Zašto devojke ne vole usamljenike?

Izvinjavam se ako ponavljam necije rijeci, nije namjerno, jednostvano mi se nije citalo ovih desetak strana, a zeljela sam da odgovorim na temu...
Ovako... Usamljenici su mi oduvijek bili interesantiji od onih drugih - stalno okruzenih masom... Vjerovatno zbog toga sto i sama jedan od njih.
Smatram da je biti sam, stvar izbora, jer neki ljudi pazljivije biraju drustvo, partnera... Ne zele da se druze s bilo kim. Takodje postoje ljudi koji su sami po sebi takve licnosti - introverti, ne smeta njima nicije prisustvo, ko god da ste, oni vama nece otvoriti dusu, jer nije stvar u vama, vec u njima. :)

"You don't wanna get mixed up with a guy like me. I'm a loner, Dottie. A rebel."

Da li devojke/žene izbegavaju usamljenike?
Radije bi bile sa nekim ko je oženjen ili u je u vezi nego sa nekim za kog važi da je loner...

Zaključe li da je neko osobenjak, vuk samotnjak, nedruštven i povučen odmah ga precrtaju i ignorišu.

Da li su stvari crno-bele, da li usamljenici ne vrede ni pišljiva boba pa ih u startu treba precrtati?

Kako to da je povučenost postala tolika mana? Maltene, postalo je prijatnije da te neko šutne u jaja nego da ti stavi do znanja da si povučen.

usmaljeništvo koje ne graniči sa čudaštvom...i nije tako strašno
ali ako graniči...pa kome to treba?
A usamljenik koji je pozitivan, energičan, prikolko društven...zašto da ne?
ali, zašto generalizovati, ima djevojaka koje baš takvi momci privuku...

loner.jpg

Prilozi

• 121sociala.jpg
    121sociala.jpg
    45,5 KB · Pregleda: 14
Lonely-man-in-a-boat-wallpaper_3222.jpg

Tell me
about how
you lost
your interest
in words
about how
you feel
so full
of them
you think
you might
break out
in red letters
think if
you hear
another one
you will scream
will run
blindly into
the woods
and hide
will dip your finger
into the stream
and write your
final line
will lie
on your back
and stare
up at the stars
will run home
through the dark
and sit alone
by the fire
until someone
who cares
comes to your side
and says
tell me.

ja sam usamljenik koja se naizgled prilagodila .ali sustinski to nista ne znaci..to je varka ...

volim takve i muskarce..

isto i ovde, kad sam napolju radim small talk, o vremenu, lepim ribama, pivu i automobilima kad sam u drustvu muskaraca itd.
mora da se odrade i ta neka okupljanja, slave, pravoslavni, katolicki bozici, svadbe itd. puno mora da se glumi tu i meni sve to teze i teze pada. hteo bih da budem to sto jesam i to svuggde, u srz problema, blatantno i jasno. al to kosta.

isto i ovde, kad sam napolju radim small talk, o vremenu, lepim ribama, pivu i automobilima kad sam u drustvu muskaraca itd.
mora da se odrade i ta neka okupljanja, slave, pravoslavni, katolicki bozici, svadbe itd. puno mora da se glumi tu i meni sve to teze i teze pada. hteo bih da budem to sto jesam i to svuggde, u srz problema, blatantno i jasno. al to kosta.

Zasto sam sebe unistavas...?
Budi sto vise jesi, bices srecniji, a ostalo je manje vise nebitno

Zasto sam sebe unistavas...?
Budi sto vise jesi, bices srecniji, a ostalo je manje vise nebitno

nije to bas tako, imas ljude oko sebe koje volis, zenu, dete, porodicu i prijatelje, moras da ih postujes ybesga.
i nikako ne unistavam sebe, to je samo malo sto dajem drugima, ta gluma, sve ostalo vreme je moje i kao sto rekoh, daleko da mi je dosadno ;)

covece, ja se ne zalim nego pisem na temu, mozda nekog zanima

ja sam usamljenik koja se naizgled prilagodila .ali sustinski to nista ne znaci..to je varka ...

