"Zašto dame sede same?"-IMAM JOŠ PITANJA...

Suzy:
King 7:
Momak kojeg poznajem se jako zaljubio u zensku koju je vidjao u lokalu gde je izlazio. U to vreme je imao 20 godina a ona nekih 25 - 27, znaci starija. Ok, pripremao ti se on za sudbonosni let danima. Riba uzvraca pogled, nista vise. Jedne veceri momcic se picnuo, namirisao i krenuo preko cistine pravom linijom ka njoj koja je sa drugaricama stajala pored sanka. Svecano je stao i predstavio se. na to je ona rekla: " Pa sta si ti hteo pile moje?". E sad, mozete li zamisliti krhki ego dvadesetogodisnjaka pred njom i drugaricama. Rekoh mu: " covece, zasto ne rece - htedoh da muvam staru koku" ali ko bi se setio.
Devojke su drske i bezobrazne. Pogotovo ako su namontirane, sa drugaricama, nadrkane. Najveci problem je iskompleksiranost koja se nosi i namece drugima. O manirima ni govora. Jedan od razloga zasto sede same.

Jeste, mnogi su mi se drugari zalili...celo vece sedi , shmeka ga, daje -signale- , namerno da bi prisao...i ona je sada kao -riba- i iskulira ga pred drugaricama.....Ja ne volim licno startovanja u kaficu....ali cu, bar iz kurtoazije, bar malo popricati, da se ne bi on osecao kao puvanjak..i finije bi ..iskulirala... :wink:
Nisam ni ja pristalica "svecanog nastupa" u kaficu. Nekako se gubi spontanost i sve izgleda usiljeno. Ne volim ni "sredjivanje" preko neke druge osobe. To mora samo od sebe da ide, ako ne ide onda i ne valja prica cela. Normalni ljudi lako nadju jezik, hvataju ritam. Ribe koje nalaze zadovoljstvo u "lomljenju qurca" pokazu se kasnije kao jako problematicne osobe koje treba izbegavati. Inace, lako je sa momcicima od 20 godina. Kad si stariji mozes bar da procenis koliko - toliko da li je devojka u redu ili ne.

Kao što rekoh milion puta - reći ću i sada:
Svaka krpa nađe zakrpu.
NEKE devojke su drske, druge nisu. Većina nije. Ustvari, uputila bih te na temu "Kako da ga osavremenim", da je već nisi video i odgovorio:
King 7:
Mnogo je postenije baviti se sobom nego drugima. Svi smo nesavrseni i nismo bas toliko kompretentni da tako oholo seciramo i analiziramo tudje mane. Mnogo je bolje reci licno coveku, savetovati i opomenuti ga nego izruciti te iste mane pred sirokim auditorijumom. Psihologija je jako ljigava i nije za ljude.
Što bi se, sasvim lepo, moglo primeniti i ovde.
Dakle, ovde je generalizovanje zaista nepotrebno.
:)

King 7:
Momak kojeg poznajem se jako zaljubio u zensku koju je vidjao u lokalu gde je izlazio. U to vreme je imao 20 godina a ona nekih 25 - 27, znaci starija. Ok, pripremao ti se on za sudbonosni let danima. Riba uzvraca pogled, nista vise. Jedne veceri momcic se picnuo, namirisao i krenuo preko cistine pravom linijom ka njoj koja je sa drugaricama stajala pored sanka. Svecano je stao i predstavio se. na to je ona rekla: " Pa sta si ti hteo pile moje?". E sad, mozete li zamisliti krhki ego dvadesetogodisnjaka pred njom i drugaricama. Rekoh mu: " covece, zasto ne rece - htedoh da muvam staru koku" ali ko bi se setio.
Devojke su drske i bezobrazne. Pogotovo ako su namontirane, sa drugaricama, nadrkane. Najveci problem je iskompleksiranost koja se nosi i namece drugima. O manirima ni govora. Jedan od razloga zasto sede same.

po obicaju king sve si generalizovao...nista novo. :roll:

Ko ti se, bre, nakačio? Ja ti se nakačila?
Siđi sa oblaka. Ovo je forum, AKO NEŠTO NAPIŠEŠ RED JE DA OČEKUJEŠ ODGOVOR.
I baš sam ti lepo i pristojno odgovorila, pitanje je da li to zaslužuješ. Ne mogu i neću u svemu da se slažem sa tobom.
Da li ti to predstavlja problem?
Jesam opet ja zloća, a Milojko?

