Zašto dolazite na Krstaricu?

mi klinci otkrili internet pa koristili krstaricin chet da zajebbavamo ljude,a reklama izbacivala za novu opciju: forum
i tako se uclanio dok je jos bilo u beta fazi.

nekako mi je navika da gubim svoje i tudje vreme ovde, a drugi forumi mi se nisu pojmili
Sećate se mene, ja sam dolazila na Krstaričin čet i govorila da mi izlazi neka ruka iz ekrana i pokušava da me pridavi

I tako godinama + crkvala dok su mi ljudi nudili rešenje

Sećate se mene, ja sam dolazila na Krstaričin čet i govorila da mi izlazi neka ruka iz ekrana i pokušava da me pridavi

I tako godinama + crkvala dok su mi ljudi nudili rešenje
:hahaha1:

nz krstin cet nisam koristio 10+godina.al mozes zamisliti koji je to bio tehno bum kada u selendri otvoris igraonicu pa svakojaka budala sa njive navrati da: "aj ukljuci mi one zenske za dopisivanje na 2 sata" :hahaha1:

i sa takvim startom internet karijere taman othranis svoju prirodnu toxicnost ubrzanim putem

Poceo sasvim slucajno,imao sam adresu na portalu,pa ajd' da vidim sta ima.Pa mi se nije nesto svidelo,ali posle nekoliko godina sam ponovo usao i malo se aktivirao.Jedno vreme je bila sasvim ok atmosfera,sad se cudne stvari desavaju na vecini mesta,politika polako prenosi zarazu grupisanja na sve delove foruma,podela na podobne i nepodobne pocinje bukvalno svuda.Ali ok,valjda je to u ljudskoj prirodi da tezi da pripada krdu.
Svejedno,jedan od dva foruma na kojima sam prijavljen (na drugom je prosek napisanih poruka 1 mesecno,ali je za uzan krug korisnika).Opustim se,procaskam sa nekim dragim ljudima,nekad se nasmejem.

Back