volim takve i muskarce..

nesto sa mojim fajerfoxom nije u redu pa ne mogu da ti dam reputaciju, samo iskace i kad kliknem nestane.
u svakom slucaju, uzivaj, nema vece misterije od samog sebe, svog postojanja. znati sve o sebi je znati o svima, o svetu, nemoguc cilj. ali zanimljiv proces i pun trnja ali i pustolovina.

nije to bas tako, imas ljude oko sebe koje volis, zenu, dete, porodicu i prijatelje, moras da ih postujes ybesga.
i nikako ne unistavam sebe, to je samo malo sto dajem drugima, ta gluma, sve ostalo vreme je moje i kao sto rekoh, daleko da mi je dosadno ;)

covece, ja se ne zalim nego pisem na temu, mozda nekog zanima

ni meni nikad nije dosadno sa sobom, neki to smatraju egoizmom i samozivoscu ali to nije divljenje sebi samom i uzivanje u sebi, to je jedno zanimljvo kopanje po svojoj unutrasnjosti...
nesto te plasi nesto te fascinira, nekad se neceg i gnusas i ne zelis da prihvatis, ali da je dosadno? ne nikada. :)

hteo bih da budem to sto jesam i to svuggde, u srz problema, blatantno i jasno. al to kosta.
najvise kosta izdaja sebe.kad nisi ono sta jesi, jer tako treba . :)

Poslednja izmena:
Ja baš volim takve osobe, koje su povučene i u nekom svom svetu, čak i blago pogubljene. :lol: Verovatno zato što sam i sama takva. :) Uglavnom više volim da provodim vreme sama sa sobom. Msm imam ja dosta prijatelja, ali sam u odnosima sa njima prilično pasivna - retko kada ću se setiti da prva odem kod nekoga ili da pozovem na kafu - uvek su oni ti koji me cimaju.

ni meni nikad nije dosadno sa sobom, neki to smatraju egoizmom i samozivoscu ali to nije divljenje sebi samom i uzivanje u sebi, to je jedno zanimljvo kopanje po svojoj unutrasnjosti...
nesto te plasi nesto te fascinira, nekad se neceg i gnusas i ne zelis da prihvatis, ali da je dosadno? ne nikada. :)

najvise kosta izdaja sebe.kad nisi ono sta jesi, jer tako treba . :)

izdaja sebe ili drugih? postoji skupa cena tu za biti to sto jesi. to je porodica, ljudi koji zavise od tebe i trebaju te a i ti ponekad trebas njih.
ima i druga stvar. meni se desilo da posle prvog razvoda sam se tako lepo provodio sam sa sobom da nisam hteo ni goste da primam. jednom sam bio bolestan malo zesce, koleginice htele da me posete i nisam im dao da dodju. sve vreme sam citao, mastario, pravio price i romane u svojoj glavi, ziveo kao pustinjak, nikad usamljen ali sam da je doslo do situacije da sam imao problema da se izrazvam od silne cutnje. pricao bih tiho i prebrzo i bez uvoda u ono sto zelim da kazem, ko da hocu telepatski da izrazim celu stvar u jednoj sekundi.
skoro pa sam omutavio.
i to kosta, kosta jer imas obaveze okolo itd.

onda imas i instinkt koji trazi svoje.
e tu je tek problem jer druga strana zeli intenzivniji kontakt koji mi nije odgovarao.

izdaja sebe ili drugih? postoji skupa cena tu za biti to sto jesi. to je porodica, ljudi koji zavise od tebe i trebaju te a i ti ponekad trebas njih.
ima i druga stvar. meni se desilo da posle prvog razvoda sam se tako lepo provodio sam sa sobom da nisam hteo ni goste da primam. jednom sam bio bolestan malo zesce, koleginice htele da me posete i nisam im dao da dodju. sve vreme sam citao, mastario, pravio price i romane u svojoj glavi, ziveo kao pustinjak, nikad usamljen ali sam da je doslo do situacije da sam imao problema da se izrazvam od silne cutnje. pricao bih tiho i prebrzo i bez uvoda u ono sto zelim da kazem, ko da hocu telepatski da izrazim celu stvar u jednoj sekundi.
skoro pa sam omutavio.
i to kosta, kosta jer imas obaveze okolo itd.

onda imas i instinkt koji trazi svoje.
e tu je tek problem jer druga strana zeli intenzivniji kontakt koji mi nije odgovarao.
i sebe i drugih je to izdaja. umetnost je naci balans jer ne mozes sve.ali onda uvek nesto nedostaje ili su takvi ljudi prokleti i sebicni u stvari?

