Zašto Arena kulira Jokića?

Meliot

Elita
Poruka
23.479
Zašto Arena sport ne prenosi mečeve Denver Nagetsa i srpskog košarkaša Nikole Jokića? Već nekoliko noći se prenose mečevi drugih timova umesto mečeva Denver Nagetsa. Da li je posredi slučajnost ili ima veze sa Jokićevim neigranjem za reprezentaciju Srbije?

Da kupiš mts Nba pass ili kako se zove...

Iako mozes sve džaba blenuti preko interneta...
Malo mi je nejasan MTS. Na strani kod njih piše:
Novu NBA 2023/24 sezonu, koja počinje 24. oktobra, možete da pratite po neverovatno niskoj ceni od samo 599,99 dinara mesečno, prvih 6 meseci, uz Max League Pass paket!ć
Nema informacije koliko je posle 6 meseci mesečni iznos. Mačka u džaku? Iznenađenje? Možda bolje uplatiti NBA pass direktno na sajtu NBA za celu godinu, može se izabrati sve, a možeš i za manje para da pratiš utakmice samo jednog kluba (gledao sam za Denver, oko 7.500 za celu sezonu)

Malo mi je nejasan MTS. Na strani kod njih piše:

Nema informacije koliko je posle 6 meseci mesečni iznos. Mačka u džaku? Iznenađenje? Možda bolje uplatiti NBA pass direktno na sajtu NBA za celu godinu, može se izabrati sve, a možeš i za manje para da pratiš utakmice samo jednog kluba (gledao sam za Denver, oko 7.500 za celu sezonu)
Biće plejoff. Vrv ista cena.

ajmo jos jednom.
oni imaju kupljen paket prenosa utakmica a prenose ono sta amerikanci prenose, nema arena svoje kamere i komentatore u americi, oni preuzimaju feed americke televizije.
Pa sve utakmice NBA se prenose na različitim televizijama. Pre 2 nedelje je na Areni bio prenos jedne utakmice a na NBA TV se prenosio Denver. Mislim da televizija sama odlučuje šta će prenositi, ali nisam siguran.

nba pass ne kupujes od mts-a
to oni samo daju mogucnost da ne moras da se akas sa amerima ali je ista stvar

https://www.amazon.com/gp/video/offers?benefitId=losangelesclippersus

NBA League Pass Price 2023-24: How much does it cost to stream NBA games?
  • With commercials: $14.99/month.
  • Without commercials: $22.99/month.
  • With commercials: $99.99/season.
  • Without commercials: $149.99/season.
Na nasem trzistu kupujes od MTS-a.
Iako je nama dozvoljeno i da kupujemo i na globalnom. Ponekad vpn i nalozi treba da se usklade...

IPTV je isto rešenje. OTT.

Pa sve utakmice NBA se prenose na različitim televizijama. Pre 2 nedelje je na Areni bio prenos jedne utakmice a na NBA TV se prenosio Denver. Mislim da televizija sama odlučuje šta će prenositi, ali nisam siguran.
bas zato sto nisi siguran nemoj ni pricati.
kazem ti kako ide oko kupovine prava.

na primer za NFL utakmice jedna ima oznaku fox tv-a, druga NBC-a itd itd...

kupuje se pravo a amerikanci na osnovu kola sami biraju najintereasantnije meceve..to sto mi volimo da gledamo jokica zabole amere, oni biraju utakmice koje su iz nekog razloga zanimljive, da li je u pitanju derbi ili borba za plejof ili sta god...

bas zato sto nisi siguran nemoj ni pricati.
kazem ti kako ide oko kupovine prava.

na primer za NFL utakmice jedna ima oznaku fox tv-a, druga NBC-a itd itd...

kupuje se pravo a amerikanci na osnovu kola sami biraju najintereasantnije meceve..to sto mi volimo da gledamo jokica zabole amere, oni biraju utakmice koje su iz nekog razloga zanimljive, da li je u pitanju derbi ili borba za plejof ili sta god...
A kako je onda prošle sezone Arena prenosila svaki meč Denvera u plej-ofu kada su se istog dana igrale i druge utakmice tog istog plej-ofa?

A kako je onda prošle sezone Arena prenosila svaki meč Denvera u plej-ofu kada su se istog dana igrale i druge utakmice tog istog plej-ofa?

vidi, game pass nije za televizije..to je za pojedince.
televizije ne mogu da prenose utakmice koje zele nego samo shodno paketu koji su kupili.
mozda su kupili ove godine jeftiniji paket pa imaju manje mogucnosti izbora?

na primer prosle godine je SK prenosio NFL i imao si izbor po dve utakmice u isto vreme na dva kanala, ove godine arena to nema, imaju samo jednu po terminu.. red zone ne racunam jer je to glupost.

vidi, game pass nije za televizije..to je za pojedince.
televizije ne mogu da prenose utakmice koje zele nego samo shodno paketu koji su kupili.
mozda su kupili ove godine jeftiniji paket pa imaju manje mogucnosti izbora?

na primer prosle godine je SK prenosio NFL i imao si izbor po dve utakmice u isto vreme na dva kanala, ove godine arena to nema, imaju samo jednu po terminu.. red zone ne racunam jer je to glupost.
E pa sada da li je u pitanju mogućnost izbora ili mogućnost da se prenose više utakmica istog dana pa od toga zavisi cena paketa koju Arena plaća? Ranije B92 prenosio svaku utakmicu Sakramenta kada su za njih igrali Divac i Stojaković.

naravno, kapitalizam, koliko para toliko muzike.

od paketa zavisi sta mogu da prenose.

istrosili su se za premijer ligu i za ovo ostalo daju manje.
Premijer liga, LA liga, Kalčo, Liga 1, Liga šampiona. Ali drži se nekako Sport klub s obzirom da je Telekom državni. Tenis oni uglavnom prenose, Formula 1 je njihova, Euroliga u košarci, Bundesliga je kod njih. Ali zbog njihove borbe trpe ljubitelji sporta. :)

Back