King 7:
Po obicaju sam naveo jedan primer koji ima veze sa temom. Po obicaju mi se i vas dvoje nakacite. Pricajte malo vi, vase vidjenje problema ili komentarisite vec procitano. Ja ovakvih problema nemam vise na kraju, nije moje da se mesam suvise.

po obicaju ti navodis samo negativne primere.ustvari primere u kojima su devojke negativni likovi.po obicaju...:roll:
ne mogu da ne zapazim.i ne znam zasto to radis.
inace ja sam zensko a i lexa je koliko znam ako si na nas dve mislio.

King 7:
King, moras da iskuliras (kao sto sam bila i ja), neko jednostavno vise voli svadju (mozda kuci ne moze da pisne pa ovde galami)....i pre bi to radio nego komentarisao na zadatu temu....
Ali, moras priznati, (u tome neke komentare i razumem)da stvarno generalizujes.....bar pom onom -crvenom- to mozes da vidis....Ja znam i lose i dobre momke....ne mogu da kazem -svi ste vi muskarci isti...jer, jednostavno-niste.....

Suzy:
King 7:
King, moras da iskuliras (kao sto sam bila i ja), neko jednostavno vise voli svadju (mozda kuci ne moze da pisne pa ovde galami)....i pre bi to radio nego komentarisao na zadatu temu....
Ali, moras priznati, (u tome neke komentare i razumem)da stvarno generalizujes.....bar pom onom -crvenom- to mozes da vidis....Ja znam i lose i dobre momke....ne mogu da kazem -svi ste vi muskarci isti...jer, jednostavno-niste.....
Po tome stvarno ispada da sam generalizovao stvar. Omaklo mi se. Mislio sam ne oderedjene devojke, ne na sve. Taman posle da su sve takve, pa ja poznajem mnogo dobrih devojaka, normalnih, postenih i ne bi bilo i redu da ih sve strpam u isti kos. Neki sabanski trend koji vlada cini neke momke podjednako drskim, bezobraznim i nevaspitanim sto je jos jedan razlog nastajanja pomenutog problema.

King 7:
Ne znam kako se uopste nadjem u ovakvim temama.

He, he...nije ni meni jasno....jos i nisi tip koji -startuje po kaficima-.....Ja sam mnogo izlazila, i volim to , i mnogo je tog iskustva.....pa sam -razradila- svoj stav...nikad nisam bila drska...tj.zavisi od pristupa...(znaci ni tu nema generalizovanja)
Vidis imam drugaricu koja cesto izlazi sama sa drugaricama (za razliku od mene)...i stalno mi kuka...kaze -zamisli niko ne sme , ili nece , ni da pridje....I odusevila se kada joj je jedan lik , posle silnih izlazaka, prisao....fino zapoceo razgovor....nije ga -oladila-....pricali su....(ne verujem da su se smuvali...nebitno).Znaci i muskarci tu nesto glumataju....cim su solo muski - zenski izlasci....zna se uglavnom zasto je to tako....Ali eto, koliko ljudi-toliko cudi....

Suzy:
King 7:
Ne znam kako se uopste nadjem u ovakvim temama.