Usamljenik sam od najranijeg detinjstva, bez valjanog odgovora zašto.
Ova pojava je registrovana još od strane vaspitačkog osoblja u predškolskoj ustanovi.
Uvek sam imao nesavladivi poriv da snažno oponiram društvu i njegovim tendencijama, odbacivao modele ponašanja, odmetao se gordo prezrivo ih posmatrajući sa distance.
Zbilja sam uživao u samoći, samoizolaciji i konfrontiranju niskog intenziteta sa zajednicom.

Međutim, stigle su me godine i sada sam preispitao svoju poziciju našavši je nezavidnom i besmislenom, zaključivši da mi je potrebno što više socijalnih kontakata i osećaj pripadnosti.
E tako sam, potaknut čulnim nadražajima, u relativno kratkom roku razvio želju za ljubavnim partnerstvom.
Taj donedavno u potpunosti ignorisani koncept me je zapahnuo svojom vitalnošću i egzotičnim sadržajem pa sam osetio nezadrživu potrebu da se u njega upustim.
Ali avaj, naišao sam na suštinske i nepremostive prepreke na tom putu jer se ne uklapam u projekcije poželjnog partnera koje su svojstvene savremenim prosečnim devojkama.
Moje devičanstvo, neiskustvo i gotovo infantilnost odbojni su i prezreni, nailaze na osudu i nerazumevanje.
Sada, po prirodi stvari idealizujem ženske osobe, posmatrajući ih iz žablje perspektive visoko na pijedestalu.
Čini mi se, poput naučne fantastike ostvarenje odnosa sa nekom od njih.

outsider85, kad tako složiš priču prosocijalna devojka će te u startu precrtati svojim zaključkom da si luzer, ili još gore - usamljenik.
one se prosto gade usamljenika. žele alfa mužjake sigurne u sebe koji im malo poklanjaju pažnje jer sa ortacima na po 2min razmenjuju sms preko touchsreen-a u vezi dojava za klađenje i dogovaranja kada će u kafanu... međutim, ako si 85.godište, neku šansu imaš kod kuguarki, to su žene koje gotive mlađe muškarce, naleteće neka u ranim četredesetim, možda i sama delom usamljenica.

Izvinjavam se ako ponavljam necije rijeci, nije namjerno, jednostvano mi se nije citalo ovih desetak strana, a zeljela sam da odgovorim na temu...
Ovako... Usamljenici su mi oduvijek bili interesantiji od onih drugih - stalno okruzenih masom... Vjerovatno zbog toga sto i sama jedan od njih.
Smatram da je biti sam, stvar izbora, jer neki ljudi pazljivije biraju drustvo, partnera... Ne zele da se druze s bilo kim. Takodje postoje ljudi koji su sami po sebi takve licnosti - introverti, ne smeta njima nicije prisustvo, ko god da ste, oni vama nece otvoriti dusu, jer nije stvar u vama, vec u njima. :)

Mozda ponekad imas ljude promenljivog raspolozenja. Kao npr. mene. nekad sam raspolozena za ljude, nekad me nervira rodjena majka.

Ja baš volim takve osobe, koje su povučene i u nekom svom svetu, čak i blago pogubljene. :lol: Verovatno zato što sam i sama takva. :) Uglavnom više volim da provodim vreme sama sa sobom. Msm imam ja dosta prijatelja, ali sam u odnosima sa njima prilično pasivna - retko kada ću se setiti da prva odem kod nekoga ili da pozovem na kafu - uvek su oni ti koji me cimaju.

