Zasto devojke nevole muske vodolije?

Vodu lije nikad da dolije. Tako kažu za vodolije i nisu pogrešili puno. Katastrofa su za dom i porodicu, blago rečeno nemarni. Ljudi stvoreni da žive sami sa sobom. Ljubomorni, posesivni, sa apetitom će vas gledati kako se mučite oko njih i kako im dokazujete ljubav, nikad im ništa nije po volji. E sada, ovo je moje iskustvo sa njima, možda sam ja imala sreće da upoznam neke izrode vodolije.

Vodu lije nikad da dolije. Tako kažu za vodolije i nisu pogrešili puno. Katastrofa su za dom i porodicu, blago rečeno nemarni. Ljudi stvoreni da žive sami sa sobom. Ljubomorni, posesivni, sa apetitom će vas gledati kako se mučite oko njih i kako im dokazujete ljubav, nikad im ništa nije po volji. E sada, ovo je moje iskustvo sa njima, možda sam ja imala sreće da upoznam neke izrode vodolije.

Nisi veruj mi :lol:.Al taki su samo na povrsini,u stvarnosti jako mudre,osetljive osobe.Ako ti otvore srce,sto rade samo kad one procene da si ti to zasluzio i da neces narusiti njihovu koncepciju stvari,nema bolje osobe za tebe :aha2: . Samo i ni pod kojim uslovima ne smes povrediti njihov ego,sem ako zelis da imas vernog hejtera koji ce te mrzeti zauvek :malav:

Хех. Мени облачко изгледа за који ред величине превише питомо. Додуууше, имамо и питоме водолије. Мени `роскоп такав да уз карактер иду громови и урагани.

Так`и с`м.

saturn%20and%20hammer1.png

Да ме неко на улици ово пита, рек`о би` му да ме не треба мешати с уфураним особама.

Дупор водолију назива вихором. Да ли је неки други аутор назива облаком?

У сусштини све што се везује за Кишу, муње, маглу, притисак и уопштену атмосферу, односно јоносферу. У комбинацији с другим ваздушним знаковима даје тај вихор, мада је код Водолија увек правац Горе. нема лево, десно, напред као код других знакова - правац горе, као симбол Урана. Или, прецизније речено, увек супротно од тла (Бика). Вихор су пре Близанци. Водолија је изненадна, баш као и муња, а земљани знакови се тога највише плаше. Ватрени и Ваздушни обожавају ту ''слободу'' коју ветар дониси, односно киша, а и људи се боље осећају када се мало земља испразни.
Лоше аспектован Уран је увек земљотрес, а у комбинацији с Нептуном, Рибама и сл је увек поплава или цунами.

Није само облак већ цео спектар неба по којем Сунце ''плови'' (Лав - Водолија комбинација илити Сунце на Небу). Како каже онај народњак ''Иза облака'' :klap:

hqdefault.jpg

Poslednja izmena:
У сусштини све што се везује за Кишу, муње, маглу, притисак и уопштену атмосферу, односно јоносферу. У комбинацији с другим ваздушним знаковима даје тај вихор, мада је код Водолија увек правац Горе. нема лево, десно, напред као код других знакова - правац горе, као симбол Урана. Или, прецизније речено, увек супротно од тла (Бика). Вихор су пре Близанци. Водолија је изненадна, баш као и муња, а земљани знакови се тога највише плаше. Ватрени и Ваздушни обожавају ту ''слободу'' коју ветар дониси, односно киша, а и људи се боље осећају када се мало земља испразни.
Лоше аспектован Уран је увек земљотрес, а у комбинацији с Нептуном, Рибама и сл је увек поплава или цунами.

Није само облак већ цео спектар неба по којем Сунце ''плови'' (Лав - Водолија комбинација илити Сунце на Небу). Како каже онај народњак ''Иза облака'' :klap:

hqdefault.jpg
Ju grdne li spodobe :zcepanje:, još se utrostručio....:hehe:, a kako je ime ''umetniku''?
Valjda nije Vodolija, treba pogledati ako znaš kako se zove, bila bi fora da jeste....

Joj, natera me da ovo radim (i cujem o5) :hahaha:

"Nagradjen je Oskarom popularnosti u Beču za "Otkrice godine", a obožavaoci iz svih delova sveta žele da vide i čuju ovog šarmantnog i prepoznatljivog pevača koga mnogi upoređuju sa kolegom Sinanom Sakićem zbog boje glasa, ali i sa teniserom Rodžerom Federerom zbog fizičke sličnosti."

Pa ne volu nas jer smo lepi i pametni .....a uz to i dobro obavešteni ......u stvari ljudi greše kad pokušavaju da slažu vodoliju .Nisu ni svesni da vodolija povezuje razgovore od ranije sa novim ...uz to vrlo pažljivo prate svaku reč govornika ......mislim ono , lepi pametni obavešteni i ostalo ...pa ko će to voleti .
Negativna strana je to da se na vodolije bukvalno lepe blizanci .....ajde neka vagica ili lavica ili tigrica , a gde bre baš blizanci .

Negativna strana je to da se na vodolije bukvalno lepe blizanci .....ajde neka vagica ili lavica ili tigrica , a gde bre baš blizanci .
Кхм, зависи од карте.

Нпр. јбг, када саберем мојих 30+ година у дупету, испада да се на мене најчешће качи Asc или So вага.

Осим тога, мени тигар иде уз близанце. :cool:

Back