King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Nisam ni ja pristalica "svecanog nastupa" u kaficu. Nekako se gubi spontanost i sve izgleda usiljeno. Ne volim ni "sredjivanje" preko neke druge osobe. To mora samo od sebe da ide, ako ne ide onda i ne valja prica cela. Normalni ljudi lako nadju jezik, hvataju ritam. Ribe koje nalaze zadovoljstvo u "lomljenju qurca" pokazu se kasnije kao jako problematicne osobe koje treba izbegavati. Inace, lako je sa momcicima od 20 godina. Kad si stariji mozes bar da procenis koliko - toliko da li je devojka u redu ili ne.Suzy:King 7:Momak kojeg poznajem se jako zaljubio u zensku koju je vidjao u lokalu gde je izlazio. U to vreme je imao 20 godina a ona nekih 25 - 27, znaci starija. Ok, pripremao ti se on za sudbonosni let danima. Riba uzvraca pogled, nista vise. Jedne veceri momcic se picnuo, namirisao i krenuo preko cistine pravom linijom ka njoj koja je sa drugaricama stajala pored sanka. Svecano je stao i predstavio se. na to je ona rekla: " Pa sta si ti hteo pile moje?". E sad, mozete li zamisliti krhki ego dvadesetogodisnjaka pred njom i drugaricama. Rekoh mu: " covece, zasto ne rece - htedoh da muvam staru koku" ali ko bi se setio.
Devojke su drske i bezobrazne. Pogotovo ako su namontirane, sa drugaricama, nadrkane. Najveci problem je iskompleksiranost koja se nosi i namece drugima. O manirima ni govora. Jedan od razloga zasto sede same.
Jeste, mnogi su mi se drugari zalili...celo vece sedi , shmeka ga, daje -signale- , namerno da bi prisao...i ona je sada kao -riba- i iskulira ga pred drugaricama.....Ja ne volim licno startovanja u kaficu....ali cu, bar iz kurtoazije, bar malo popricati, da se ne bi on osecao kao puvanjak..i finije bi ..iskulirala... :wink: