Заштитите псе, за Србе ћемо видети...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obersturmfuehrer:
brate, potrazi pomoc, ti u svakoj recenici i svakom postupku bilo koga na ovom svetu trazis nesto sto je upereno protiv srba....
Obersturmfuehrer:
zivotinje su za razliku od ljudi nevine.
KoscheiBesmertnii:
А Срби су криви што живе на Космету!

Шта је твој проблем, не знаш да читаш?

KoscheiBesmertnii:
Шта је твој проблем, не знаш да читаш?

ti izgleda ne znas da razmisljas....
ta "matora babetina" je "упозорила приштинске Шиптаре да се хуманије односе према псима"
i ti su u prici o PSIMA video srbe, i nesto sto je upereno protiv srba...
e, dragi moj, to se zove paranoja....

Obersturmfuehrer:
ta "matora babetina" je "упозорила приштинске Шиптаре да се хуманије односе према псима"
... а Србе није ни поменула, то је поента... преко 1000 Срба је убијено од 11. јуна 1999.
За псе немам податке!
Шта је са црквама и манастирима? Богородица Љевишка је из 9. века... спаљена!
Заобиђите ме са својим мондијалистичко - еуропејским ставовима!!!

Obersturmfuehrer:

АКО ЧИТАВ СВЕТ ВЕОМА ДОБРО ЗНА ДА СРБИ НА КИМ ЖИВЕ ГОРЕ НЕГО БИЛО КОЈИ ПАС НА СВЕТУ - ЗАР НЕ МИСЛИШ ДА ЈЕ ОДВРАТНО ОД ТЕ ББ
ДА УПУЋУЈЕ АПЕЛ О ЗАШТИТИ ПАСА... или ћеш и даље да се правиш блесав?

eremita:
АКО ЧИТАВ СВЕТ ВЕОМА ДОБРО ЗНА ДА СРБИ НА КИМ ЖИВЕ ГОРЕ НЕГО БИЛО КОЈИ ПАС НА СВЕТУ - ЗАР НЕ МИСЛИШ ДА ЈЕ ОДВРАТНО ОД ТЕ ББ
ДА УПУЋУЈЕ АПЕЛ О ЗАШТИТИ ПАСА... или ћеш и даље да се правиш блесав?
blesane, zashto mislish da chitav svet zna o tome kako srbi zhive na kosovu?

Keeper:
da ne zhivim ovde ovo shto chitam bi mi bilo smeshno.
ne mogu da verujem. ako nisi s nama, protiv nas si, bio ldp-ovac bio shiptar il bio borac za zashtitu zhivotinja!
tuga.:(
Не, треба "бити толерантан" и "имати разумевања"... и чекати нови Јасеновац! Хвала лепо, ја не!!!

KoscheiBesmertnii:
... али бринути се о животињама у условима када су људи угроженији, ТО је лицемерно!!!

aaaaaa
ljudska prava!!!
sto onda nisi rekao ovako nesto
"matora baba brine o psima, a deca u iraku ginu, u etiopiji gladuju, u juznoj americi ih zloupotrebljavaju, na tajlandu prodaju drogu, na kosovu ubijaju srbe"
cini mi se da si u prici "ljudskih prava" zaboravio ostatak sveta....

Keeper:
blesane, zashto mislish da chitav svet zna o tome kako srbi zhive na kosovu?

Па ако та Бе-Бе бабет-ина зоофиличарка има информације о томе како на КиМ лоше живе пси, зар не мислиш да је логично да зна и како живе људи, рецимо Срби ???

п.с.:
зоофилија:
Према грчким речима zoon=животиња, и philein=волети, дакле љубав према животињама, односно, у правом смислу: полни контакти са животињама. У контактима жена са животињама у обзир долазе пси и мачке.

Obersturmfuehrer:
aaaaaa
ljudska prava!!!
sto onda nisi rekao ovako nesto
"matora baba brine o psima, a deca u iraku ginu, u etiopiji gladuju, u juznoj americi ih zloupotrebljavaju, na tajlandu prodaju drogu, na kosovu ubijaju srbe"
cini mi se da si u prici "ljudskih prava" zaboravio ostatak sveta....

