ZASTO BITI ANTIKOMUNISTA

Baron Ungern:
Када смо код Александра Македонског, занимљиво је да нигде нема ни помена да је био хомић, тако да је филм са те стране апсолутно нетачан.
Čini mi se da sam negde, davno još pre filma, čitao da su postojale neke insinuacije na makedonskom dvoru o tome, stvarane na osnovu Aleksandrovog grčkog učitelja, a korišćene u političkoj borbi. Značaj takvih priča se može uvideti ako uporedimo npr način na koji su Makedonci postupili sa onom tebanskom elitnom jedinicom homoseksualnih ljubavnika (čop, čop, glava kvrc)

Baron Ungern:
Па баш зато што и они имају своје екстремисте који захтевају усвајање деце, па чак и своје расисте, који тврде да су хомосексуалци супериорнији од хетеросексуалаца.

Када смо код Александра Македонског, занимљиво је да нигде нема ни помена да је био хомић, тако да је филм са те стране апсолутно нетачан.

Ко је држао у Сава центру скуп против педерских екстремиста?

eremita:
Seksualna orijentacija uneta u prednacrt Zakona o visokom obrazovanju
07. dec 2004

Prednacrt Zakona o visokom obrazovanju koji je ovih dana u javnoj raspravi. U Članu 8 piše:

"Pravo na visoko obrazovanje imaju sva lica sa prethodno stečenim srednjim obrazovanjem, bez obzira na rasu, boju koze, pol, seksualnu orijentaciju, etničko, nacionalno ili socijalno poreklo, jezik, veroispovest, političko ili drugo mišljenje, status stečen rođenjem, postojanje senzornog ili motornog hendikepa ili imovinsko stanje."

Zaštita od svih vidova diskriminacije se naglašava i u članovima 4 i 89.

Prednacrt mozete preuzeti sa adrese www.mps.sr.gov.yu.

OVO JE SAMO UVOD U SVE OSTALO STO TRAZE ****** !

Не видим шта овде има за осуду. Само се гарантује да свако има право на високо образовање уколико је завршио одговарајућу средњу школу.

Да закон даје већа права хомићима него другима, твој коментар би био на месту.

Barone
po mom shvatanju KADA SAMO U JEDAN ZAKON UNESES FLOSKULU
"BEZ OBZIRA NA SEKSUALNU ORIJENTACIJU"

to je samo "pocetna faza"
koja ce biti sprovedena kroz sve ZAKONE.

Prvo, reci "bez obzira na seksualnu orijentaciju" je veoma SIROK POJAM -
stoga ce taj sirok pojam koji se odnosi na sve seksualne nastranostibiti ozakonjen STO JE PO MENI SKANDAL.

Ima mnogo ljudi tipa Glavolomac i njegovi istomisljenici (recimo samo na ovom forumu)
i veoma mi je zao sto u svojoj kratkovidosti i ksenofiliji ne uocavaju POSLEDICE.

Moje reci shvatice tek onda KADA POSLEDICE SOPSTVENE
GLUPOSTI BUDU UOCILI NA SVOJOJ DECI -
A ONDA CE BITI KASNO.

После "Породичног закона", којим је влада на мала врата увела могућност УКИДАЊА ПРИВАТНЕ СВОЈИНЕ (још један став из "Комунистичког манифеста"), сада је на реду УКИДАЊЕ ПОРОДИЦЕ и то путем Закона о високом образовању.

Под појмом "сексуална оријентација" може се подразумевати и сексуална склоност према животињама, деци, родитељима, предметима итд. Дакле, сви видови перверзија ће постати ЛЕГАЛНИ, а људи који то упражњавају биће заштићени законом!

Нови светски поредак се приближава...

Alexandar makedonski jeste bio homosexualac, mislio da bi od svih na ovoj temi, to barem istoricar morao da zna. Postoje brojni dokazi.
To, da li je homosexualizam tvorevina novog svetsog poretka, ili je bolest ili je bilo sta, nije na nama da kazemo.
licno, ne mislim da je bolest, a jos manje da je zarazna.
I ta jadna manjina mora da bude glasna, inace ne bi niko ni obratio paznju.
Ja samo ne mogu da shvatim ljude koji daju sebi za pravo da kazu da su "oni drugi" bolesni. Da se razumemo, izmedju dva odrasla bica se moze razviti ljubav i ona je potpuno "legitimna" ukoliko ne ugrozava druge. Za vreme SFRJ, ako sam citao prave knjige, to je bilo tretirano kao kriminalno delo. EEEEEEEJ! Kriminalni akt! Pa ko je ovde lud. Koliko se secam tada je sve sto nije bilo "kao mi", bilo...protivno principima proleterijata. A "oni" dafinitvno nisu kao "vi"...Da ne kazem "mi".
Mislim da je stavljanje komunistima na teret to sto je "kod nas doslo do expanzije homosexualizma" malo, ali samo malo, preterano. Pa oni su gusili sve sto su mogli. Moja porodica je izgubila mnogo pod komunistima, samo zato sto stariji (hvala Bogu) nisu pristali da uzmu clansku kartu u ruke.
Ja sam iz veoma tradicionalne porodice, ali me niko nije vaspitavao da osudjujem "druge", sem po njihovim delima, a i tada oprezno i argumentovano.
Tako da, O Vi Koji Ste Cisti I NeBolesni, razmislite malo...
Pitanje za sve:
sta biste uradili da se jednog dana vas kundravi tinejdzer pojavi na vratima i pita:" Da li moze moj decko da ide sa mnom na more?"....
Mislim da su to vec neke druge relacije...

Nexus 6:
pa, koliko sam ja shvatio...to je samo ono: ako ti je cale homos, imas vece sanse da i ti budes homos...ako nije, imas manje sanse...

HAHAHAHAHAHHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol:

idi, Nexuse u.... "AKO TI JE CALE homos" .... :D :D :D :lol: :lol: :lol: gde ti to pade na pamet?

Pa da to nije malo, samo malo, iniminitajni litl, NEMOGUCE.
Pa ako je derpe sto bi se zenio i pravio decu...
Ali u "novom" i "modernom" svetu su ocito sve mogucnosti otvorene. Tumace ljudi Ajnstajna - i sve je relativno...

commodore:
Nexus 6:
pa, koliko sam ja shvatio...to je samo ono: ako ti je cale homos, imas vece sanse da i ti budes homos...ako nije, imas manje sanse...

HAHAHAHAHAHHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol:

idi, Nexuse u.... "AKO TI JE CALE homos" .... :D :D :D :lol: :lol: :lol: gde ti to pade na pamet?

Pa da to nije malo, samo malo, iniminitajni litl, NEMOGUCE.
Pa ako je derpe sto bi se zenio i pravio decu...
Ali u "novom" i "modernom" svetu su ocito sve mogucnosti otvorene. Tumace ljudi Ajnstajna - i sve je relativno...
pa, majku, onoliki ljudi "homosi", a ocevi im nisu "homosi"....

Back