Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bolje ovo nego da mora da se sažme neki čaršafMogao si malo da se potrudis oko uvodnog dela, izem mu sunce.. bas mi testiras sirokogrudu toleranciju
A jes, i ja sam se malo namučilaHaha sto se mene tice mozda je samo trebao da izostavi upitnik u naslovu teme kad ga je vec stavio u uvodni post, potpuno nepotrebno, mogao je i to da sazme, a ne da citam dva upitnika
Mogao si malo da se potrudis oko uvodnog dela, izem mu sunce.. bas mi testiras sirokogrudu toleranciju
Napisao sam uvod u temu i obrisao ga. Nema tu šta da se uvodi, svako ima svoj razlog i hvala svakom ko ga napiše.![]()
A jes, i ja sam se malo namučila
Aj vidi to žimitiObećajem da ću na sledećoj temi da skratim uvodni deo.![]()
Zato što me oteralo sa svih drugih foruma
Pa teraju me, pravo da ti kažem, al se ne dam još uvekJoš si ovde? Nisi oterana?![]()
Pa teraju me, pravo da ti kažem, al se ne dam još uvek
Ahahaha pa ja oću nego ne mogu ako me trajnuju ako me razumešIz inata bi dolazio.![]()
na politici bi ovakvu temu zakljucali kao nepravilno otvorenu
Pa ovo nije politika mehehehena politici bi ovakvu temu zakljucali kao nepravilno otvorenu![]()
na politici bi ovakvu temu zakljucali kao nepravilno otvorenu![]()
Sećate se mene, ja sam dolazila na Krstaričin čet i govorila da mi izlazi neka ruka iz ekrana i pokušava da me pridavimi klinci otkrili internet pa koristili krstaricin chet da zajebbavamo ljude,a reklama izbacivala za novu opciju: forum
i tako se uclanio dok je jos bilo u beta fazi.
nekako mi je navika da gubim svoje i tudje vreme ovde, a drugi forumi mi se nisu pojmili
Sećate se mene, ja sam dolazila na Krstaričin čet i govorila da mi izlazi neka ruka iz ekrana i pokušava da me pridavi
I tako godinama + crkvala dok su mi ljudi nudili rešenje
Poceo sasvim slucajno,imao sam adresu na portalu,pa ajd' da vidim sta ima.Pa mi se nije nesto svidelo,ali posle nekoliko godina sam ponovo usao i malo se aktivirao.Jedno vreme je bila sasvim ok atmosfera,sad se cudne stvari desavaju na vecini mesta,politika polako prenosi zarazu grupisanja na sve delove foruma,podela na podobne i nepodobne pocinje bukvalno svuda.Ali ok,valjda je to u ljudskoj prirodi da tezi da pripada krdu.