa nece valjda ovo ovako ostati...:neutral::sad2:
Ma moraju da vrate stari forum,pa ko ce ovde ostati?
tako je odvratno..
Sa svim ovim reklamama,ova belina mi prosiri zenice,neperegledno,nema onog prostora za pisanje ma sve mi izgleda kao veliko....SHIT!
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Ne znam za vas, ali osecam se kao stranac, toliko sam dugo tu i mnogo pisala, a sad kao da sam dosla negde - nemam pojma......
to nije ono mesto iako su ljudi tu.......
kad neko kaze da nije bitna forma vec samo sustina- vara se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back