bh_citadela Buduća legenda Banovan Poruka 38.209 28.10.2017. u 00:03 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #51
C capitosinora Veoma poznat Poruka 13.747 28.10.2017. u 00:38 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #52 Gruban: Mnogo si glup što me žalosti ali tu ne mogu ništa da učinim. Kliknite za proširenje... Tipican Titov pionir. Poslednja izmena: 28.10.2017.
Gruban: Mnogo si glup što me žalosti ali tu ne mogu ništa da učinim. Kliknite za proširenje... Tipican Titov pionir.
J JankoTheGreat Buduća legenda Poruka 27.326 28.10.2017. u 11:25 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #53 Straks92: Ko je na crnoj listi imperatora Donalda tako ti je to. Kliknite za proširenje...
Ambasador Elita Poruka 19.726 28.10.2017. u 13:15 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #54 Gruban: Mislim naravno na drugosrbijanske medije i delatnike.Šta je to po čemu je Dodik ekstreman tj u čemu se razlikuje od drugih balkasnkih "lidera"? Kliknite za proširenje... Razlikuje se po tome sto govori jezikom koji skotovi najbolje razumeju, a posebno BG-ski skotovi iz esalona olos elite sa elementima gologuzije.!!!
Gruban: Mislim naravno na drugosrbijanske medije i delatnike.Šta je to po čemu je Dodik ekstreman tj u čemu se razlikuje od drugih balkasnkih "lidera"? Kliknite za proširenje... Razlikuje se po tome sto govori jezikom koji skotovi najbolje razumeju, a posebno BG-ski skotovi iz esalona olos elite sa elementima gologuzije.!!!
K KeyserSöze Domaćin Poruka 4.548 28.10.2017. u 13:51 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #55 I Drvar je Srbija Zastave Srbije sastavni dio izborne kampanje u Drvaru [/QUOTE]
G Gruban Buduća legenda Poruka 49.013 03.11.2022. u 20:31 - Zašto Dodik u jednom delu naše javnosti ima imdiž političkog ekstremiste ? #56 Mračak@: N1, KRIK, Radio Slobodna Evropa, Danas, Pescanik, Insajder na koji se mnogi Ustanici pozivaju smatraju Doda fasistom. Da li se lica sa Krstarice koji se pozivaju na ove izvore slazu sa je Dodo fasista? Kliknite za proširenje... U medjuvremenu je N1 napravio i dokumentarac o ekstremisti ^Dodiku^.
Mračak@: N1, KRIK, Radio Slobodna Evropa, Danas, Pescanik, Insajder na koji se mnogi Ustanici pozivaju smatraju Doda fasistom. Da li se lica sa Krstarice koji se pozivaju na ove izvore slazu sa je Dodo fasista? Kliknite za proširenje... U medjuvremenu je N1 napravio i dokumentarac o ekstremisti ^Dodiku^.