Zastava Srbije

Sadašnja trobojka ili ''sretenjska?

• Ukupno glasova
    32
Ovako menjamo pred EU :D
2:3 racio
Pod ovom zastavom Srbija će biti prvak sveta u fudbalu.

2560px-Zastava_sretenjski_ustav.svg.png
Ali te mašne dole su smešne kao da ih je Corax crtao.

Jeste li mali rusi? Jeste.
Jel pricate da niste rasisti i fasisti, za razluku od mrskih ustasa, svaba, jengleza i ostalih? Pricate.

Prema tome, sta ste hteli, to ste i dobili. ;)
Čisto zarad istine, sve je to počelo još dok smo bili sužnji najdemokratskije diktature sfrj tako da nije reč o odmazdi zbog našeg sentimenta prema Rusiji već dugoročna politika getoizacije Roma na Balkan.

Ruminija i Bugarska su neupitno podobne Briselu ali se i prema njima sprovodi ista doktrina.

Romani_population_average_estimate.png

Savetu Evrope i sličnim birokratskim tvorevinama niti jednom nije palo na pamet da recimo izraze solidarnost sa svojim istočnim članicama po pitanju ravnomernije podele apatrida već suprotno tome -upriličena je masovna repatrijacija Roma koji su migrirali ka zapadu tobož u države iz kojih su došli.

Dobar dan. U naletu uzbuđenja i inspiracije zbog uvođenja nove zastav Srbije u narednom periodu sklepao sam stihove istoj.
Trebalo mi je podosta vremena, ali vredelo je. Nadam se da nikakvi guslari neće da izvode ovu numeru, jer su gusle tako nazadne i fuj i nemaju mesta u modernoj Srbiji.

Zastava crvena, bela i plava
to je srpska trobojka prava,
s' njom će se obnoviti srpska slava
zato je ona meni mnogo strava.

Ne, ovo nije napisao ni Njegoš, ni Zmaj. Ja sam.

U guslarskim pesmama, istina, nema vam ravnih...realnost je nesto drugo.
Pola bitaka koje su Crnogorci vodili sa Turcima ni nema na turskoj Vikipediji, što znači da Turci nemaju svoje izvore o njima, što znači da ih nisu smatrali važnima, što dalje znači da su crnogorska predanja jedini izvor o njima, pa mogu da uvećavaju svoje pobede, broj turskih vojnika, turske gubitke i slično.
Te bitke su Crnogorci vodili protiv lokalnih paša i lokalnih muslimana. Sultani, a veoma moguće i veliki veziri nisu ni znali za te btitke. Za njih su to bili neki sitniji okršaji sa tamo nekim pobunjenim seljacima.

Pola bitaka koje su Crnogorci vodili sa Turcima ni nema na turskoj Vikipediji, što znači da Turci nemaju svoje izvore o njima, što znači da ih nisu smatrali važnima, što dalje znači da su crnogorska predanja jedini izvor o njima, pa mogu da uvećavaju svoje pobede, broj turskih vojnika, turske gubitke i slično.
Te bitke su Crnogorci vodili protiv lokalnih paša i lokalnih muslimana. Sultani, a veoma moguće i veliki veziri nisu ni znali za te btitke. Za njih su to bili neki sitniji okršaji sa tamo nekim pobunjenim seljacima.

Prestani da lupetinjas ka škure

Back