zastitne folije za automobile..

iskusan

Primećen član
Poruka
527
pozdrav

imam jedno pitanje,
naime, naumio sam da oblijepim zastitnim folijama prednji i zadnji branik (zbog grebanja na parkinzima, *** zivim u bg:) )...i sada ne mogu nidje na netu da nadjem nekog ko se time bavi i prosjecne cijene..znam samo, cuo sam, da taksisti koriste te folije..pa me interesuje da li neko moze da me uputi na ne neki sajt ili broj kod ljudi koji to rade, jer se ovako polomih, nemogu nikako da nadjem...

hvala puno...

pozzz

Stavio bih na kola zastitnu foliju, posto me izluđuju grebanja vrata i branika na parkinzima, to mi je predlozio drug iz Slovenije, on mi preporučuje foliju iz 3M programa,mada može i druga ako je dobra, pa me interesuje da li je to neko radio, da li je zadovoljan, cena i gde u Srbiji, najbolje u BGu postoji neko ko to radi. Hvala

Ja sam imao iskustva s tim folijama. Radio sam kod dve najbolje firme iz BGa. Ustvari po meni je jedna najbolja.
Oni se zovu Foilart, imaju i sajt. Kod ovih drugih sto sam radio (tj kod njih prvi put), stavili su mi najobicniju foliju po ceni 3M.
Onda je posle bilo veselo kad je pocela da se odlepljuje pa nisu hteli da vrate novac :p
Ova koju sad imam je odlicna, pere se bez ikakvih problema i pod pritiskom i na cetke. Nikakvo posebno odrzavanje ;)

Back