Zašto AV ne šalje konjicu

Dekanka ekonomskog fakulteta je privedena, okupljamo se ispred MUP 29. novembar!!

Posaljite Isu, Misirca i Mikulu da razjure ovu balavurdiju

krsta misic kriger je obican prodavac galanterije iz beckereka.jpg

Zbog jel se razvlaci kopanje litijuma,privatizacija EPS-a,rasprodaja Srbija Sume i nacionalnih parkova,Javno Preduzece Srbija vode i tako dalje i tako dalje...su sad ima dosta dezurnih ociju i usiju i to treba zapusiti....
E da i ovo privatizaciju namenske industrije koja im treba za proizvodnju granata i municije jer pokušavaju da naprave stratešku autonomiju od SAD.

Што ће рећи, без побуне би то све, мање-више, добили од актуелне власти?

Zasto bi njega?
Pa Gruhonjic je postao prifesor za vreme ove vlasti.
Doktorirao za vreme ive vlasti
Dosao u Srbiju i dobio drzavljanstvo za vreme vlast istih cinilac!, SPS-SRS

Zasto bi hapsili svoje?

Да мало одглуме причу за оне којиме то још није јасно...и да дају материјала својим присталицама да кокодачу...

Исто као са овим Ногом, удбашким сероњом.

Да мало одглуме причу за оне којиме то још није јасно...и да дају материјала својим присталицама да кокодачу...

Исто као са овим Ногом, удбашким сероњом.
Ok.
Samo daj nesto konkretno za Noga?
Na tvoju viziju... gde,sta, kako sa kim....
U suprotnom - laprdas

Ok.
Samo daj nesto konkretno za Noga?
Na tvoju viziju... gde,sta, kako sa kim....
U suprotnom - laprdas

Јес ти Ного?

Лик се појави из нигде, и каже нешто што послужи као пропагандна муниција неким Пинковима, баш кад не треба.

Хвата се Вучића, када га студенти прогласе ненадлежним

Дакле, или глуп, или удбаш.

Јес ти Ного?

Лик се појави из нигде, и каже нешто што послужи као пропагандна муниција неким Пинковима, баш кад не треба.

Хвата се Вучића, када га студенти прогласе ненадлежним

Дакле, или глуп, или удбаш.
Tastatura ratnik sa Tajlanda zabrinut za sudbinu Srbije
Nesto tu smrdi :D

Tastatura ratnik sa Tajlanda zabrinut za sudbinu Srbije
Nesto tu smrdi :D

Па добро, сви имају право на форуму.

Ја, на пример, сматрам баш непристојним када мени, који у Србији живим 50 година, неки ликови овде, који за себе тврде да живе у Словенији, или преко Дрине, или Немачкој, или САД, објашњавају како је актуелна власт Србије баш супер, и да је треба задржати да не дођу гори, и још ме понекад крсте издајником и тако то...То ми онако доста безобразно и невоспитано.

Back