Zasto Beogradjani vise vole Novosadjanke?

• Začetnik teme Začetnik teme BEAUTIFUL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vise vredi poen u gostima nego..... :D
Novosađankice NISU "Gosti-Gošće" , već slatkice naše zemlje,šećerlemice,umiljate,dame,komunikativne,pristojne,vOspitane lepo,Inteligentne,Ženstvene,Duhovite,Dobrice,jednom rečju - PRAVE DAME (koje usput izgledaju prelepo i nisu u "TeBra zonFa,ko moje sugrađanke iz BGD,rođen sam u centru u "krugu 2 ke" i znam ih dobro,za ortake su ok,ali za vezu,svaka stota je možda ok i za vezu,umesto kafetina,alkohola,prevara,svađa,itd...bolje biti sa Novosađankicom i tretirati je kako i zaslužuje. (Beograđanke su u "brate" fazonu,glume neko geto ludilo,prepotentne,drske i bezobrazne,..prevarile bi te na keca,...i tako dalje,ko zna ,zna,zato Lepo odeš iz BG u NS i upoznaš svoju ženu,a BD neka ostanu da se k****če,i repuju-jer je to jako ženstveno,videti namrgođenu devojku koja glumi gangsta ribu,još spotovi na idjTv,Jeza me oblije kad vidim žensku kako naklapa neke retardirane krimi-džimi tektstove i tako dok repuje(omg) ,pokazuje utoku i viče BAM BAM BAM, ko mi stane na put ZNAM") - Vrhunac ženstvenosti :thumbdown:

U Ns vecina devojaka ima mnogo vise kompleksa nego devojke u Bg , buduci da su vecina dosla iz manjih sredina , mnogo su isfolirane opet u Bg je mnogo veci izbor a samim tim i kvalitet je bolji , neuporedivo je lakse upoznati neku lepu i zgodnu devojku u Bg nego u Ns , takodje devojke iz Bg su opustenije i otvorenije
Hahaha-tako je (kad bi se zaj...li :) , Beograđake više ne postoje,postoje samo došljakinje koje su iz neke vuko'ebine,i došle u BG i misle da su POSTALE RIBE I PO,pa pre ću da po zapadnim zemljama,opušteno upoznam devojku i ...još nešto više,nego li sa Nadobudnim"Beograđankama",koje imaju NErealna očekivnja a za to pružaju ništa-Novosađanke su bre VOSPITANO sve,pa to fino,a slatkice su ijaoj,u BG lik prišo curi a ona se prodrala BEŽI DA NE RADI SUZAVAC!!! - Istina,a takve momente za NS devojke,NISAM još čuo,a da,i Novosađanke imaju jednu ,...jedan čudan "TIK",često umeju da ti se nasmeše? ,Beograđanka ,u knezu da ti se nasmeši,,šta će ljudi misliti o njoj ako ne ide NADRKANO i NADOBUDNO ,sa pogledom negde IZNAD Situacije,još i da ti uputi nežan pogled i osmeh!?!-pa gde to ide...Moje drage sugrađanke. Inače živim na Dorćolu,u malo skupljim velikim stanovima i NIKAD ne bih bio sa BG,dok ne zna da imam,neće da razgovara,a kad dozna,onda sam sladak i sviđam joj se-FUJ!

Back