Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Ja sam cuo da je Palma de Jagodina mnogo bolja od Palma de Majorke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим румунија и бугарска су баш "пресрећни" због еу.
Bila je neka anketa u DS-ovom listu Blic pre par meseci i 80% mladih je izjavilo da bi volelo da pobegne iz Srbije. Zasto je to tako ? Sta mislite?
Moje misljenje je zbog totalne besperktivne buducnosti.
Najveca nezaposlenost u Evropi od svih drzava je kod mladih Srba ispod 30 godina starosti.
Privreda umrla, nista ne radi, jedina radna mesta su u bankama, na salterima, u birokratiji tj administraciji. Konkurencija za ta parazitska mesta je zestoka, da bi dosao moras biti clan odabrane stranke ili platiti mitom radno mesto .
U privatnom sektoru situacija je jos gora, ogromni porezi i nameti drzave, do poslova se vrlo tesko stize jer su sa 90% poslova povezani stranke i strancice , opet moras davati mito da bi dobio / pobedio na tenderu, ne cene se stvari kao sto je kvalitet i cena vec ko daje koliko % mita vise ....
Eto zato ja smatram da 80% mladih zeli da pobegne iz ove crne rupe ....
bolje im je nego pre..
Vidi se da si totalno neupucen.Jedino sto je bolje jeste sto mozda narod moze lakse da pobegne i pokusa da nadje srecu u nekoj drugoj EU zemlji
pa o tome se i radi
imaju veci izbor,i za rad i za skolovanje
Много се говори и заиста има много разлика између режима који је владао 90-их до 2000, и овог другог од 2000 до 2008. Али оно што им је заједничко је да ...Zašto 80% mladih želi da pobegne iz Srbije kojom vladaju demokrate?
Много се говори и заиста има много разлика између режима који је владао 90-их до 2000, и овог другог од 2000 до 2008. Али оно што им је заједничко је да ...
80% mladih želi da pobegne iz Srbije
Pazi propagandnog pitanja - sto deca beze kad demokratija vlada ?
E a zamisli kad oni beze iz "demokratije" u demokratiju .