ben tara
Poznat
- Poruka
- 7.065
..
Potrosacka iluzija izbora slobodne volje.
..
..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima slobodne volje samo kod istog proizvodjaca razliciti proizvod. 5-6 svetskih kompanija drzi celu industriju hrane, kozmetike, pica sta god.
Свињско месо скупље 30 одсто!
29. јула 2016.
Код нас по обичају ВЛАДА ХАОС - нарочито у власти ..... тамо се стварно више не зна КО ЈЕСТЕ А КО НИЈЕ СВИЊА !!
[/I][/SIZE]
„И пре поскупљења, за 10 до 15 одсто била је мања тражња за свежим месом, а сада ће тек бити десеткован промет“, истичу у великим трговинским ланцима. „Месо се продавало углавном на акцијским снижењима, и неминовно ће цене морати да се преиспитају, с обзиром на тренутну куповну моћ потрошача“.
..
..
![]()
Ma rešiće oni to, mi naše sveže meso u Aziju, ovde će neki dilber da uveze zamrznuto meso iz Brazila , vlada če da se pohvali kako je reagovala iz robnih rezerviСвињско месо скупље 30 одсто!
Љајић: Крив извоз у Азију
Министар трговине Расим Љајић изјавио је да је до повећања цене свињског меса у Србији вероватно дошло због мањка товљеника на домаћем тржишту и пласмана велике количине свињског меса на тржиште Азије:
„Европски фармери велике количине свињског меса пласирали су на тржиште Азије, пре свега на тржиште Кине, па је та појачана тражња утицала да расте цена свињског меса и на европском тржишту“.
Како је рекао за ТВ Б92, Србија у власништву робних резерви има 37.000 товљеника, и ако пуна ценовна стабилност не буде установљена у краћем временском периоду, могуће су интервенције из тих резерви, али је истакао да Влада не жели да робне резерве буду учесник на тржишту.
]

e narode, pazi vamo...
jes da postoje one "akcije" u maloprodajnim objektima, al kao što znamo sve su to seljačke mućke oko datuma trajanja ili sitna marža
medjutim, da je PROZVODJAČIMA prekipelo šta se radi po maloprodajnim objektima ne doživljava se svaki dan
Evo jedan primer novijeg datuma: BAMBI IZ POŽAREVCA lepo spakuje poklon peškir svakom ko kupi paket wellness keksića
Računa se da je to za fitness pa će peškirče dobro dodje...
i dobor je došlo al privatniku
Unose mu te keksiće, kažem - "daj komšo ovo pakovanje sa peškirčetom"
- "nisam proknjižio"
- "ali cena ti ista, samo kucaj tri komada"
- "nisam proverio koja je ova cena" (a piše poklon, znači džabe)
odem ja sutra...
- "komšo de ti onaj wellness sa peškirom"
- "odnela žena a i dve radnice uzele, nema više, eno ti keks tamo"
i ZBOG OVAKVIH SLUČAJEVA neki przvodjači su bili prinudjeni
DA ŠTAMPAJU DIRETNO NA PROIZVODU POPUST
Crkoh od smeha kad je "Topola" odštampala "50% popusta na kasi", znači nije nalepnica, nema prevare![]()

Kako se izboriti sa bezobrazlukom trgovaca? Naime Tehnomanija je 50% skuplja od ostalih trgovaca!

pa sad..metro nije neki reper..
.
vrlo lako, ne kupis kod njih
premda tehnomanija nekad ume da iznenadi i povoljnim akcijama...ovde se ne radi o odredjenim firmama nego kako ko koga dohvati i da li imaju prepunjena skladista pa ih treba prazniti za novu robu.

Ma znam, ravna Samsung staklokeramička ploča i ugradna rerna u Metrou 380 evra a u Tehnomaniji isti komplet na akciji 750 evra![]()
Video sam neku zaostalu reklamu, imali ste akciju u Tehnomaniji ug.rerna i ker. ploča za 48.000...ne znam proizvođača..pre 10-ak dana

E super si, blago tebi![]()