WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Pa dobro, ko priznaje pola mu se prasta! A sad brzo - na odvikavanje!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WithdrawnWater:...Ovo je smetliste - smetliste na kome zivimo; smetliste na koje su osudjena nasa deca - ako mi, svi mi zajedno koji vise nismo deca, U NAJSKORIJE VREME ne pocnemo da cistimo ovo djubre.
WithdrawnWater:Da, cula sam. Kao sto sam vec rekla - nasilja je bilo i bice ga, ono sto razlikuje neko proslo vreme u ovoj zemlji od sadasnjeg, i ono sto razlikuje neke druge zemlje u odnosu na nasu sad, jeste DRUSTVENI STAV i DRUSTVENA SVEST o nasilju: uveravam te da u Americi nece tek tako olako proci ovaj kao ni drugi zlocini, da su mere rigorozne, i da se citavi timovi strucnjaka angazuju kada se ovako nesto desi da izanaliziraju sta se i zasto desilo i da li je to bio izolovan slucaj mentalno poremecene osobe ili rastuci trend u zdravoj populaciji, pa se onda ti isti timovi angazuju da danima-nedeljama aktivno u medijima i na terenu rade sa 'zrtvama' ili svedocima nasilja, i prezivelima: veruj da njih niko nece voditi u neku idiotsku 'molitvenu setnju' nego ce citav tim psihologa, socijologa, socijalnih radnika, psihijatara, pedagoga i drugih dolaziti u tu skolu danima, mozda mesecima, drzati psiholoske radionice, svakoga dana bice uposljen neko da moze da pruzi individualnu pomoc i podrsku (psiholoski) onima koji budu imali simptome akutnog stresa.....Tako se to radi, u Minesoti i svuda u civilizovanom svetu. Sem kod nas. Pustili su Vesnu Brzev na sat vremena u Utisak nedelje i misle da su time resili problem. I odveli decu u molitvenu setnju, gde im je troje dece tog dana nastradalo: dvoje je zavrsilo u bolnici, jedno izbodeno, jedno sa lakim potresom mozga, jedno nije bilo teze povredjeno?!? Sramota i svinjarija! Onog Vuksanovica trebalo bi postaviti da bude nekakav nadzornik....ne znam ni ja, na primer hortikulture, pa ako nesto zayebe da uvene bilje i nikom nista ako propadne eksperiment, a ne da ga se pusti da se igra zivotima nase dece, idiot jedan!!!
xpajamacax:siroti Vuksanovic?
aj bwe...
momak nije sposoban.sav se useprtljio.
a imao je i par bisera do sada...srpsko-bosnjacki jezik u skoli i slicno...
ministar hortikulture?
greota-za biljke :?