kakve bajke za malu decu... da nije ovaj dejan dosao sa b92 foruma? tamo ako zucnes protiv amerike, odmah te banuju.
brate ako ja vozim ferari u srbiji necu biti licemeran i pricati kako je srbija bajna i sjajna niti cu nipodastavati siromasne, za nekog je dobro za nekog je lose, svuda, od srbije preko zimbabvea do amerike. mnogi su napravili milijarde u africi a mi nismo u evropi, pa sta sad, afrika je bolja od evrope? kako za koga.
ja ne verujem u te price da te svako cima za rukav da radis, i na youtube se moze videti majka sa decom spavaju u kolima i nemaju pomoc od drzave, to da su beskucnici neki bolesnici su nbajke za malu decu. u americi cvetaju satorska naselja, oko sijetla i mnogih drugih gradova, jos od 2008. sve su to ljudi koji su izgubili posao.
a to da mi neko navodi yahoo i facebook, pa tamo samo slazes skenirane fajlove i dobijes 100k dolara, to je kao da mi je rekao moj otac je dzordz bush i kad prdnem dobijem platu za to, jer ja sam sposoban a drugi su nesposobni pa ne znaju kako da zarade prdeci. ne moze cela amerika niti kalifornija da radi u fejsu i amazonu.
eno i marko milosevic je nosio gajbice, jadan, imao 100 000 evra mesecno, 3 miliona godisnje, *******, ne moze svako da dobije licencu da uvozi cigare za celu drzavu. ovaj dejan novakovic kao da je mira markovic koja prica kako je marko nosio gajbice i zaradio milione. bas je vredan i sposoban. neki ljudi nemaju pametnija posla nego da plasiraju bajke za malu decu.
ja bih ovu temu svrstao u ideolosko trolovanje ili u najboljem slucaju licemerno ponasanje nekog ko moze da kupi ferari a ne vidi da ljudi crkavaju iza prvog coska cak sta vise i ako vidi da crkavaju bas ga briga "oni su neki tamo bolesnici" jer ****** ne moze amerika da bude losa ako je njemu dobro, "losi su ljudi a amerika je raj".
s jedne strane pljuju po koreji po medijima i internetu, a druge strane plasiraju vesti o bajnoj i sjajnoj americi. izgleda da neki nasi ljudi rade za NSA/CIA. dobili posao da objavljuju vesti i komentare po internetu, da uticu na nacin razmisljanja ljudi.