Zasto blokaderi pljuju Vucica zbog izdaje Kosmeta kad bi oni radili sve isto kao i on mozda i gore da dodju na vlast?

Тихи

Starosedelac
Poruka
179.543
Zasto blokaderi pljuju Vucica zbog izdaje Kosmeta kad bi oni radili sve isto kao i on mozda i gore da dodju na vlast?

Svi znamo ko su perjanice blokaderstva

Dragan Djilas, Marinika Tepic, Dinko Gruhonjic, Mila Pajic, Natasa Kandic, Sonja Biserko, Sofija Brajer...

Ako sam nekog zaboravio neka ne zameri

Svi znamo da se pomenuti zalazu za de fakto i de jure priznanje tzv nezavisnosti NATO teroristicke tvorevine tzv Kosova.

Kazu da cemo tako brze uci u EU

Zato pitam sve vas zar to nije vrhunac pokvarenosti i licemerja sto napadaju Vucica za nesto sto bi i oni radili isto cak i gore da dodju vlast?

Sutra ako bi blokaderi kojom nesrecom dosli na vlast sta bi se desilo? Da li bi ukinuli makar jednu stetnu vucicevu odluku u vezi Kosmeta?

Svi znamo da ne bi. Jer bi to potpuno blokiralo dalji put ka EU Srbije.

Cemu onda pljuvacina ?

Autorska

Đilas: Zločin bi bio priznati nezavisnost Kosova, ali je zločin i deci uskratiti evropsku budućnost​

default-avatar.jpg
FoNet22.01.2023. 12:09
Đilas: Zločin bi bio priznati nezavisnost Kosova, ali je zločin i deci uskratiti evropsku budućnost 1

https://www.danas.rs/vesti/politika...e-zlocin-i-deci-uskratiti-evropsku-buducnost/

Zato što je tako , a ako ti se slažeš sa AV u tome , onda si i ti to.
@Тихи Odgovori da li se slažeš sa onim na šta je Vucic pristao , sa da ili ne .

naravno da ne. ja ga pljujem godinama zbog toga

al blokaderi su na istoj talasnoj duzini kao on isto bi radili da dodju na vlast pa pitam odakle im pravo onda da ga pljuju kad su isti ?

naravno da ne. ja ga pljujem godinama zbog toga

al blokaderi su na istoj talasnoj duzini kao on isto bi radili da dodju na vlast pa pitam odakle im pravo onda da ga pljuju kad su isti ?
Ma meni je bitno da kažeš to "ne" .
Moguće je da si u pravu , ali to stvarno ne znamo .

Dragan Djilas, Marinika Tepic, Dinko Gruhonjic, Mila Pajic, Natasa Kandic, Sonja Biserko

Đilas: Zločin bi bio priznati nezavisnost Kosova, ali je zločin i deci uskratiti evropsku budućnost​

default-avatar.jpg
FoNet22.01.2023. 12:09
Đilas: Zločin bi bio priznati nezavisnost Kosova, ali je zločin i deci uskratiti evropsku budućnost 1

https://www.danas.rs/vesti/politika...e-zlocin-i-deci-uskratiti-evropsku-buducnost/

jesi li ti ukapirao da dotični usko saradjuje sa svima njima? to što se prepucavaju medjusobno to su im samo fore nemaju oni veze sa blokadama oni su plus godinama unazad gasili proteste... da su studenti isti takvi prvo ne bi se cimali onoliko već bi to bili lakši šminkerski protesti

jesi li ti ukapirao da dotični usko saradjuje sa svima njima? to što se prepucavaju medjusobno to su im samo fore nemaju oni veze sa blokadama oni su plus godinama unazad gasili proteste... da su studenti isti takvi prvo ne bi se cimali onoliko već bi to bili lakši šminkerski protesti
Ma nema šanse da ih u to ubediš, ja već mesecima pokušavam, džabe samo Mila i Điki, a i Mara obavezno :D

Dragan Djilas, Marinika Tepic, Dinko Gruhonjic, Mila Pajic, Natasa Kandic, Sonja Biserko, Sofija Brajer...

Ako sam nekog zaboravio neka ne zameri

Svi znamo da se pomenuti zalazu za de fakto i de jure priznanje tzv nezavisnosti NATO teroristicke tvorevine tzv Kosova.

Kazu da cemo tako brze uci u EU

Zato pitam sve vas zar to nije vrhunac pokvarenosti i licemerja sto napadaju Vucica za nesto sto bi i oni radili isto cak i gore da dodju vlast?

Sutra ako bi blokaderi kojom nesrecom dosli na vlast sta bi se desilo? Da li bi ukinuli makar jednu stetnu vucicevu odluku u vezi Kosmeta?

Svi znamo da ne bi. Jer bi to potpuno blokiralo dalji put ka EU Srbije.

Cemu onda pljuvacina ?

Autorska
Oво је логика лопова и јајаре "И ви бисте украли, као и ја"

Oво је логика лопова и јајаре "И ви бисте украли, као и ја"

Pa tvoja frakcija to i ne krije

Ja 12 godina ovde Vučića kritikujem zbog izdaje na Kosmetu dok je tvoja ekipa dve do juče ćutala i odobravala sve to

Sad glumite?

Licemerno i pokvareno je nekoga napadati da je izdajnik, sto jeste, a sam isto biti izdajnik - i raditi isto ako ti se da mogucnost da vladas. Kapiras?

Pusti ti sta bi neko drugi radio da je na njegovom mestu, to mozes samo da nagadjas

Ono sto sigurno znamo da je Vucic predao sve sto je mogao na Kosovu

Pusti ti sta bi neko drugi radio da je na njegovom mestu, to mozes samo da nagadjas

Ono sto sigurno znamo da je Vucic predao sve sto je mogao na Kosovu

nema pusti ti sta bi radio

nego odmah da kazemo kako stoje stvari zasto kriti?

dokle cete da se krijete iza ledja postenog naroda, da napadate vucica za nesto a sutra kad dodjete na vlast da radite isto?

Где га пљујеш?

vrati postove od 2012 do danas. Pljujem ga i kritikujem zbog izdaje Kosmeta i zbog toga sto je obecao da ce da ponisti Briselski sporazum a nije.

Za to vreme blokaderi su ga do juce podrzavali u svoj toj izdaji i sami ne kriju da bi isto radili glede Kosmeta da sutra dodju na vlast kao Vucic.

sto ne kazes da je za vreme tadica sve ovo sto je vucic predao bilo pod nasom ingerencijom

Tako je ali je cinjenica da je Tadic prvi tj Borko u ime njegove vlade potpisao Briselski Sporazum.

Znaci Tadic je potpisao sve ovo sto je Vucic kasnije sproveo.

Nema razlike izmedju njih.

Да ли у твом животу постоји дан у којем си изговорио мање од 5 лажи?

dokazi nadji mi neki post iz 2013 2014 ili kasnije gde hvalim vucica zbog izdaje Srba na kosmetu i sprovodjenja briselskog sporazuma

nadji ili ucuti

Ja znam sta zastupam kakvu politiku i sta pisem ovde 20 godina a sto se tice tebe licno i Vucica u vezi politike prema Kosmetu nema ama b as nikakve razlike

Dokazi da nije tacno.

Back