mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.591
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако си икад ишта радио најприје се раскопа па се онда гради даље
Ja ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deoако си икад ишта радио најприје се раскопа па се онда гради даље
Zato što je na delu pokušaj prevrata,revolucije.Pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti ili srpskog proleća po uzoru na arapska proleća. U Libiji i drugim zemljama gde su pre desetrak ili koliko već godina smenjene stare vlasti.Ceo grad u kraterima, šatorima, đubretu? Sve raskopano i blokirano a mostovi porušeni. Autorska tema
Pogledajte prilog 1768608Pogledajte prilog 1768609Pogledajte prilog 1768610Pogledajte prilog 1768611
Pogledajte prilog 1768613Pogledajte prilog 1768614Pogledajte prilog 1768615
Pogledajte prilog 1768618
Pogledajte prilog 1768619
Ti Beča vidjela nisi.Ja ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deo
Nigde u EU nisam primetila tako nešto. Beč za par meseci renovirao i napravio nove uban linije, niko primetio nije.
Koje nove uban linije?nisi ti videla Beč koliko se stalno radi nesto...Ja ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deo
Nigde u EU nisam primetila tako nešto. Beč za par meseci renovirao i napravio nove uban linije, niko primetio nije.
ako bi se od Vucica trazilo da ukloni caciland to bi se odnosilo i na blokade blokadere.................mislim, ako cemo po zakonu.Samo postojanje teroristickog i paravojnog kamapa u Cacilendu bi bilo dovovljno da se Vucicu oduzme funkcija predsednika Srbije, u postupku koji bi pokrenuo Ustavni sud.
To sto on 5 meseci drzi taj paravojni kamp u sred centrra Beograda je krsenje Ustava Srbije i dokaz da je Srbija diktatura.
Vucic je diktatorski i fasisticki okupirao institucije drzave Srbije i drustvo Srbije.
ми смо бољи од Аустро угара, код нас се увијек нешто радиJa ne mogu da se setim kada sam išla za Bg a da nije bio rasturen i raskopan neki njegov deo
ako bi se od Vucica trazilo da ukloni caciland to bi se odnosilo i na blokade blokadere.................mislim, ako cemo po zakonu.
Vule je zakljucio da ne dira ni jedne ni druge..........i jedni i drugi polako nestaju sa beogradske scene.
Nisam videla BečKoje nove uban linije?nisi ti videla Beč koliko se stalno radi nesto...
Treba da prosetas i do simeringa ili neki drugi birtzig gde turisti slabije zalaze
Nisi na nacin na koji sam ga ja video sigurnoNisam videla Beč
p.s. Bezirk
![]()
MogućeNisi na nacin na koji sam ga ja video sigurno
Ti si fina,seoska učiteljica![]()
Ne, većina koje ja znam su protiv a to se videlo i na dočeku studenta.Beč romska metropola takvi valjda botuju za sns?