sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
da se udaju za momka koji ima jednosoban stan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretera ga Harambe
ne živimo u reklami
prosečna žena deli orman
To onda nije prosečna već pametno udana ženajeste, upravo radimo kucu za drugara koji se ozenio. i morace garderober da ima 12 kvadrata jer sve drugarice imaju taki. gde ona da se prci sa staromodnim americkim plakarom??
Za sreću dosta je, 30 kvadrata![]()
To onda nije prosečna već pametno udana žena![]()
sinke ti non stop radiš
ne sumnjam da ćeš uspeti da kupiš dvosoban
možeš ti to, veruj u sebe <3
Pa kod vecine je nezaobilazan faktorјес, то нам је главни фактор у одлучивању
Nema sanse. Meni ostaje ovaj stan na Ilici kad keva baci kasiku. A stan je vise nego domudan i novogradnja. Ako se ikad ozenim ja selim kod nje. Meni zena bez gajbe ne treba, jer to je kopitara. Svaka koja je normalna ima svoj stan
Voz ne moze da prodje ako naletis na osobu kojoj su bitni tvoji kohonesi. Inace nisam mislio na kevu kad baci kasiku da zato da se ozenim, nego da zivim sam. Ja se mogu sutra ozeniti ako nadjem onu kojoj cu biti gospodarsinke ako budeš čekao kevu proće ti voz
il eventualno nađeš neku tipa milijana (to je ova što ne izlazi iz novina milojko i milijana)
Voz ne moze da prodje ako naletis na osobu kojoj su bitni tvoji kohonesi. Inace nisam mislio na kevu kad baci kasiku da zato da se ozenim, nego da zivim sam. Ja se mogu sutra ozeniti ako nadjem onu kojoj cu biti gospodar
Kad za 20 godina. Treba to docekatima kakvo pražnjenje
to će se ispuhati za koju godinu