Па матора бабетина није послала апел о правима паса ни Тајланду, ни Јужној Америци, ни Етиопији... него Косову и Метохији... :roll: :roll: :roll:

Боље уместо "манипулатор" стави "глупатор"... 8-)

eremita:
Па ако та Бе-Бе бабет-ина зоофиличарка има информације о томе како на КиМ лоше живе пси, зар не мислиш да је логично да зна и како живе људи, рецимо Срби ???

ama, to nije njen posao....

eremita:
Па матора бабетина није послала апел о правима паса ни Тајланду, ни Јужној Америци, ни Етиопији... него Косову и Метохији... :roll: :roll: :roll:

Боље уместо "манипулатор" стави "глупатор"... 8-)

o tome gde je sve slala apel i aktivnostima njene fondacije mozes sve da procitas na
http://www.fondationbrigittebardot.fr/site/homepage.php?Id=2

a posto ne znas engleski, evo ti i slika

monde4.png

KoscheiBesmertnii:
Прочитај у данашњем "Прес"-у!

Само преносим оно што сам прочитао у новинама!!!
Јесам ли због тога ненормалан???
Обратите се редакцији и аутору текста!!!
:roll: Ako ti veruješ Press-u, onda je svaki komentar suvišan. Sve je to kompleks kojim Srbi na Kosovu (a bojim se da ih ovdašnja javnost, mediji i pojedini političari ubeđuju), da su oni jedine žrtve, uvek je neko protiv njih itd. Tačno je da je život Srba na Kosovu jako težak gotovo nepodnošljiv ali je besramno koristiti ih u političke svrhe. O našem trojcu sa kormilarom ( Press, Pravda i Kurir +, dodajte sami) mislim da ne treba trošiti puno reči. Na žalost, veliki broj ljudi to čita i jako veruje u većinu onoga što pomenuti tabloidi pišu.

prof.Grof`:
Evo i dok prof. Grof dobija pristup po deveti put na ovom forumu, znači devet puta banovan, neko može da ******i i to mesecima a da ga niko o tome ne upozori. Šta treba , spuštati se na nivo, takvog majmuna. Evo čitajte šta se piše na "Prištini" na ovom site-u ( gde je moderator, i šta on tamo radi?):

PORUKA ZA TEBE SMRDIJANAC (SRBIJANAC), DODJITE - CEKAMO VAS (ALI OVOG PUTA SA NASOM VOJSKOM).
PA MAMU VAM KUKAVICKU, VI STALNO KAZETE (JEDETE GOVNA) DA CETE DOCI, A JA NE VIDIM SRBE OVDE NA KOSOVU! AKO STE TAKVE P.CKE MAJCINE, ZASTO NE DOLAZITE?!
P.CKE STE VI SRBI, NIJE CUDO STO STE IZGUBILI SVAKI RAT (VI STE JEDINI NAROD NA SVETU, KOJI NISTE NIKAD U ISTORIJI DOBILI BAREM JEDAN RAT)!

RROFTE KOSOVA E PAVARUR (PREV. ZIVELO NEZAVISNO KOSOVO)!

Ovo je današnja, a inače autor je veoma nadaren u psovanju sve što je srpsko.To ili on ili neko njemu sličan radi nesmetano, bez problema, samo žestoko. Nadam se da nisam ništa loše uradio što sam ovo postovao!

Probajte na www.forumishqiptar.com samo da postujete na srpskom, pa ćete da dobijete " ŠUT U DUPE" ! Ali ovde je sve moguće........

Ето због чега сам данас одреаговао на вест у Прессу!

koji smeshan pokushaj blacenja od teme :D

zashto brinuti o psima, kad srbi nemaju ljudska prava...
e a zashto brinuti o srpskim ljudskim pravima kad se topi ledeni omotach na planeti? ili kad ce sunce jednog dana da nas sprzi..:confused:

a zena se bavi zivotinjama, nije obavezna da mozga i zali se na svaki problem na svetu.
ona je odabrala svoj reon-dakle zivotinje, a postoje valjda i drugi, odgovorni ljudi koji bi trebalo da se bave drugim temama, pa tako i ljudskim pavima srba dole

~Petar~:
koji smeshan pokushaj blacenja od teme :D

zashto brinuti o psima, kad srbi nemaju ljudska prava...
e a zashto brinuti o srpskim ljudskim pravima kad se topi ledeni omotach na planeti? ili kad ce sunce jednog dana da nas sprzi..:confused:

a zena se bavi zivotinjama, nije obavezna da mozga i zali se na svaki problem na svetu.
ona je odabrala svoj reon-dakle zivotinje, a postoje valjda i drugi, odgovorni ljudi koji bi trebalo da se bave drugim temama, pa tako i ljudskim pavima srba dole

"Demokrate" se brinu o srpskim mucenicima na kosovu, federaciji i ndh :roll: . Sto ja da se brinem o ubijenim studentima u americi, kad 1000 srba je ubijeno na kosovu otkad su ga unmik i nato okupirali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back