Zašto AV ne šalje konjicu

srbi su usli u prosvetljenje, i moc razumevanja im se ustostrucila

svima je jasno da je unapred namestao balvane kao grcica da danas padnu, sta znam, za milione, a on sa svojima se izvukao pokravsi milijarde od eps-a

to sto mislis da uniformisani ne razlikuju milion od milijarde. to se varas, vucic je prsotina, nema vise nikakvu moc

Има још моћи

Веруј ми

Може да направи: " ако идем ја у амбис иде цела Србија"

Дијаболик Владалац је створио страх својим поданицима.

Идемо заједно и ништавило

Има још моћи

Веруј ми

Може да направи: " ако идем ја у амбис иде цела Србија"

Дијаболик Владалац је створио страх својим поданицима.

Идемо заједно и ништавило
narod se prosvetlio, pametniji je 100X, a njegova moc je nad samo najsiromasinijim slojevima drustva, niko drugi mu vise ne daje podrsku osim ko je placen

Kazem neopravdavam ali shvatite neki imaju slabe zivce a ovi samo izazivaju i provociraju.
Da li i oni ganeri, kod futoške pijace u NS-u imaju slabe živce,te su krenuli da zgaze nekoga Posrseom, a kada nisu uspeli, su izašli i krenuli da se biju sa okupljenima? Ja znam da nemaju.Svi mi u NS-u znamo da nemaju slabe živce. Reč je o lokalnim krimosima, koji su preko SNS-a zauzeli funkcije u lokalnim JKP. Došli su tu po naređenju. Tako da... mani me šuplje priče

nece pasti, studenti i narod ga nece razvlastiti policija i vojska nece da se mesaju...ostace na vlasti bar do 2027 al sa ustavnim promenama i preambulama moze da vlada dozivotno.....ova pobuna naroda lici mi na seoski vasar....harac i rezije ce biti jos skuplje i porezi do neizdrljivosti...al da padne ova interesna grupacija sa vlasti pre 2032-e godine a ni tad...studentima u pobuni preporucujem da konobarisu po italijama ili da peru goozice babama i dedama po austrijama i nemackama....ovde ce em da ostare da ne budu studenti em ce imati moralno-politicku crtu evidentiranu kod ozne i udbe koja po JMBG nece nikad da izlapi.znaci od zaposlenja nema nista..ova deca napolje iz Srbije dolaze podanici iz SriiLanke,Indije itd..u trabaju iz 60-ih vec ima preko 40% ne - Srba....tu i tamo Rusa,Turaka sve vise i tako to

Poslednja izmena:
Glavni razlog trenutnom suzdržavanju od nasilja je strah od reakcije zapadnog sveta. Iako ga oni podržavaju zbog litijuma, bilo kakvo nasilje ne bi prošlo nezapaženo i vremenom bi odijum Zapada prema AV i njegovom režimu, uz revolt u samoj Srbiji, rastao i na kraju doveo do njegovog pada. Zato za sada samo zabrinuti građani koji žure da pokupe dete iz vrtića. Ali ako bude potrebno, ako se recimo desi nešto strašno, itekako će policija da bije.

Na vojsku ne treba računati mnogo. Možda reaguju protiv samog režima, ali tek ako stvari uzmu maha. Ovako neće. A policija, pa skoro videh negde da imaju jako dobre plate. Braniće oni ovaj režim po svaku cenu, samo da im se naredi.

Kaja Kalas u intervjuu za ENR: Mirne proteste građana Srbije ne suzbijati silom

Drugim rečima, da nismo u Evropi, Ljutko bi nas gazio tenkovima svakog dana.

AV je neizivljeni huligan, ali u pokusaju...nabrajao je razne sukobe, pa i sa BBB, na Maksimiru...pominjao nekog Kizu, pa se tukao sa Robijem i Gutom...obavezno sam citao komentare, gde god je pominjao svoje ucesce u bitkama huligana...u komentarima su se javljali i huligani iz tog vremena, njega se niko nije secao...

malo bolje stoji sa magacinskom ekonomikom petooktobarske neodrživosti :kafa:
Tenkre svako malo izlazi sa insajderskim informacijama iz visokih krugova obaveštajne zajednice a od nedavno i direktno iz oružanih snaga.Ali prilično je sebičan.Informacije deli na kašičicu takoreći.Donekle nezavisno od insajderskih izvora zaplovio je i u proročke vode.
Prava je sreća za ovaj forum što ima takvog korisnika.Zahvaljući njemu znamo ne samo aktuelna dešavanja nego smo upoznati i sa budućnošću.Malo li je ?

Tenkre svako malo izlazi sa insajderskim informacijama iz visokih krugova obaveštajne zajednice a od nedavno i direktno iz oružanih snaga.Ali prilično je sebičan.Informacije deli na kašičicu takoreći.Donekle nezavisno od insajderskih izvora zaplovio je i u proročke vode.
Prava je sreća za ovaj forum što ima takvog korisnika.Zahvaljući njemu znamo ne samo aktuelna dešavanja nego smo upoznati i sa budućnošću.Malo li je ?
bombastičan kao Informer, istinit kao N1 predskazujuć kao Treće Oko
za gutače vesti ne starijih od 4,2 minuta prava riznica

Šta biste od mene više.Doprinosim

Autorska tema.
Sećate se Slobodana Miloševića i silnih protesta protiv istog?Cobe se nije libio da šalje policiju, pa čak i vosku na protestante. Vrlo brzo su vodeni topovi, zamenjeni kordonima koji prebijaju i sgomile suzavca. Sve se završilo tako što su vojska, policija, ali i specijalne DB snage poput Crvenih beretki otkazale poslušnost vođi. Danas sa AV suočava sa masovnom pobunom.No on se ne suočava sa njom kao Cobe-masovnim policijskim kordonima. On je policiju zamenio svojim kriminalcima i batinašima,koji upadaju na skupove, lome vilice i gazte automobilima. Šta je sa policijom? zašto njih ne angažuje? moje mišljenje je da ih ne angažuje jer zna da će mu okrenuti leđa, te da će proći kao Cobe. Imam insajderkse informacije iz voske, gde većina kadra čeka momenat da AV padne i rado bi učestvovali u njegovom padu. Samo malobrojni oficiri, koji su privilegovani su uz AV
За коњицу мора да замоли Хрвате, они су то одувек били стручни.

Nema potrebe.

podršku sa strane ima Vučić i SNS , protesti su mirni ,
ali na žalost i studenti nisu ujedinjeni evo ovu akciju vožnja bajsa do Strazbura organizuje samo deo NS univerziteta a ostali nisu podržali.

Ali ako dođe do toga i oseti se ugroženim Vučić će poslati policiju na narod bez problema.

Не смије од газда са Запада.

Постоје околности у којима сме да се бије (и кога), а у Србији до тих околности није дошло.

А фали му мудију и на домаћем терену.

Nema potrebe.

podršku sa strane ima Vučić i SNS , protesti su mirni ,
ali na žalost i studenti nisu ujedinjeni evo ovu akciju vožnja bajsa do Strazbura organizuje samo deo NS univerziteta a ostali nisu podržali.

Ali ako dođe do toga i oseti se ugroženim Vučić će poslati policiju na narod bez problema.
Zato sto je bolesni vlastodržac.A okupio je oko sebe sav šljam koje poseduje Srbija.

Back