ofelija
Primećen član
- Poruka
- 636
neki citaju iz radoznalosti,neki iz dosade,neki radi obrazovanja....zasto vi citate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha romanopisac lepo,lepo....jos nas imafrozen1982.:Citam iz radoznalosti.Obicno o nekom konkretnom istorijiskom dogadjaju ili periodu.Cudno ali najcesce ne volim romane,cak ni kao onaj kakav pisem. :?
Cayca:Laku literaturu zbog opushtanja, struchnu literaturu zbog obrazovanja, a dobre pisce zbog obogacivanja rechnika.
opet,mnogima zivot tece bez citanja.Zapanjujuce je koliko ljudi ne cita uopste.. :-?James 007:Kada sam video ovo pitanje, ja sam odmah imao jedan poduži odgovor. Zbog toga što služi za razvoj kulture, sveta i tako dalje.
Ali sada kada bolje razmislim; ja, u stvari, ne znam odgovor. Valjda čitam jer sam radoznao ili iz zabave ili jednostavno zato što mi se to sviđa; ili valjda zato što mislim da život ne može da protekne bez čitanja... Čudno, nikada nisam razmišljao o tome. Valjda ja pišem kratke priče jer mislim da je to obaveza i da to mora da se uradi, inače sam nepotpun. Videćemo.
A pritom su i bogati. Viktorija Bekam na primer. Piše "biografiju", a u životu nije pročitala nijednu knjigu. Posle se hvali što nema obrazovanje, a podsmeva se ljudima koji su čitali knjige.ofelija:opet,mnogima zivot tece bez citanja.
Viktorija je brale druga stvar ona nije obican smrtnik,a to govori i da je malo priglupa.Sta pricati sa osobom koja nista u zivotu nije procitala?O heklanju?O cenama?...James 007:A pritom su i bogati. Viktorija Bekam na primer. Piše "biografiju", a u životu nije pročitala nijednu knjigu. Posle se hvali što nema obrazovanje, a podsmeva se ljudima koji su čitali knjige.
Citao sam davno u Blicu da se mnogo bunila sto nije dobila BESPLATNE avio-karte za bilo koje destinacije DOZIVOTNO.Sta reci...angely:Viktorija je brale druga stvar ona nije obican smrtnik,a to govori i da je malo priglupa.Sta pricati sa osobom koja nista u zivotu nije procitala?O heklanju?O cenama?...
I da bi ucila moras citati zar ne?ofelija:hehehe...e da bar citam nesto sto je zanmljivo nego ucim,ucim,ucim.....