E, ovo je i moj slucaj.

Ja sam i kao dete i sad bio usamljen. Ni sam ne znam zasto ali uvek su me u skoli ignorisali i izbegavali. Na stranu to sto sam trpeo maltretiranja jer sam nosio naocare i bio debeo. Secam se jednom u prvom razredu, niko nije znao da napise pravilno slovo F osim mene i od tog momenta su krenule decije packe i one decije tuce kad se vucete za kosu i "tucete". Kasnije je to poprimalo sve ozbiljniji oblik tako da sam morao da zovem i roditelje u pratnju dok idem u skolu i da me posmatraju sa strane dok sam na velikom odmoru, jer su me i tad tukli. A o srednjoj skoli da i ne govorim. Bila je grupa od 7-8 u razredu koja je terorisala ceo razred a mene najvise. Nemam pojma sto, valjda zato sto imam izraz lica nekog koji je bio susta suprotnost njima. Morala je i policija da intervenise. Dakle, nisu mi dali sansu da se uklopim u drustvo i ako sam to hteo. Ostali su bili nedostupni za mene iz razloga sto su imali svoj krug drugova i bili su zatvoreni za mene. Nisu me dirali ali nisu me ni zvali u drustvo. To su ti klanovi po skolama i razredima. Moje glavno "druzenje" je bilo sa babom i dedom na selu i njihovom generacijom ljudi, i naravno sa psima. Kasnije sam ja imao neko drustvo ali to nije bilo ono da kazes kako imas "najboljeg druga" i da to racunas u neko intezivno druzenje. To je sve bilo onako povrsno. Kasnije su ti ljudi otisli na fakultete, ozenili se i dobili svoje porodice. Mada je bilo i onih gorkih iskustava kada sam nailazio na protuve koje su gledale da iskoriste moje malo bolje materijalno stanje u odnosu na ostale, ali se takvi brzo "provale" pa je odmah dolazilo do razilazenja. Na kraju sam shvatio da mi ne vredi da trcim i molim ko ce samnom da se druzi. Prepustio sam se samoci i navikao na nju. Imam net, uskoro cu kupiti pit bula, imam majku i brata i sinovca i briga me. Sto se tice zena, nikad nisam imao vezu ali daleko od toga da sam bio shonja. Smatrao sam da je masturbacija dovoljna da zameni prisustvo zene :mrgreen: Prilazio sam ja zenama na ulici direktno i otvoreno im govorio sta zelim od njih ali ni tu nisam poentirao......sta da se radi.....ostaje jedino da se prepustim zivotu pa ako koja naidje.....tim bolje.