He, he...nije ni meni jasno....jos i nisi tip koji -startuje po kaficima-.....Ja sam mnogo izlazila, i volim to , i mnogo je tog iskustva.....pa sam -razradila- svoj stav...nikad nisam bila drska...tj.zavisi od pristupa...(znaci ni tu nema generalizovanja)
Vidis imam drugaricu koja cesto izlazi sama sa drugaricama (za razliku od mene)...i stalno mi kuka...kaze -zamisli niko ne sme , ili nece , ni da pridje....I odusevila se kada joj je jedan lik , posle silnih izlazaka, prisao....fino zapoceo razgovor....nije ga -oladila-....pricali su....(ne verujem da su se smuvali...nebitno).Znaci i muskarci tu nesto glumataju....cim su solo muski - zenski izlasci....zna se uglavnom zasto je to tako....Ali eto, koliko ljudi-toliko cudi....
Ma, slusam ja i muske price i tu sam cesto puta bez teksta. Problem je u stavu. Ako nemas dobar stav, nemas ni pokrice za akciju. Stav je ono sto muskarci i zene ocekuju jedno od drugih od pocetka. Odvaznost prolazi svugde a drskost nije odvaznost. Kompliment nikada ne moze biti dobacivanje. Nedostatak opustenosti je velik.

King 7:
Opa, vi bi me uvukli u raspravu. Nece moci, ja sam rekao sta sam hteo a vas dve ste definitivno neprijatne za razgovor. Vratite se na temu.
Ne, King, mi smo tebi neprijatne. Pošto nisi u stanju da poštuješ tuđe mišljenje sa tobom i nema o čemu da se priča. Ali, zarad javnosti ove naše priče, uvek ću da ti odgovorim, kada se ne slažem sa tobom, sviđalo se tebi to ili ne.
Ja, recimo, i ne volim puno da razglabam sa nekim ko će mi non-stop odgovarati sa: "Da, da, u pravu si".
A moja topla preporuka za tebe je da se maneš foruma i odeš u političare. Tamo je osobina "drži se isključivo svojih" itekako dobrodošla.
Pozdrav;

Lexa:
King 7:
Opa, vi bi me uvukli u raspravu. Nece moci, ja sam rekao sta sam hteo a vas dve ste definitivno neprijatne za razgovor. Vratite se na temu.
Ne, King, mi smo tebi neprijatne. Pošto nisi u stanju da poštuješ tuđe mišljenje sa tobom i nema o čemu da se priča. Ali, zarad javnosti ove naše priče, uvek ću da ti odgovorim, kada se ne slažem sa tobom, sviđalo se tebi to ili ne.
Ja, recimo, i ne volim puno da razglabam sa nekim ko će mi non-stop odgovarati sa: "Da, da, u pravu si".
A moja topla preporuka za tebe je da se maneš foruma i odeš u političare. Tamo je osobina "drži se isključivo svojih" itekako dobrodošla.
Pozdrav;
Postujem tudje misljenje ali i pravila ponasanja. Koliko si primetila Suzy mi je dala kritiku i ja sam je ispostovao. Razlika je u nastupu i nacinu vodjenja razgovora. Imam svoje kriterijume i biram sa kim razgovaram. Naravno, ono sto je istinito cu uvek braniti a to sto sam nepokolebljiv i pomalo krut za fine razgovore koji mi se cesto cine beskorisnim cini da sam retko na ovom podforumu. Dam komentar i posle se tako iskomplikuje da se kajem sto sam ga davao uopste.
Mani se toplih preporuka. Ako ti se ne dopada moje pisanije - slobodno ga zaobidji.

Betty:
kakav mamac - takva riba
kad sam se nekad ucvrckala to veće sam nalazila potpuno nepoznatog momka koji je služio za najviše mesec dana
posle sam prestala da tražim
i našao me moj muž :D
Zato imam privilegiju da mislim kako danas (kao i juče) NIJE teško "naći" dečka,
pitanje je samo šta stvarno tražiš....

S noktima oštrokonđe i silikonima vrh ti je neki "kontroverzni biznismen"
Kad imaš kratku kosu i piješ pivo bez pene - onda sve neki umetnici :lol:
E, početnica sam na štiklama, al kad otkrijem do kraja šta se dešava, postovaću :D
Prvi utisak - skratiš suknju i popneš se na štike i SVI blenu (od portira do nekih tamo) :wink:

Isto tako i sa mestima na koja izlaziš...neki psiholozi tvrde da treba da otkriješ polje u kome se najviše krećeš (posao, društvo, noć, sastanci, žurke, internet) i da onda OTVORIŠ OČI. To je to, meni se čini razumno.

Back