u rusiji ima vise pedera nego u celoj EU.
zakljucak: tu rusiju treba zbrisati za lica zemlje nuklearnim oruzjem.
Uz veliko izvinjenje ako uzbunim duhove, ali ja imam prijatelja koji je gej. Nikad nikoga nije slagao, nije ništa ukrao, nikada nikoga nije fizički povredio... mučio se siromašak od svoje 19 do 21. godine da ima devojku, ali noije išlo. Kako smo kao najbolje "drugarice" žalio mi se da su današnje devojke navalentne, nasrtljive na kitu (majke mi, tako mi rekao : ) a naročito na novčanik i da je on potpun inferioran u odnosu na svaku sa kojom je pokušao da bude. Danas je uspešan, veoma uspešan čak u profesiji kojom se bavi, ima 15 godina i stalni gej vezu već dve godine.
Dakle, ako je dvoje, tačnije dvojica njih normalnih... zašto bismo ih nuklearkama. Debilčine, bolesnike imate i među strejt parovima. Pre par godina se prepričavalo da su muž i žena ZAJEDNO seksualno maltretirali usvojenu devojčicu od njene 8. godine... u sred Srbije, zemlje ponosne. Ne bih da "talasam", nisam za usvajannje dece od strane gej parova, neka se vole i uživaju, ali nisam ni da ih gazimo i pljujemo. Ima toliko onih koji nisu gej, a trebalo ih u mašinu za mlevenje ili bar iza rešetaka. Hm.... recimo... neki obijači trafika, pa neki koji su za sodomiju, pa isti ti neki koji za sodomiju optužuju novinare, pa tako... ima ih...