Niko ne zeli da bude sam, to je prvo a sad zasto danas devojke ne vole kad cuju da je neko npr bio sam nekoliko godina nije mu polazilo za ruku da nadje neku one se naravno uplase da je on mozda nek cudak, da ima neki razlog sto nije imao uspeha dugo vreme i u startu ga odbacuju ma koliko im se svidjao bio interesantan i dobar...Drugi razlog je zato sto danasnje devojke zele da se dokazuju u drustvo, drugaricama svojim momkom, zele da im momak bude faca i pozeljan i da provociraju svoje drustvo i okolinu time sto je on pozeljan i nikad nije bio sam, zele da je doticni izdigne u drustvu, da joj se drugarice dive i budu ljubomorne a ako je dugo vremena neko sam odmah znaju da to ne moze da imaju...
Za ovo reputacija jer je ovo tačno. Na svojoj koži sam osetio da ima brdo ovakvih jadnica.
Zato sto su one u mraku i treba im neko da ih izbavi iz njega..malo je onih koje ce pre ici u prirodu nego po kaficima
Ne da ih je malo, nego ih nema. Možda bi išle ako bi tamo bila reporterska ekipa sa TV-a.
Тужно, али истинито. Осим кафића и кафенисања у кућној варијанти, већина и не зна за дружења и окупљања на другом месту. То важи и за жене и за мушкарце, свима данас треба публика.
Više za ženske. Muško ćute(ovi što to finansiraju) i prave se ludi za malo dobre ******.
Ako nije Nikola Tesla onda je obican ludak, i nikad ne znas kad ce da mu pregori zica u glavi i pobije pola komsiluka :eek:
Ovo podebljano se skroz ne uklapa u ostali deo teme, ako neko nema devojku/zenu ne znaci da je cudak, povucen, osobenjak itd.
Sebi su podigle lestvicu do nebesa i onda traže nekog iznad, da joj još podigne lestvicu. A ove curice sa niskom lestvicom ili što je uopšte nemaju su...pih.
Ja spadam u ovu prvu kategoriju, to jest, uvijek mi je bilo tesko ostvariti komuikaciju bilo sa djevojkama, bilo sa ljudima uopste i nisam svojom voljom toliko godina bio sam. Nikada se nisam naucio nositi sa tim problemom i nikada nisam bio popularan medju djevojkama.
Isto. Nikad popularan...čak se i usta ispirala sa mnom...a u tome su pomogle neke muške sisice koje samo pričaju o Austriji i rođacima tamo... Dužan sam jednom batine zbog toga...samo čekam da mi pukne film.
ej si probo sa alkoholom ?? nevidjeni stimulans,jos ako nabodes pravu kombinaaciju ....
Ja probao. Pomogne, ali 20 korpi za veče učini da ti moral padne...
Sve dok dovoljno vremena provede sa mnom i da znam da uvek mogu da racunam na njega. Pa on je moja ljubav, a ne moj rob...postujem ga, verujem mu. Nemam zelju da mu budem jedina osoba u zivotu, samo zelim da mu budem najbitnija.:) "Ti momci radije biraju šetnju od opijanja"" Traže devojku koje će radije, kao što neko lepo reče već, izabrati šetnju u prirodi nego izlaske po diskotekama i noćnim klubovima" - Koja generalizacija. Pa zasto ne bi mogla da odem na setnju sa deckom ili na romanticnu veceru, da nam bude prelepo a da sl. vece provedem sa drugaricama, da pijemo vino i da izadjemo u grad pa da plesemo malo. Dok mi je decko sa njegovim drustvom negde pije pivo i igra poker.
I ti bi u restoran na elegantnu večeru a ne u neko brdo na izlet. Tvoj dečko pije pivo i piči poker negde u nekoj kući a ti sa drugaricama u gradu tražiš rmpaliju sa kurčinom da te isfixa a svog čuvaš da te finansira a lafo mu daješ slobode( da te se ne zasiti) ne smeš mu ni a reć.
e al to je trip, valjda dosta ljudi ima drustveni zivot van fejsbuka i da to dominira, mozda ajd srednje generacije
Ima. Ali pogledaj slike u većine momaka i cura na FB. Svi imaju najmanje 150 slika, momci sa društvom,kajlama,alkohol i kola, a cure ispred ogledala, u sobi poziraju na istom mestu u različitoj garderobi..to sve govori. Poziranje...hoće da se uvale i prodaju.
Dobro bi bilo kada bi to sve bilo tako prosto u stilu - ako hoce izaci ce a ako nece onda nece izaci sa mnom. A sta ako hoce ali nece to odmah da pokaze (a tako je u 99% slucajeva) da ne bi ispala laka roba pa te te odbije jedan put da podigne cijenu, pa drugi put pa i vise puta a ti onda neznas jeli stvarno nece ili samo podize cijenu. Ljudski odnosi su strasno komplikovani i svi smo prinudjeni nesto glumiti a nesnalazimo se bas svi tako dobro u tome.
E to mi se dešavalo. Odbija 10x. A kad posustanem onda ***** sa drugaricama laže i pljuje kako je ispala kučka...

Sve(koje lepo izgledaju bez pudera) su danas željne para i slave. SLAVE pogotovo. Tako da gledaju momke koji im to mogu pružiti. Ostali ništa...
A ti ostali koji imaju curu su srećkovići, ili preko poznanika su našli ili nekako se sudarili...
Cura koja ima HOBI neki je super cura. Takve su retke.

Back