Заштитите псе, за Србе ћемо видети...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KoscheiBesmertnii:
... а Србе није ни поменула, то је поента... преко 1000 Срба је убијено од 11. јуна 1999.
За псе немам податке!
Шта је са црквама и манастирима? Богородица Љевишка је из 9. века... спаљена!
Заобиђите ме са својим мондијалистичко - еуропејским ставовима!!!
koji deo price ti ne razumes?
sta ti tacno nije jasno?
neko se bavi zastitom ljudi,neko se bavi zastitom bengalskih tigrova,neko zastitom amazonskih suma,neko zastitom ugrozenih jezika - i svako ima pravo na to,jer su ljudi iz nekog glupog razloga ubedjeni da su bas oni prioritetni u svemu.sustina je da svako nadje svoje polje interesa u kojima misli da moze da pomogne.i naravno da ne moze i ne zeli svako svime da se bavi :roll:
nije to stvar mrznje srba ili malih afrikanaca zarazenih sidom.ne znam kako to ne mozete da utuvite u tvrde glave.

KoscheiBesmertnii:
... али бринути се о животињама у условима када су људи угроженији, ТО је лицемерно!!!
ne,licemerno osudjivati nekoga sto na bilo koji nacin zeli da pomogne bilo cemu.
ako su to zivotinje,neka su zivotinje.neko mora i njih da brani kad vec ne mogu sami.
a kad smo vec kod toga te iste zivotinje su ti mnogo zahvalnije za malo paznje nego covek za ceo zivot.a i sva sranja zivotinjama pravi covek - a jedino se u srbiji i jos ponekim zemljama ocigledno jos praktikuje i podrzava aktivno izivnjavanje nad istim... :roll:
i zasto da ne ucini plemenitu stvar.
nije covek centar sveta.a kad smo vec kod coveka za vecinu haosa koji mu se desava kriv je sam ( i ne pricam za kosovske srbe da neki bolid slucajno ne pomsli,nego za ljudski rod u gliobalu).i svako prema svojim kriterijumima i fondovima ima pravo da podrzi ili ne podrzi ono sta smatra ispravnim.

a ostalo izivljavanje na temi je cist primitivizan,i trazenje krivca tamo gde ga jednostavno nema,svojstven inace ovdasnjim ljudima....i ja sam nasla da se cudiim :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back