Zasto blokaderi ne idu Kosovsku Mitrovicu da blokiraju puteve i mostove i podrze Srbe koji zive dole? Zar nije Kosovo i Metohija takodje Srbija?

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.032
Zna li se sta?

Kazu ima ih stotine hiljada kazu a ne smeju da stisnu muda da odu organizovano u Kosovsku Mitrovicu i naprave tamo neku blokadicu?

Ja licno bih tu blokadu podrzao i otisao dole da ucestvujem.

Autorska

Ocito da i blokaderi i SNSovci dele jednaki prezir i nezainteresovanost za Srbe sa Kosmeta i njihove zivote.

Pa ne bi ih Kurti pustio. Tamo sad imaš baš pravu granicu koju ne možeš tek tako proći.

nije tacno

mozes da prodjes kako hoces

ja sam juce bio dole

sto puta sam bio nikad me niko nije zaustavio niti zabranio prelaz

Samo trebaju MUDA da odes

nije tacno

ja sam juce bio dole

Kurti i NATO bi pustili 100.000 Srba da blokiraju sever? Pa naravno da će pustiti pojedince ali teško bi neku masu pustili koja je protiv njih.

nije tacno

ja sam juce bio dole

Pitanje jeli pričaš o delu Mitrovice do mosta ili preko mosta?pitam ne znam nisam bio tamo od 99 osim što gledam na tv u.

Kurti i NATO bi pustili 100.000 Srba da blokiraju sever? Pa naravno da će pustiti pojedince ali teško bi neku masu pustili koja je protiv njih.

Pa sto da ih ne pusti. Dodjes na prelaz pokazes licnu kartu i prodjes.

Sloboda kretanja

Pitanje jeli pričaš o delu Mitrovice do mosta ili preko mosta?pitam ne znam nisam bio tamo od 99 osim što gledam na tv u.

Pricam o mostu izmedju Severne i Juzne Mitrovice kao i o blokadi u mestu Rudare gde sam juce i bio .

Zna li se sta?

Kazu ima ih stotine hiljada kazu a ne smeju da stisnu muda da odu organizovano u Kosovsku Mitrovicu i naprave tamo neku blokadicu?

Autorska

Ocito da i blokaderi i SNSovci dele jednaki prezir i nezainteresovanost za Srbe sa Kosmeta i njihove zivote.

Dobro , posto si hrabar odgovori na dva pitanja
Da li si da se kopa i preradjue litijum i uniste reke .
Drugo , da li si za expo , da ti nema povećanja plate od 200 eura mesečno i tako dve godine .

Блокадери су издајници.

Али, мало мути слику што ни стотине хиљада љутих патриота не иду, већ шетају по Косјерићима... :per:
Šta izdaju , inforimiši nas ?

Zna li se sta?

Autorska

tamo je druga vlada i drugi premijer i drugi predsednik
njima nije pala nastresnica i pobila ljude

i SNSovci i blokaderi su obicne sise ocito

zabole ih za srpski narod na Kosmetu

Jedino do cega im je stalo jesu fotelje i pare
upravo tako ista bagra prodala bi srpski narod za saku dukata milosevic je prodao srbe u krajini a vucic srbe na kosmetu

Zna li se sta?

Autorska

Zašto ti ne ideš?

Back