Zašto 80% mladih želi da pobegne iz Srbije kojom vladaju demokrate?

"Zive bolje". Sta znaci. Imaju samo vise para. Mada nisam siguran vise u to. I kod nas ima privatizovanih firmi gde je plata 'iljadarka, naravno evra. A ziveti bolje znaci odraditi radno vreme i popodne uzuvati, ici u kafic, restoran, vikendom na izlet. A to sigurno sebi, bar 95 odsto, ne mogu da priuste-oni tamo.
Mora prijatelji da se "rmba" (radi, ne odradjuje). Gastarbajteri nemaju vremena za uzivanje. Samo kada dodju kuci uzivaju a 350 dana u godini u crnacki rade.
Dzaba ti pare kada zivot prodje u jurnjavi za njim.

Bila je neka anketa u DS-ovom listu Blic pre par meseci i 80% mladih je izjavilo da bi volelo da pobegne iz Srbije. Zasto je to tako ? Sta mislite?

Moje misljenje je zbog totalne besperktivne buducnosti.

Najveca nezaposlenost u Evropi od svih drzava je kod mladih Srba ispod 30 godina starosti.

Privreda umrla, nista ne radi, jedina radna mesta su u bankama, na salterima, u birokratiji tj administraciji. Konkurencija za ta parazitska mesta je zestoka, da bi dosao moras biti clan odabrane stranke ili platiti mitom radno mesto .

U privatnom sektoru situacija je jos gora, ogromni porezi i nameti drzave, do poslova se vrlo tesko stize jer su sa 90% poslova povezani stranke i strancice , opet moras davati mito da bi dobio / pobedio na tenderu, ne cene se stvari kao sto je kvalitet i cena vec ko daje koliko % mita vise ....

Eto zato ja smatram da 80% mladih zeli da pobegne iz ove crne rupe ....

Odlicna tema i pitanje.

Volela bih da cujem sta na njega imaju da kazu Dinkic, Tadic i ostala demokratska kompanija.

Btw,
mladi gledaju samo kako ce da pobegnu jer vide da je ovde sve gore i gore
i da nema nade za neki boljitak sve dok su lopovi na vlasti.

pre 30 godina u evropu su bezali i azile dobijali cigani koji su se samo izjasnjavali da su protiv komunista.
a 80 tih godina skoro niko od takvih nije znao ime bilo kog politicara iz tadasnju jugoslaviju. ipak bilo je dovoljno reci da si protiv komunista i evropa je delila drzavljanstva i kapom i sakom.
daklem koliki procenat od ovi sto oce da bezu u svet bezu zato sto su protiv domacu politiku i sto oce da posteno radu a koliki je procenat od oni sto oce leb brez motiku tojest da zivu od kradju kur.valuci i lopovluci i od evropsku socijalu.

Zašto 80% mladih želi da pobegne iz Srbije kojom vladaju demokrate?
Много се говори и заиста има много разлика између режима који је владао 90-их до 2000, и овог другог од 2000 до 2008. Али оно што им је заједничко је да ...

80% mladih želi da pobegne iz Srbije

Много се говори и заиста има много разлика између режима који је владао 90-их до 2000, и овог другог од 2000 до 2008. Али оно што им је заједничко је да ...

80% mladih želi da pobegne iz Srbije

pa to bezanje u svet sa ovi prostori je od kad postoji srbija.
ako ne racunam cigani narod je bezao od svi politicki sistemi a samo su politicki protivnici govorili da je to zbog komunizam zbog milosevic zbog tadic a ustvari narod bezi od samog sebe. samo ne razumem zasto taj isto narod uvek bira takvu politiku zbog koju poslem bezi. i opet po iljaditi put se vracamo na onu konstataciju da u srbiju obitavaju dve srbije koje su nonstop konfontirane do te mere da se jedna srbija iseljava radi nemoguceg suzivota sa tu drugu srbiju. nije problem politika vec narod i tu treba da se vidi kakav je to kancer sto unistava srpsko bice i odstraniti ga pa ako treba i u gradjanski rat. nemozemo nasu srbiju tek tako prepustiti kojekakvim primitivcima a mi da od nji bezimo po beli svet.

ovo je moje selo iz koga sam otisao 2001 i nisam se jos vratio

http://fr.wikipedia.org/wiki/Starčevo_(Petrovac_na_Mlavi

Évolution démographique 1948, 1953, 1961, 1971 ,1981 ,1991 ,2002
1 052 ,1 076 ,1 048 ,1 005 ,976, 891, 585[2]

sada trenutno ima oko 400 ljudi dece vise i nema,vidite i sami od kada su ljudi poceli da odlaze u inostranstvo i tako je u celoj istocnoj Srbiji, demokrate nemaju veze sa nasom bedom,mi smo genetski lopovski narod tako da ko god da dodje na vlast prvo puni svoje dzepove(kad je i Dzajic poceo da krade) nama spasa nema,jedino ako nam posalju nekog crnca iz afrike da vlada Srbijom:hahaha:

Poslednja izmena:

Back