Zašto Beograd izgleda kao posle bombardovanja?!??

mario80

Stara legenda
Poruka
81.591
Ceo grad u kraterima, šatorima, đubretu? Sve raskopano i blokirano a mostovi porušeni. Autorska tema

1000007642.jpg
1000007644.jpg
1000007229.jpg
1000007228.jpg

1000007718.jpg
1000007716.jpg
1000007074.jpg

1000002019.jpg

1000007718.jpg

Prilozi

• 1000001775.jpg
    1000001775.jpg
    337,5 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:
Samo postojanje teroristickog i paravojnog kamapa u Cacilendu bi bilo dovovljno da se Vucicu oduzme funkcija predsednika Srbije, u postupku koji bi pokrenuo Ustavni sud.

To sto on 5 meseci drzi taj paravojni kamp u sred centrra Beograda je krsenje Ustava Srbije i dokaz da je Srbija diktatura.

Vucic je diktatorski i fasisticki okupirao institucije drzave Srbije i drustvo Srbije.

ако си икад ишта радио најприје се раскопа па се онда гради даље
Ja ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deo
:mrgreen: Nigde u EU nisam primetila tako nešto. Beč za par meseci renovirao i napravio nove uban linije, niko primetio nije.

Zato što je na delu pokušaj prevrata,revolucije.Pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti ili srpskog proleća po uzoru na arapska proleća. U Libiji i drugim zemljama gde su pre desetrak ili koliko već godina smenjene stare vlasti.

Ja ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deo
:mrgreen: Nigde u EU nisam primetila tako nešto. Beč za par meseci renovirao i napravio nove uban linije, niko primetio nije.
Ti Beča vidjela nisi. :mrgreen:
Grad u kojem živim (nije Beč) je komplet raskopan već par mjeseci.I niko se ne buni.
To samo u Srbiji moguće nešto novo napravit,a prethodno ne raskopat.

Koje nove uban linije?nisi ti videla Beč koliko se stalno radi nesto...
Treba da prosetas i do simeringa ili neki drugi birtzig gde turisti slabije zalaze

Samo postojanje teroristickog i paravojnog kamapa u Cacilendu bi bilo dovovljno da se Vucicu oduzme funkcija predsednika Srbije, u postupku koji bi pokrenuo Ustavni sud.

To sto on 5 meseci drzi taj paravojni kamp u sred centrra Beograda je krsenje Ustava Srbije i dokaz da je Srbija diktatura.

Vucic je diktatorski i fasisticki okupirao institucije drzave Srbije i drustvo Srbije.
ako bi se od Vucica trazilo da ukloni caciland to bi se odnosilo i na blokade blokadere.................mislim, ako cemo po zakonu.
Vule je zakljucio da ne dira ni jedne ni druge..........i jedni i drugi polako nestaju sa beogradske scene.

ми смо бољи од Аустро угара, код нас се увијек нешто ради
сваки посао мораш најприје раскопати 🤬

Back