AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.240
Истина је да ЛПГ за 7 месеци поскупео 700 % у 2021 И БЕЗ РАТА
За све сем за Бугаре
За све сем за Бугаре

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina, istina, a zna se koji je narod za istinu zaduzen.Непостоји САД или Руска .. или ова ..она ... истина .. Истина је само једна
ljudi sprema se slom svega, a ova lujka nina je samo dodata kao so na rane ljute, da nas u zdrav mozak
nema kola koja bi hteli, na 5-6 smo uprli prstom - prodato, a to znaci da su ih ljudi kupili online, jer su i kamate podivljale, ameri kupuju za rezervu ko ima pare
na kraju smo i mi ostavili depozit i kupilo auto koji ce tek da stigne za navodno 2 nedelje, na drugom mestu kazu messec i po se ceka, a ja sam se vec okrenuo da idem jer mi se nije svidela kamata... i opet su nas ustinuli ekstra $2000... da sam npr. uzeo kiu seltiks ustinuli bi me ekstra $4000, pa na tu cenu tek porez i sve ostalo
centralne banke obustavljaju kredite za veliku vecinu ljudi, poostravajuci uslove za komercijalne banke, a one nama, kamate idu vrtoglavo gore, traze sve vise kao polog, a to sve se prikriva nestasicama - upozorenje ste dobili
staje prodaja kuca, a uskoro i novih auta, ko je sta ugrabio pod uslovom da moze da placa, to mu je za narednih 10-ak godina
ima ih koji su ranije finansirali kola, pa kreditne kartice i sad nemaju vise nista da ponude, pare su presusile! tako idu redom, proredjuju se oni koji kreditiraju, ili lupaju kamate previsoke
bojim se da nece, ali evo ko veruje u bajke
Istina, istina, a zna se koji je narod za istinu zaduzen.
![]()
![]()
![]()
![]()
Radeta, upravo si na americku zastavu stavio simbol "manji" koji je znak za srecu.
Pobili su unesrecili toliko dece i ljudi razorili drzava da su gori od Hitlera.Radeta, upravo si na americku zastavu stavio simbol "manji" koji je znak za srecu.
Pogledajte prilog 1154568
Sve to isti rac.Која страна је по вама успешнија у контроли информација ?
ovo drugo..ne bi bio tu gde jeste da nije deo sistema..Meni je dilema da li je Musk na relaciji istine ili radi da jednog dana postane predsednik uz svu kontrolu interneta i informacija nad svakom zemljom .
Nije ruse zabole za dešavanja izvan ukrajine jer imaju apsolutnu moć. Nek dođe neko da se kurchi nek doveze neki nosač amerika za par sekundi gotovo.Sve to isti rac.
Čitam ruske komentare na onoj igrici,, povremeno opale politiku, natrči i poneki "onaj Ukrajinac" pa se onda čašćavaju ko mi sa Ujkanima...Nije ruse zabole za dešavanja izvan ukrajine jer imaju apsolutnu moć. Nek dođe neko da se kurchi nek doveze neki nosač amerika za par sekundi gotovo.
Čitam ruske komentare na onoj igrici,, povremeno opale politiku, natrči i poneki "onaj Ukrajinac" pa se onda čašćavaju ko mi sa Ujkanima...
Ali Ruse ZAISTA ne zanima niko.
Ameriku pomenu kao ono kad vidiš autistično dete na ulici koje krešti pa kažeš "e jbg, greota".
eto toliko vremena pisvete Americi