Naucis jezik koji ocekuju poslodavci. Ako ti mislis da se celo trziste rada podredjuje tebi, umesto obrnuto, ti si u debeloj zabludi, ili radis za neo-Kejnz ekonomiste u Drzavi. Evo ja znam super da otvaram i zatvaram vrata, to sto neki poslodavac nece to da ceni prilikom zaposljavanja, meni je to diskriminacija moje individualne sposobnosti zatvaraca vrata.

Ako ne znam jezik koji poslodavac trazi, mogu od istog da trazim jedino humanitarnu pomoc, ako je individualno voljan da mi pomogne, ali ne i radno mesto. To je i sustina zasto anarhija nije nikakav haos, vecorganizovani sistem koji se formira na slobodnom trzistu svega i svacega, ne samo ekonomskih kategorija. Ne mozes ti u anarhiji da radis sta hoces, ako ne postoji potraznja za tim sto ti radis, ti ces biti nebitan za sire drustvene stvari. Iako naravno, imas slobodu da ucis koji god jezik hoces, sam za sebe, ako ti se svidja.
Drzava ti em nece zastititi zivotnu sredinu, em ne zelim da drzavni paraziti imaju prava da gospodare istom, bez ikakvih obaveza, jer je to poenta drzavne svojine. Npr vasa omiljena voda. Drzava/Radnici Vodovoda imaju ekskluzivna monopolisticka prava da zaradjuju od nje (ne ti, to nije tvoja svojina, niti od iste imas bilo sta, mogu samo da ti otmu pare za subvencionisanje istih), bez ikakvih obaveza da na sebe preuzimaju dugove od eksploatacije iste.
Ne znam o cemu pricas, u zivotu me 'domaca drzavna policija i vojska' nije zastitila ni od cega; naprotiv, po gradovima Srbije imas masu pandura koji reketiraju narod, podvode maloletnice cerke gradjana Srbije, privatni kapital srpskih gradjana se redovno reketira, i srpska policija ne radi nista povodom toga, cak je i naprotiv, itd. itd.
Ako tebe jesu zastitili nekad od necega, ok, super, ja nemam ta iskustva.