Zasto cutite

Betty:
DES BRE TI INCOGNITO :lol: :lol: :lol:
već smo te oplakale :D
ali evo te u starom izdanju, i još se ponovio s 200 sisa :?

Evo ga! Alive and kicking! ;)

Juce pokusavao da te dobijem posto me Gazdinka zamolila, no ljubaznoscu tete koja je nasnimila svoj glas na centrali Telekoma, dobio sam obavestenje kako nisi dostupna... Ili si promenila fon? :roll: ... A taman htedosmo da te vodimo na hot-fair :lol:

Elem, it's good to be back ;) ... Jos da su tih 200 sisa samnom, pa ne bih zalio sve i da umrem ;)

/troll off

2 ?:

Pa moraju majku mu nekako da nadju decka... Ako nesto ne trazis, neces ga ni naci...

Incognito:
Betty:
DES BRE TI INCOGNITO :lol: :lol: :lol:
već smo te oplakale :D
ali evo te u starom izdanju, i još se ponovio s 200 sisa :?

Evo ga! Alive and kicking! ;)

Juce pokusavao da te dobijem posto me Gazdinka zamolila, no ljubaznoscu tete koja je nasnimila svoj glas na centrali Telekoma, dobio sam obavestenje kako nisi dostupna... Ili si promenila fon? :roll: ... A taman htedosmo da te vodimo na hot-fair :lol:

Elem, it's good to be back ;) ... Jos da su tih 200 sisa samnom, pa ne bih zalio sve i da umrem ;)

/troll off

2 ?:

Pa moraju majku mu nekako da nadju decka... Ako nesto ne trazis, neces ga ni naci...

Svašta, nisam isklj. telefon a i nema PROPUŠTENIH POZIVA. vEROVATNO SI PERMUToVAO NEKU CIFRru, pardon, nijE mi se menjao broj.
Ebi ga.
Ma bila ja na hotfair...i sad žalim što nisam sela Miletu Kostiću u krilo :D
Mogla sam da imam emisiju na TV NS Plus...:lol: Znaš ono, u jednom uglu klopa, u drugom tamburaši, a u sred svega toga da se ja malo bećarim s gostima pred kamerama...:lol: :lol:

jagodo, u grad se ide da se nađe dečka tako što se ucirkaš i izvataš sa (ne)poznatima, a onda nastavite da se viđate :lol: :lol:

mackica ns:
Jooooojo, pajamaco, ti si meni uvek delovala fino; mora da si se jako nasikirala kad tako zboriš :?
Ma, dobro, pročitala sam i ja sve teme, ali ooopeeeet - baš taaaakoooo :shock:
ma znas sta mackice...ona trazi savete,ali i dalje tera po svome,generalno ,mrzim smarace.
pogotovo folirante.i bas mi digla pritisak..ku ku i lele nece me dika...
ajde,bre,
ko sto onaj rece,lakiraj nokte!
i ja jesam fina,samo nemam pojma sta me spopalo :?
popila sam carobni prasak istine

Back